leszczynka_sz 13.02.08, 14:08 Witajcie, czy był ktoś tam ostatnio? orientuje się czy można nam teraz jechać? mógłby udzielić jakiś pożytecznych wskazówek??? będę bardzo wdzięczna) pozdrowienia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migueluski Re: Birma/Myanmar 12.06.08, 12:13 mozna bez problemow, najlepiej z BKK , obecnie jest jeszcze bardziej magicznie niz dawniej. Odpowiedz Link
amused.to.death Re: Birma/Myanmar 15.06.08, 11:29 ja byłam rok temu, ale jak wynika z forum LP ludzie wciąż jeżdżą i bardzo im się podoba. Bardzo mi się ten kraj podobał) A kiedy chcesz jechać i na jak długo? Odpowiedz Link
neronek1 Re: Birma/Myanmar 18.07.08, 20:28 witam ja 3 dni temu kupiłem bilet lece do birmy 28stycznia 2008 jeszcze sporo czasu ale bilet kupiłem do Bangkoku tani z warszawki 2407zł ! dlaej z Bangkoku air asia do Rangun cena 167zł otworzyłem bloga gdzie nanosze linki różne dot Birmy zapraszam i pozdrawiam neronek BIRMA -TAJLANDIA 2009 neronek5.blog.onet.pl/ HONGKONG-CHINY-TAJLANDIA: neronekbyd.blog.onet.pl/ KAMBODŻA -LAOS -TAJLANDIA: darekneronek.blog.onet.pl/ WIETNAM-TAJLANDIA: neronek2.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link