refor_mator 04.11.02, 17:36 ale wpadam po sąsiedzku z prośbą o pożyczenie szklanki cukru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znawca A kto jest? 05.11.02, 08:19 Z pewnością nie założyciel tego forum, czyli ja, ani nikt z jego uczestników. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: A kto jest?____znawco! a po co ta skromność? 05.11.02, 08:46 znawca napisał: > Z pewnością nie założyciel tego forum, czyli ja, ani nikt z jego uczestników. czy dlatego,że tu piszą? ja tylko tak,na marginesie,bo czasem się nudzę a ludzie inteligentni podobno nigdy się nie nudzą. a właściwie jak z tym jest? czy inteligentny człowiek powinien być zapracowany? z mojego lenistwa wynika,że odwrotnie. podobno właśnie lenistwo ratuje przed przepracowaniem,szarych komórek też. a czy szare komórki mogą się "przepracować"? jak to się objawia,to przepracowanie? dużą ilością postów? d_ Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Nie jestem inteligentny 05.11.02, 10:40 nie wiem, czy jesteś inteligentny czy nie, ale właśnie wróciłam z Twojego forum horrorum, gdzie weszłam nieproszona, i jeśli tak wyglądają fora (forumy? - obie formy brzmią jednako idiotycznie) tworzone przez ludzi nieinteligentnych, to chyba zacznę być przeciwniczką inteligencji pzdr cz_jag Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Do Carnej Jagody 08.01.03, 13:13 Nie ma takiego forum. Istnieje tylko Forum Inteligentne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Do Carnej Jagody 08.01.03, 13:51 szukaj w różnych, nie chce mi się adresu spisywać pzdr cz_j Odpowiedz Link Zgłoś
normals_i_grarzynka Re: Do Carnej Jagody 09.01.03, 08:47 Po co mówiłaś? Ostatni fanatycy Inteligentnego Forum się upłynnią!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Do Carnej Jagody 09.01.03, 09:07 Nigdzie z tąd zniknąć nie zamierzam, choć niby tacy inteligentni a nikt mnie nie przywitał! A na forum horrorum ja muszę, bo podnieca mnie Fred Kroger i Blade Wieczny Łowca mi się jeszcze podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Do Carnej Jagody 09.01.03, 10:03 ich tam nie ma, ale jest wiele innych ciekawych stworzeń :)= Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Do Carnej Jagody 09.01.03, 10:05 megi102 napisała: > Nigdzie z tąd zniknąć nie zamierzam, choć niby tacy inteligentni a nikt mnie > nie przywitał! jak przyjdziesz na Horrorum, t Cię przywitam, bo tam się czuję bardziej u siebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Cześć Graża 10.01.03, 08:46 Grarza się pszę przez eri zet, bo to nie jest jakaś tam zwyczajna Grażyna jakich wiele, tylko Grarzyna, jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś