didis 04.04.11, 19:57 No nie wytrzymałam Jestem mega zadowolona. Jeszcze go nie mam - będzie dopiero we wtorek 12-tego. Kolor fioletowy Czyli mój wymarzony. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
srebrno-listka Re: Kupiłam Stokka:D 04.04.11, 19:59 to super poprosimy o zdjęcia o relacje, jak już go dostaniesz Odpowiedz Link
saras-wati Re: Kupiłam Stokka:D 04.04.11, 20:11 no ciekawa jestem, co o nim napiszesz mi jeśli chodzi o stokke, to podoba się baardzo kocyk Odpowiedz Link
didis Re: Wariatka :D 04.04.11, 20:35 Kocyka nie będę miała Ja wiele od tego wózka nie oczekuję, poza stylowym wyglądem - taki mały lansik Od zadań specjalnych mam MB a małego zakupię bee+ Odpowiedz Link
dima1312 Re: Wariatka :D 04.04.11, 20:36 odpisałam,fajnie! strasznie mi szkoda ze juz pozbyłam się swojego! ciekawa jestem twojego koloru prześlij fotki jak przybędzie Odpowiedz Link
didis Re: Wariatka :D 04.04.11, 21:00 Zdjęcia wyślę jak dojdzie, ale kurcze strasznie się już doczekać nie mogę(( A kolor był moim wymarzonym, ale myślicie, że może być dla chłopca? Odpowiedz Link
sylki Re: Wariatka :D 04.04.11, 21:11 a dlaczego miałby niby nie być co? Ja do swojej teutoni chłopca bym wsadziła Odpowiedz Link
srebrno-listka Re: Wariatka :D 04.04.11, 21:19 Ja mam fioletowego MBUJ dla chłopca - to bardzo dobry kolor Odpowiedz Link
didis Re: Wariatka :D 04.04.11, 21:39 Chciałoby się powiedzieć słowami Lecha Janerki: "Jezu jak się cieszę" Plan zakłada - wakacje ze Stokkiem A potem pewnie bee+ - wózek akurat na 2 latka - więc orbita baby nie jak tam nie wcisnę Odpowiedz Link
isabel_o Re: Kupiłam Stokka:D 04.04.11, 21:54 Gratulacje! Koniecznie zrób fotki ja już go będziesz miała. Ciekawa jestem tego kolorku... Odpowiedz Link
didis jednak nie będę go miała:( 04.04.11, 22:02 Okazało się, że jednak, że Pani sprzedawała samą gondolę ze stelażem, a ja jakoś tego nie doczytałam i kupić chciałam... Pani pewnie będzie na mnie mega zła i ma rację. Cóż tak to czytać opis w emocjach Cóż przynajmniej sprzedam mini i Cameleona, bo już mam kupów i popoluję na stokka dalej|( Odpowiedz Link
isabel_o Re: jednak nie będę go miała:( 04.04.11, 22:20 Oj to współczuję Wiem jak to jest jak się człowiek napali a tu "lipa"... Nie martw się, pewnie czeka gdzieś na Ciebie lepszy! Odpowiedz Link
mak-111 Re: jednak nie będę go miała:( 05.04.11, 00:15 wspolczuje. tak sie napalic a tu chalka . oby jak najszybciej znalazl sie jakis inny. Odpowiedz Link
m7-7 Re: jednak nie będę go miała:( 05.04.11, 07:57 Didis na portalu ogloszeniowym mojego miasta jest ogloszenie - ktoś sprzedaje Stokka rok 2010 (nowy) w kolorze zielonym - komplecik (stelaż, gondola wraz z tekstyliami i materacem siedzisko spacerowe wraz z tekstyliami, pałąkiem, wkładką redukcyjną budka z ochronnym daszkiem, torba na zakupy, folia przeciwdeszczowa dla spacerówki i gondoli, moskitiera na gondolę ) za 3600 zł. Może Cie to zainteresuje? Jeśli tak podeślę Ci linka Odpowiedz Link
m7-7 Re: jednak nie będę go miała:( 05.04.11, 07:59 Zreszta na allegro tez umiescili ogłoszenie Własnie je znalazłam. Odpowiedz Link
didis Re: jednak nie będę go miała:( 05.04.11, 08:35 Dzięki, ale za 2800 mogę sprowadzić z GB, szukam szukam Ale serio taka pomyłka - znak że muszę być zdrowo nakręcona. An ajśmieszniejsze, że już zaraz zostanę z jedym wózkiem B) tego jeszcze nie grali) Odpowiedz Link
simimi Re: jednak nie będę go miała:( 05.04.11, 21:58 Jak już go kupisz to koniecznie napisz, jak się go prowadzi i w ogóle jak się sprawuje. Bardzo jestem ciekawa takich wózków o tak nowoczesnym designie Odpowiedz Link
srebrno-listka Re: jednak nie będę go miała:( 05.04.11, 22:12 Współczuję, że takie rozczarowanie. Ale znajdzie się jeszcze jakiś na pewno Odpowiedz Link