ahaba 30.09.08, 20:28 Do poczytania i obejrzenia, tutaj: rozrywka.waw.pl/index.php/news/166 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reptar Re: Forum na Forum 18.11.08, 08:46 Link się zestarzał, zdjęcie zniknęło, treść... hmm... nawet kiedy jeszcze była, to było jej nie za wiele. Może by tak uczestnicy owej imprezy podzielili się ideą? Bo przyznam, że do mnie, obserwującego rzecz z boku, dociera dużo o tym, że Forum się odbyło, ale co z tego wynika - tego już nie wiem. Zapewne organizator pisze o tym na łamach swoich pism, ale że nie wszystko kupuję, to i musiałem przegapić. A ciekawość jest kobylasta. Odpowiedz Link
megalomaniac Re: Forum na Forum 18.11.08, 15:03 w pismach, to samo co na stronie internetowej było;-)! Odpowiedz Link
ahaba Re: Forum na Forum 18.11.08, 17:40 Pamiętam obietnicę naczelnego "R", że wszystkie głosy w dyskusji zostaną opublikowane w książeczce w ramach Biblioteczki "Rozrywki". Odpowiedz Link
reptar Re: Forum na Forum 12.09.09, 17:57 Ze strony Rozrywki: "Informujemy, że planowane na 26 września IV Forum Szaradzistów nie odbędzie się". Czyżby historia tego fenomenu była już zamknięta? A może wróci za rok? Odpowiedz Link