Dodaj do ulubionych

Nowy organizer Bugaboo

14.05.11, 13:29
W końcu Bugaboo wypuściło fajny organizer na swoje wózki. Bardzo mi sie podoba jak można go zamocowac na bee (zachacza się na te wypustki na które wpina się budę)
Cena przeliczona na PLN to około 85 zł wiec jak na ta firmę można by było powiedzieć, że tanio smile
W PL jeszcze niedostępny ale w USA są zbierane zamówienia na wysyłkę w maju czyli już smile

I jak dobrze pójdzie to za dwa tygodnie go bedę miała smile

www.strollermama.com/bugaboo-cameleon-accessories.htm
Obserwuj wątek
    • isabel_o Re: Nowy organizer Bugaboo 14.05.11, 14:00
      Fajny! Też chcę taki ! big_grin
      • sylki Re: Nowy organizer Bugaboo 14.05.11, 14:04
        big_grin no przydałby się

jezusicku nie mogę uwierzyć, że za niedługo będę miała bee+
        nie wierzę no nie wierzę
        • isabel_o Re: Nowy organizer Bugaboo 14.05.11, 14:08
          Ciesz się, ciesz cię big_grin
          • didis Re: Nowy organizer Bugaboo 14.05.11, 14:54
            Też go chcębig_grin Koniecznie - a jak zamówiłaś?
            • marge.s Re: Nowy organizer Bugaboo 14.05.11, 16:56
              lucyna zamowilas przez ta strone ?
              Kiedys chcialam cos u nich kupic to nie chcieli mi wyslac do Irlandii uncertain
              w ogole na ich stronie sie nie moglam zarejestrowac bo w polu kraj sa tylko Stany Zjednoczone i nie mozna nic innego wpisac.
              • lucyna_1980 Re: Nowy organizer Bugaboo 14.05.11, 19:04
                Nie - tą sronę tak wam tylko pokazałam bo fajnie jest pokazane jak można montować.
                A organizer zamówi mi stacjonarnie kuzynka która mieszka USA i przywiezie na początku czerwca. Tylko ryzyko jest takie, że może nie zdąży go odebrać bo zamówienia są na zasadze pre-order czyli zbierają zamówienia a towar jeszcze nie jest dostępny. Strony internetowe podaja termin maj lub czerwiec
                A samodzielnie do PL nie opłaca się zamawiać bo koszty przesyłki są równe wartości organizera czyli sklepy internetowe chca ok 30$ za wysyłkę
                • agnes_nyc Re: Nowy organizer Bugaboo 14.05.11, 22:48
                  a ja juz zamowilam i tylko pozostalo mi czekac smile
                  • lucyna_1980 Re: Nowy organizer Bugaboo 14.05.11, 22:51
                    I się nie pochwaliłaś? Oszzzzzz ty!!!! smile
                    • agnes_nyc Re: Nowy organizer Bugaboo 15.05.11, 08:21
                      lucyna przepraszam ale nie mam kiedy wejsc na netka siostra na telefon mi przeslala zdjecie i odrazu kazalam jej zamowic smile
    • lucyna_1980 Re: Nowy organizer Bugaboo 17.05.11, 19:16
      Mam dobrą wiadomość dla wszystkich, którzy chcą go mieć - w czerwcu będzie dostępny w Polce smile
      • sylki Re: Nowy organizer Bugaboo 17.05.11, 20:19
        ooo to sobie zamówię zamiast torby big_grin
        • agnes_nyc Re: Nowy organizer Bugaboo 17.05.11, 20:46
          a ja dzis dostalam organizer z allegro i musze przyznac ze jest swietny tylko troche mi zjezdza lecz juz znalazlam na to sposob. Bugaboo tez chce ale jesli beda w PL to moze skasuje swoj order w USA

