kicior99 04.08.14, 19:17 o odpowiednie slownictwo, pisanie z rozmyslem i rozwaga bo skutki uzywania terminow gramatycznych moga byc niewyobrazalne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikndar i genetycznych 05.08.14, 00:42 kicior99 napisał: > o odpowiednie slownictwo, pisanie z rozmyslem i rozwaga bo skutki uzywania term > inow gramatycznych moga byc niewyobrazalne. Homozygoty i heterozygoty... Odpowiedz Link
ikndar oraz kulinarnych 05.08.14, 00:46 kicior99 napisał: > o odpowiednie slownictwo, pisanie z rozmyslem i rozwaga bo skutki uzywania term > inow gramatycznych moga byc niewyobrazalne. oraz kulinarnych: pl.wikipedia.org/wiki/Homogenizacja A swoją drogą - niektórym to się rzeczywiście wszystko z d...pą kojarzy, i bynajmniej nie homoseksualistom... Odpowiedz Link
randybvain Re: oraz kulinarnych 05.08.14, 20:56 Kiedyś w sklepach widywałem "serek homo" (paniom nie chciało się pisać "homogenizowany") Odpowiedz Link
ikndar serek homo 05.08.14, 22:47 randybvain napisał: > Kiedyś w sklepach widywałem "serek homo" (paniom nie chciało się pisać "homogen > izowany") Teraz już takiego nie ma? Odpowiedz Link
bimota Re: Uprzejmie prosze... 05.08.14, 09:45 MI ZOSTAJE WYOBRAZENIE, BO NIE OTWIERA... Odpowiedz Link
kicior99 Re: Uprzejmie prosze... 05.08.14, 17:12 w skrocie: wywalili nauczyciela ze szkoly jezukowej w Utah (USA) bo mowil o homofonach a kierownictwo tego uczyliszcza nie chce byc kojarzone z homoseksualizmem... Odpowiedz Link
bimota Re: Uprzejmie prosze... 05.08.14, 19:21 TO CHYBA Z HOMOFOBIA IM SIE SKOJARZYLO... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Uprzejmie prosze... 05.08.14, 18:57 bimota napisał: > MI ZOSTAJE WYOBRAZENIE, BO NIE OTWIERA... Trza sobie radzić m.sltrib.com/sltrib/mobile3/58236366-219/says-english-homophones-language.html.csp Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Uprzejmie prosze... 05.08.14, 19:07 www.sltrib.com/ A tu cała reszta pisma... Wstaw w >>szukaj<< >> homo,<< a koło się zamknie... Odpowiedz Link
randybvain Re: Uprzejmie prosze... 05.08.14, 21:00 Niektórym wszystko się kojarzy. Pewnie w tenisa tam też nie grają i o gejzerach nie uczą... Odpowiedz Link
arana Re: Uprzejmie prosze... 06.08.14, 06:00 kicior99 napisał: > o odpowiednie slownictwo, pisanie z rozmyslem i rozwaga bo skutki uzywania term > inow gramatycznych [url=http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fshar.es%2FLd > l61&h=bAQGCDad5AQH0vGE9-eGYp3VUSOa5cigHq_NUCOY2JE1UPA&enc=AZPQ1mRUMwiUePJV7tVht > GLXXdph1QWEiEMT46oknP-7GGIYBaUx8wdW-v-sW8xvHlmnfxHhOMOtwrWt9H_ebs6jpKRT_KFEq9c9 Ha, ciekawe, czy taka interpretacja tematu błysnęła kiedykolwiek wieszczowi, gdy pisał: Człowieku! Gdybyś wiedział, jaka twoja władza! / Kiedy myśl w twojej głowie... > fBEqKfGBae9w13JfVU4CbQrytZFJALI&s=1]moga byc niewyobrazalne[/url]. Odpowiedz Link
arana Re: Uprzejmie prosze... 06.08.14, 16:52 Zatem Listę czas zacząć: afrykaty - moralnie obojętne aglutynacja - lekko obrzydliwe akcent inicjalny - absolutnie zakazane akcesoryczne człony - równie podejrzane jak aktualne rozczłonkowanie zdania Pomożecie dalej? Odpowiedz Link
arana Re: Uprzejmie prosze... 07.08.14, 05:46 Na 'b' nie znalazłam (czyżby święta litera?), ale na 'c' mam: copula No, może być jeszcze człon określający. Odpowiedz Link
arana Re: Uprzejmie prosze... 08.08.14, 06:57 Teraz rozumiem trud księdza Pirożyńskiego. No cóż, dura sex sed sex ex durex. Przechodzę do następnej litery (zważcie, że nie napisałam do de, choć teraz właśnie de.) Dativus ethicus kojarzy się pozytywnie, ale wszelka deklinacja, jako odmiana przez przypadki... Czy nie uważacie, że to podejrzane? Ale determinanta należy pochwalić. Za to dopełniacza cząstkowego człowiek o określonej postawie moralnej nigdy nie użyje, o! Odpowiedz Link