the-great-inuk 19.09.17, 15:14 Zostały odkryte emocje... w internecie... Ironia i sarkazm były dla każdego rozpoznawalne od tej daty... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bimota Re: 19 września 1982 roku 19.09.17, 21:01 PROSZE O DOWOD, ZE NIKT NIGDY WCZESNIEJ CZEGOS TAKIEGO NIE UZYL... Odpowiedz Link
arana Emotka sprzed lat 20.09.17, 11:21 bimota napisał: > PROSZE O DOWOD, ZE NIKT NIGDY WCZESNIEJ CZEGOS TAKIEGO NIE UZYL... > Mam odwrotny dowód, już kiedyś go tu zamieszczałam: forum.gazeta.pl/forum/w,10102,148090581,148090581,Doslownia.html#p148098618 Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Emotka sprzed lat 20.09.17, 13:02 arana napisała: > > Mam odwrotny dowód, już kiedyś go tu zamieszczałam: ============================ Amerykański wynalazca współczesnych emotek twierdzi, że emotki oparte na klawiaturze, są lepsze bo nie rozróżniają pomiędzy rasami, etniami i klasami społecznymi. Wszyscy jesteśmy braćmi i siostrami. Ot, co... (Abstrahując od faktu, że obecnie powstała już cała industrie-emotek!) BTW: Lata 60, technikum w Szczecinie. Przerwa. Otwarte okno. W szybie odbicie młodego, wysportowanego, umięśnionego, dobrze odżywionego greckiego komunisty, refugee z wojny domowej w Grecji, oraz moje blade, wygłodniałe, wymizerowane, suchotnicze odbicie w szybie okiennej. Grek pyta się mnie, które odbicie uważam za bardziej estetyczne, klasyczne? Odpowiedziałem, że oczywiście jego, klasyczne greckie. Myślał, że kpię z niego i sprał mi ryja. A po tym, gdy się schyliłem złamał mi kolanem nasadę nosa. Takie były moje emocje... Ot, co... Odpowiedz Link