po ile beda w PL ??
          • lucyna_1980 Re: Nowy organizer Bugaboo 17.05.11, 21:25
            A tego nie wiem - bo ja dostane go w prezencie w ramach przeprosin od 4kids za "problemy serwisowe" smile
            • sylki Re: Nowy organizer Bugaboo 17.05.11, 21:32
              OOO Lucyna to super wiadomość smile
              Czyli co dobrze się wszystko z serwisem zakończy
              Bo chyba mnie ominęło coś. Masz w końcu nowy stelaż czy nie?
              • lucyna_1980 Re: Nowy organizer Bugaboo 17.05.11, 21:50
                Sprawą zajęła się sama właścicielka 4kids.
                Na koniec przyszłego tygodnia powinno być juz wszystko OK.
                • didis Re: Nowy organizer Bugaboo 18.05.11, 11:02
                  Mam nadzieję, mi organizera nie zaproponowano, ale cieszę się, że chociaż jedna z nas ma szanse zmienić zdanie na temat tej firmy. Ja jestem jednak juz przekonana, że bee+ sprzedaję, oczywiście po pełnym sprawdzeniu po odbiorze, a z firmą 4kids nie chcę mieć już nic wspólnego.
                  Zastanawiam się teraz, że jak kiedykolwiek będę chciała kupić znów bee, to jak to zrobić, aby nie kupować przez nich i nie mieć z nimi styczności?!
                  • sylki Re: Nowy organizer Bugaboo 18.05.11, 11:04
                    Ja kupiłam i mam nadzieję, ze będzie wszystko ok. W razie co zostaje mi Holandia smile
                    Didis może właśnie tam powinnaś kupić?
                    • didis Re: Nowy organizer Bugaboo 18.05.11, 11:08
                      I na swój koszt wysyłać im do serwisu?! Prędzej daruję sobie kupowanie tego wózka w ogóle...
                      • emily_valentine Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 19:44
                        Organizer jest już dostępny w PL. Właśnie sobie zamówiłam smile
                        • agnes_nyc Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 20:21
                          a ja z niego zrezygnowalam gdyz jak w bee dziecko siedzi przodem do mamy to organizer jest z tylu na pleckach wiec kompletnie mija sie to z uzytkowaniem

jestem zadowolona z organizera co kupilam na allegro za 60 zl
                          • sylki Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 20:23
                            hehe dokładnie, 150 zł za co kurcze no za co?
                            aa no i 20 zł wysyłka hahahaha
                            • emily_valentine Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 20:49
                              hmmm.. dopiero teraz się przyjrzałam, że ten organizer jest zawieszony na oparciu a nie na stelażu... na szczęście ja mam siedzisko ustawione przodem do świata tongue_out
                              • agnes_nyc Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 20:56
                                dla mnie organizer bugaboo jest tandetny nie za ta kase nigdy
                              • sylki Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 21:11
                                no tak, ale jak opuścisz oparcie, to dostępu do niego nie masz. Mocowanie na rączce też nieprzemyslane do końca niestety, jednym słowem nie za te pieniądze.
                                • didis Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 21:52
                                  Już ich nie mabig_grin Skoro dał się zamocować na rączce Cameleona to na rączce bee też da, ale cena powala. Dobrze, że dostanę go za freebig_grin
                                  • agnes_nyc Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 21:57
                                    za darmo to i ja bym sie skusila ale nie za taka kase smile

didis ty to szczesciara jestes
                                  • emily_valentine Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 21:58
                                    Dziewczyny, wydajecie tysiące na wózki, macie po kilka-kilkanaście sztuk i nagle organizer jest za drogi??? uncertain
                                    • sylki Emily 30.05.11, 22:06
                                      bo na wózek to ja kase wywalić mogę, ale na coś co jest mało funkcyjne dać 150 zł plus 20 wysyłka, no wybacz, ale są granice wink
                                      To już wolałabym te pieniądze wydać na wkładkę lub bude
                                      Dodatki, to ja mogę kupić innej firmy, nie muszę mieć bboo
                                    • agnes_nyc Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 22:10
                                      emily_valentine napisała:

> Dziewczyny, wydajecie tysiące na wózki, macie po kilka-kilkanaście sztuk i nagl
                                      > e organizer jest za drogi??? uncertain

emily

wozka za kilka tysiecy nie kupuje tylko dla marki a funkcjonalnosci
                                      organizer ten nie jest dla mnie funkcjonalny i szkoda mi kasy bo wole wydac na budke niz na gowniany organizer ja kupilam organizer na allegro za 60 zl i w/g mnie bardziej jest funkcjonalny niz ten bugaboo akurat mi nie zalezy na marce. Na poczatku tez sie na niego napalilam i zamowilam go w usa tylko w miare otrzezwilam sie i zrezygnowalam.
                                      Kazdy ma inne wymgania smile
                                      >
                                  • sylki Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 22:00
                                    Kurcze Didis nie zakumałam, czego już nie ma?
                                    Na pewno się da zamocować na rączce bee, ale mi on by przeszkadzał tak zamocowany
                                    • didis Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 22:07
                                      Chodziło mi o to, że produkt już niedostępny, o ile wcześniej był dostępny, ale któraś z Was kupiła więc jednak był.
                                      PS. Szczęściara to ja będę jak wszystkie wózki wreszcie dostanębig_grin i będą działać jak marzeniebig_grin
                                      • agnes_nyc Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 22:12
                                        organizery beda dostepne od czerwca jest taka informacja wiec pewnie teraz pre-order mozna zrobic
                                        • sylki Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 22:25
                                          na bugaboo.pl spokojnie zamawiam, ale jest info, że dostępne od czerwca (czyli od środy)
                                          • emily_valentine Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 22:29
                                            nie no ja nie mam pretensji, każdy wydaje forsę na co chce wink
                                            obejrzę ten organizer, jak się okaże, że jest do niczego, to odeślę i zamówię ten z all tongue_out
                                            • emily_valentine Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 22:31
                                              np. ja nie kupię torby oryginalnej do bee, bo oglądałam i mi się nie podoba pasek, bo jest za szeroki
                                              • sylki Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 22:49
                                                torby to i ja nie kupie bo mnie nie powala. Mam za to zaczepy jj cole i wieszam na nich swoja torbe wink
    • agnes_nyc Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 22:15
      Ja mam taki i wcale nie gorszy od bboo

