Dodaj do ulubionych

polaczenia autobusowe we Francji-strona www

03.08.05, 12:46
czy jest taka strona z rozkladami jazdy autobusow we Francji i z cenami
biletow? Dzieki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • smaggia Re: polaczenia autobusowe we Francji-strona www 03.08.05, 13:27
      Czy chodzi Ci o autobusy miedzynarodowe ? Albo o jakies dluzsze trasy ?
      Bo jezeli chodzi o miejskie, wszystko zalezy od miasta/regionu.
      Podaj skad dokad - to bede Ci w stanie odpowiedziec.
      W Paryzu na przyklad, mozna kupic bilet (jedno-dniowy, na miesiac etc....) i
      korzystac z wszelkich srodkow lokomocji : metro, autobusy, pociagi.
      • merteuil Re: polaczenia autobusowe we Francji-strona www 03.08.05, 13:49
        nie,chodzi mi o cos w rodzaju PKS, chodzi mi o lokalne polaczenia autobusowe w
        Burgundii-Macon,Dijon,Chalonsmile
        • smaggia Re: polaczenia autobusowe we Francji-strona www 03.08.05, 14:06
          Tu powinnac znalezc odpowiedzi : www.transbus.org/reseaux/

Polecam Ci rowniez www.ter-sncf.com/centre/ - sa i autobusy i pociagi,
          ja jakos we Francji zawsze wole pociagi, ale to chyba kwestia praktyki i
          przyzwyczajenia !
          Pozdrawiam i zycze Ci milego pobytu we Francji.
          • koralka Re: polaczenia autobusowe we Francji-strona www 04.08.05, 12:38
            Jezeli Ci chodzi wlasnie o te trzy miasta, najlepsze polaczenie miedzy nimi to
            pociagi, sa szybkie, punktualne i niedrogie...
            zobacz www.ter-sncf.com
            • koralka Re: polaczenia autobusowe we Francji-strona www 04.08.05, 12:39
              oczywiscie region Bourgogne
              • nugat Re: a może InterRail? 05.08.05, 22:17
                jeśli zdecydujesz się na kolej, to zastanów się nad ofertą InterRail albo Euro Domino. Z InterRail zwiedziłam pół Francji, polecam - sama wypisujesz sobie bilet przed wejściem do pociągu, jeździsz bez ograniczeń. Nie wiem ile w tym roku kosztują strefy, ale warto sprawdzić. Podróżować można w 2 klasie, dopłaca się tylko za ewentualne miejscówki w ekspresach, ale to zależy.Jechałam TGV do Grenoble bez dopłaty. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka