Dodaj do ulubionych

staż w aptece

IP: *.lodz.msk.pl 05.02.08, 10:58
Chciałam się dowiedzieć ile mam czasu po uzyskaniu tytułu Technika
Farmacji na odbycie stażu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Joanna Re: staż w aptece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 18:21
      Według obowiązującego prawa farmaceuycznego ,staż dla technika trwa
      24 miesiace.
      • Gość: rafal Re: staż w aptece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 21:19
        masz 5 lat na to by zrobic staż.po tym czasie jezeli nie zrobisz nie bedziesz
        mogła pracowac w aptece ale tytułu technika nie tracisz.
        • Gość: Asia Re: staż w aptece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 16:16
          a skad wziales ta liczbe 5 lat? kiedys szukalam ile czasu jest
          potrzebne na rozpoczecie stazu i nawet w szkole powiedziano mi ze w
          sumie nigdzie nie jest napisane ile ma czasu technik farmacji, ale
          przyjelo sie ze dwa lata. Sama jestem ciekawa jak to do konca jest

pozdrawiam
          • Gość: niki Re: staż w aptece IP: *.daminet.pl 03.04.08, 21:06
            Właśnie kończę szkołę i w mojej mówiono że mamy 5 lat na podjęcie
            stażu...
            • Gość: paulina Re: staż w aptece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 10:51
              ja tez skonczylam szkole i na podjecie stazu masz 5 lat.. sam staz
              natomiast trwa 2 lata
    • Gość: Kasia83 Re: staż w aptece IP: 78.152.31.* 29.06.08, 22:52
      Również zadałam to samo pytanie w swojej szkole. Powiedziano mi, ze
      nie jest nigdzie dokładnie powiedziane, czy też napisane kiedy
      należy zacząć odbywać staż. Dlatego zastanawima sie skąd ta magiczna
      cyfra 5 lat?????
      Pozdrawiam
    • Gość: elle Re: staż w aptece IP: *.chello.pl 29.06.08, 23:47
      5 lat to ma magister (tzn. przepisy dot. np. przerw w wykonywaniu
      zawodu dotyczą tylko magistrów)

technik nie ma żadnych ograniczeń czasowych.
      ale kto zatrudni technika, który po ukonczeniu szkoły nie miał
      kontaktu z zawodem 3, 5, 8 lat?
      • enderp Re: staż w aptece 05.07.08, 00:23
        zatrudni ten, kto potrzebuje pracownikow... a teraz nie jest zle.
        • Gość: polra 87 Re: staż w aptece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 22:40
          NA ODBYCIE STAżU NIE MA OKREśLONEGO CZASU!!!!NIE MA ANI SLOWA W PRAWIE FARMACEUTYCZNYM wiadomo kto szybciej odbrobi staż lepiej , pózniej gorzej go znaleść bo co bedziemy pamietac po kilku latach ?? odp bardzo mało ....A pracodawca od Technika płacąc mu będzie wymagał a nie uczył Pozdrawiam i zachęcam do czytania forum dla Techników farmacji tam znajdziecie all odpowiedzi i może nawet swój wymarzony staż ....
          • Gość: s Re: staż w aptece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 21:37
            racja to nowe prawo weszlo, nie jest okreslony czas odbycia stazu do jakiego...
            a ja mam problemy ze znalezieniem stazu
            • Gość: polra87 Re: staż w aptece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 22:07
              Nie martw sie ja Tez szukam stażu i mam problem a za 600 zl nie pojde pracować
              bo nie wolno dać sie pracodawcy. Jak mam dostać 600 zl to wole pracować na kasie
              w biedronce Moi koledzy za staż średnio kasują od 980 do 1200 Pozdrawiam i
              życze wytrwałości i Powodzenia DAMY RADE !!!!!!
              • Gość: kaja Re: staż w aptece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 21:55
                A czy jak od wrzesnia rozpoczynam staz w aptece, to powinnam jzu wszystko umiec
                i zostawiaja nas samych na kasie?
                • eliksirs Re: staż w aptece 09.08.08, 13:15
                  nie moga
                  • Gość: czapla Re: staż w aptece IP: *.ols.vectranet.pl 23.09.08, 15:52
                    moze ktos mi pomoze szukam wlasnie stazu w aptece i dostalam propozycje stazu w
                    aptece szpitalnej czy moze byc szpitalan czy to musi byc koniecznie otwarta zeby
                    staz sie liczyl?i jak pozniej z praca w aptece szpitalnej i otwrtej po takim stazu?
                    • Gość: kinga86 Re: staż w aptece IP: *.chello.pl 17.10.08, 12:47
                      z tego co mi wiadomo staż może odbywać się w szpitalu
                • Gość: kinga86 Re: staż w aptece IP: *.chello.pl 17.10.08, 12:51
                  a może wie ktoś gdzie można znaleźć jakieś oferty stażu w Krakowie?
                  • Gość: beata Re: staż w aptece IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.08, 16:19
                    a może ktoś wie ile trzeba przepracowac godzin dziennie na stażu musi być 8h czy
                    na przykład 4h
                    • Gość: elle Re: staż w aptece IP: *.chello.pl 01.12.08, 17:33
                      nie wchodzą w grę żadne "pół-etaty".
                      technik ma przepracować 2 lata w pełnym wymiarze czasu pracy. czyli
                      to zależy od apteki- w jednej pełny wymiar to 6 h dziennie, w innej
                      to 8h dziennie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka