Dodaj do ulubionych

Kupiłam Stokka:D

04.04.11, 19:57
No nie wytrzymałamsmile Jestem mega zadowolona. Jeszcze go nie mam - będzie dopiero we wtorek 12-tego. Kolor fioletowybig_grin Czyli mój wymarzony.
Obserwuj wątek
    • srebrno-listka Re: Kupiłam Stokka:D 04.04.11, 19:59
      to super smile poprosimy o zdjęcia o relacje, jak już go dostanieszsmile
    • saras-wati Re: Kupiłam Stokka:D 04.04.11, 20:11
      no ciekawa jestem, co o nim napiszeszsmile

mi jeśli chodzi o stokke, to podoba się baardzo kocykbig_grin
    • sylki Wariatka :D 04.04.11, 20:27
      w sumie to nawet zazdroszcze wink
      • didis Re: Wariatka :D 04.04.11, 20:35
        Kocyka nie będę miałabig_grinbig_grinbig_grin
        Ja wiele od tego wózka nie oczekuję, poza stylowym wyglądem - taki mały lansikbig_grin Od zadań specjalnych mam MB smile a małego zakupię bee+
      • dima1312 Re: Wariatka :D 04.04.11, 20:36
        odpisałam,fajnie! strasznie mi szkoda ze juz pozbyłam się swojego! ciekawa jestem twojego koloru prześlij fotki jak przybędzie
        • didis Re: Wariatka :D 04.04.11, 21:00
          Zdjęcia wyślę jak dojdzie, ale kurcze strasznie się już doczekać nie mogęsad((
          A kolor był moim wymarzonym, ale myślicie, że może być dla chłopca?
          • sylki Re: Wariatka :D 04.04.11, 21:11
            a dlaczego miałby niby nie być co?
            Ja do swojej teutoni chłopca bym wsadziła big_grin
            • didis Re: Wariatka :D 04.04.11, 21:15
              No też tak sobie myślębig_grin
            • srebrno-listka Re: Wariatka :D 04.04.11, 21:19
              Ja mam fioletowego MBUJ dla chłopca - to bardzo dobry kolor big_grin
              • didis Re: Wariatka :D 04.04.11, 21:39
                Chciałoby się powiedzieć słowami Lecha Janerki: "Jezu jak się cieszębig_grinbig_grin" Plan zakłada - wakacje ze Stokkiembig_grin A potem pewnie bee+big_grin - wózek akurat na 2 latka - więc orbita baby nie jak tam nie wcisnębig_grin
    • isabel_o Re: Kupiłam Stokka:D 04.04.11, 21:54
      Gratulacje! big_grin Koniecznie zrób fotki ja już go będziesz miała. Ciekawa jestem tego kolorku... smile
      • didis jednak nie będę go miała:( 04.04.11, 22:02
        Okazało się, że jednak, że Pani sprzedawała samą gondolę ze stelażem, a ja jakoś tego nie doczytałam i kupić chciałam... Pani pewnie będzie na mnie mega zła i ma rację. Cóż tak to czytać opis w emocjachsad Cóż przynajmniej sprzedam mini i Cameleona, bo już mam kupówsad i popoluję na stokka dalej|smile(
        • isabel_o Re: jednak nie będę go miała:( 04.04.11, 22:20
          Oj to współczuję sad Wiem jak to jest jak się człowiek napali a tu "lipa"... Nie martw się, pewnie czeka gdzieś na Ciebie lepszy! wink
          • didis Re: jednak nie będę go miała:( 05.04.11, 00:07
            No pewnie taksad
            • mak-111 Re: jednak nie będę go miała:( 05.04.11, 00:15
              wspolczuje. tak sie napalic a tu chalka sad. oby jak najszybciej znalazl sie jakis inny.
            • m7-7 Re: jednak nie będę go miała:( 05.04.11, 07:57
              Didis na portalu ogloszeniowym mojego miasta jest ogloszenie - ktoś sprzedaje Stokka rok 2010 (nowy) w kolorze zielonym - komplecik (stelaż, gondola wraz z tekstyliami i materacem
              siedzisko spacerowe wraz z tekstyliami, pałąkiem, wkładką redukcyjną
              budka z ochronnym daszkiem, torba na zakupy, folia przeciwdeszczowa dla spacerówki i gondoli,
              moskitiera na gondolę ) za 3600 zł. Może Cie to zainteresuje? Jeśli tak podeślę Ci linka smile
              • m7-7 Re: jednak nie będę go miała:( 05.04.11, 07:59
                Zreszta na allegro tez umiescili ogłoszenie smile Własnie je znalazłam.
                • didis Re: jednak nie będę go miała:( 05.04.11, 08:35
                  Dzięki, ale za 2800 mogę sprowadzić z GB, szukam szukamsad
                  Ale serio taka pomyłka - znak że muszę być zdrowo nakręcona. An ajśmieszniejsze, że już zaraz zostanę z jedym wózkiem B) tego jeszcze nie gralismile)
        • simimi Re: jednak nie będę go miała:( 05.04.11, 21:58
          Jak już go kupisz to koniecznie napisz, jak się go prowadzi i w ogóle jak się sprawuje. Bardzo jestem ciekawa takich wózków o tak nowoczesnym designie smile
        • srebrno-listka Re: jednak nie będę go miała:( 05.04.11, 22:12
          Współczuję, że takie rozczarowanie. Ale znajdzie się jeszcze jakiś na pewno smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka