daaisy1 17.11.04, 14:04 The support around the spine is provided by sets of ligaments and muscles Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hopik Re: ligaments and muscles 17.11.04, 14:27 no mniej wiecej o to chodzi. stylistycznie chyba mozna by jeszcze popracowac. Odpowiedz Link
jan.kulczyk Re: ligaments and muscles 17.11.04, 14:38 ...kręgosłup wzmacniają grupy wiązadeł i mięśni Odpowiedz Link
jan.kulczyk Re: Więzadła - dzińdybry:)) - nt 17.11.04, 14:50 Coś mam dziś pecha w udzielaniu rad... zasugerowałem się 1szym postem... eee... ) Odpowiedz Link
jan.kulczyk Re: Więzadła - dzińdybry:)) - nt 17.11.04, 14:56 Wiesz co, obie formy są poprawne...! ) a już zaczynałem pikować w dół... Odpowiedz Link
daaisy1 dzień dobry Panowi:) 17.11.04, 15:10 jak zwykle jesteście niezastąpieni odezwę się później a teraz lecę do bardzie przyziemnych, ale jakże przyjemnych czynności - idę gotować obiadek daaisy Odpowiedz Link
m.malone Re: dzień dobry Panowi:) 17.11.04, 15:14 Witam, witam Nie pytam, co będzie na obiadek, bo byłoby to OT Natomiast ja musze się teraz teę wypisać (opieka nad chorą Mamą). Zgłoszę sie 22-23. Może sie jeszcze na coś przydam MM Odpowiedz Link
jan.kulczyk Re: dzień dobry Panowi:) 17.11.04, 15:30 Rety, wszyscy tu chorzy... Zdrowia życzę Mamie. I tacie dejzi też. ))) Odpowiedz Link
m.malone Re: dzień dobry Panowi:) 17.11.04, 15:35 Dziękuję w Jej imieniu. Ale wiesz, jeśli ma się 90 lat... jest sie chodzącym (teraz juz niestety leżącym) podręcznikiem interny. Najważniejsze, że jest sprawna umysłowo, jak na Jej wiek. Jeszcze taz dziękuję Odpowiedz Link
daaisy1 Re: dzień dobry Panowi:) 17.11.04, 16:44 ja też życzę zdrówka Twojej mamie...piękny wiek a Tobie wytrwałości w opiece nad nią - bo wiem, że czasem jest ciężko.. mam nadzieję..że zobaczymy się wieczorem, o ile mój mąż da mi dojśćdo komputera... pozdrawiam Was gorąco Edyta Odpowiedz Link