Gość: MOCZMY NOGI IP: 217.67.195.* 23.05.03, 11:20 co Fy na to? Ufażam, że strashnie fajne i ushywam nakminnie W moim "środowisq" funkjonooje takshe nieco zangielshchone "there is no bat". Tesh popieram. Pzdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mycha Re: NIE MA BATA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.03, 19:06 qrde ostatnio czesto slysze to 'nie ma bata'. pasuje do wielu stuacji... ale mnie denerwuje... choc juz zaczynam przyswajac Odpowiedz Link
Gość: Patyczak Re: NIE MA BATA! IP: *.tkdami.net 24.05.03, 14:49 U nas tez tak sie często mówi Zwłaszcza w szkole... nauczyciel coś zrobi,a my nie ma mowy, nie ma bata Kultowe to jest Słówka takie jak to z reguły sa rozpowszechnione w danym regionie, więc może mieszkamy gdzies koło siebie? Skąd jesteście? Ja z Radomia Pozdrowionka Odpowiedz Link
Gość: olooha Re: NIE MA BATA! IP: *.acn.waw.pl 05.06.03, 22:37 w warszawie tez sie czesto slyszy, choc ostatnio juz coraz mniej... Odpowiedz Link
Gość: k Re: NIE MA BATA! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 12:34 w lodzi tez... Odpowiedz Link
Gość: Pawel_z_Melbourne` Re: NIE MA BATA! IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 16.06.03, 01:27 Gość portalu: MOCZMY NOGI napisał(a): > co Fy na to? Ufażam, że strashnie fajne i ushywam nakminnie W > moim "środowisq" funkjonooje takshe nieco zangielshchone "there is no bat". > Tesh popieram. Pzdr ....... po angielsku to jest "there is no BUT" tzn. 'nie ma zadnego ALE' make sense? pozdrowko P. ' Odpowiedz Link
Gość: Pawel_z_Melbourne` no if's, but's, or 'maybe's IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 16.06.03, 01:29 mow sie tez Odpowiedz Link
Gość: s123 Re: NIE MA BATA! IP: 148.246.109.* 02.07.03, 05:56 na ortograwi se ne znash, chy co? postro Odpowiedz Link
Gość: techno_log Re: NIE MA BATA! IP: *.acn.pl 09.07.03, 20:01 strashnie fiesniackie...na shczeuscie u mnie f farshafie yoosh pofoli pshemiya...u mnie na osiedloo nickt yoosh nie ooshyfa...moshe pshejcie cauej farshafie f koncu... Odpowiedz Link
Gość: techno_log Re: NIE MA BATA! IP: 217.153.97.* 31.07.03, 12:10 sorewicz za te głupoty co tu wypisuję dziwnym narzeczem, ale w dniu świra stoi napisane "jak tatuś zrobi czubek to nie ma chuja we wsi" oraz, "tak, na taty czubek to nie ma bata" Odpowiedz Link