fabart 05.05.04, 14:38 Czesc! Poszukuje kompanow na wspolne wejscie na Mt Blanc, najlepiej w lipcu. kontakt: fabart@gazeta.pl Tomek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekazach Re: Mt Blanc 06.05.04, 07:51 a nie moze byc troche pozniej - tez sie wybieram ale najpierw chcialbym zarobic na ta wycieczke (wlasnie w wakacje) - moze wisz tez czy mozliwe sa wejcia zima. Odpowiedz Link
climbinggirl Re: Mt Blanc 12.05.04, 23:22 Koledzy...w zeszłe wakacje byłam na Blancu może potrzebujecie informacji, chętnie podzielę się...pozdrawiam.Monia Odpowiedz Link
habbibi Re: Mt Blanc 20.05.04, 15:52 Hej,mi sie marzy Biała Góra w przyszłym roku. Proszę napisz mi ile sie i jak sie przygotowywałas do wyjazdu oraz czy wspinałas sie sama czy z grupa zorganizowana. Odpowiedz Link
climbinggirl Re: Mt Blanc 22.05.04, 21:13 Witam...ja trenuję od lat, co prawda nie wspinaczkę ale inne formy ruchu. Ta góra nie wymaga wielkich umiejętności...byłam z kolegami. Koszty mozna zminimalizować do minimum...spalismy wszędzie na dziko, kapiele gościnnie na campingu, było cudownie...a góra? na prawdę jest łatwa, choć dla mnie warta wejścia.Pozdrawiam.Monia Odpowiedz Link