allegro.pl/sunshine-kids-przenosny-organizer-do-wozka-i1574242447.html
      i o wiele tanszy smile
      • didis Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 22:29
        Ja mam dokładnie ten sam - używam w MBbig_grin i bardzo sobie chwalębig_grin
        • lucyna_1980 Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 23:17
          A ja tak jak didis dostanę go za free - jak się nie sprawdzi to pleży w szafie smile
          Ale od początku mi się podobał, jeździmy przodem więc powinno być OK.
          • didis Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 23:19
            My na razie równie, ale opcja na rączce mi nie przeszkadza...
            Kiedy one przyjdą - powinny być jutro, czy dopiero w piątek?
            • lucyna_1980 Re: Nowy organizer Bugaboo 30.05.11, 23:31
              Pytasz o wózki? Od zeszłego piątku miała być za 10 dni dostawa nowych stelaży. Czyli jeśli liczą dni robocze to dopiero w ten piątek dojadą, no i zanim nam doślą to pewnie połowa przyszłego tygodnia.
              A swoją drogą to bym zadzwoniła, ale córka rozwaliła mi telefon i niektóre kontakty mi wcięło. Napisz mi na priva ten nr to się jutro do nich pofatyguję z telefonem.
      • gaga-sie Re: Nowy organizer Bugaboo 31.05.11, 00:12
        Też zamówiłam w internetowym sklepie taki sam-49 zł
        • didis Re: Nowy organizer Bugaboo 31.05.11, 10:57
          Nie mam już tego numeru, bo go nie zapisałam, tylko był w używanych. Zadzwoń może na ten normalny numer.
          • emily_valentine Re: Nowy organizer Bugaboo 01.06.11, 12:19
            Chyba jednak miałam jakieś omamy wzrokowe, bo okazało się, że organizer jednak będzie dostępny za 2-3 tygodnie uncertain
            • isabel_o Re: Nowy organizer Bugaboo 01.06.11, 13:55
              A ja do bugaboo bee mam ten organizer babymel i jest suuuuper! Jestem bardzo zadowolona. Jest funkcjonalny a przy tym ładnie wygląda smile
              • sylki Re: Nowy organizer Bugaboo 01.06.11, 13:58
                dziewczyny, czy gdy ma się oraganizer potrzebny jest uchwyt na kubek?
                • isabel_o Re: Nowy organizer Bugaboo 01.06.11, 14:37
                  Myślę, że nie jest potrzebny. Aczkolwiek ja mając ten uchwyt i organizer to do organizera wkładam butelkę małego a do tego uchwytu bugaboo wkładam swoje picie wink Nawet kubek z kawą fajnie siedzismile
                  • agnes_nyc Re: Nowy organizer Bugaboo 01.06.11, 15:06
                    moj maz jak idzie na spacer z corka i jest straszny upal leje sobie do kubka na kawke piwko i wklada do uchwytu hehehe - nikt nie widzi co pije smile
                    • sylki Re: Nowy organizer Bugaboo 01.06.11, 15:37
                      Pokażę to mojemu mężowi może zafunduje sobie do wózka uchwyt haha
                      • didis Re: Nowy organizer Bugaboo 02.06.11, 08:27
                        Mnie ten uchwyt nieźle wkurzał, bo jakoś spadał.. w organizerze wystarczy... chyba, że po nocach będzie Cię męczyło, że nie masz dodatkow wink
                        • agnes_nyc Re: Nowy organizer Bugaboo 02.06.11, 08:43
                          didis napisała:

> Mnie ten uchwyt nieźle wkurzał, bo jakoś spadał.. w organizerze wystarczy... ch
                          > yba, że po nocach będzie Cię męczyło, że nie masz dodatkow wink

didis to musialas miec zla koncowke jesli Tobie spadal u mnie na jednym i drugim koncowka siedzi scislo az ciezko mi sciagnac. Ja mam na stale zostawiona koncowke i w bee i cameleonie i tylko zdejmuje uchwyt
                          • didis Re: Nowy organizer Bugaboo 02.06.11, 09:38
                            Ja nie wiem która to końcówka, dali 3 i nie potrafiłam dobrze żadnej dopasować - to tez głupota, bo tam powinni napisać która do którego.... Ja go nie lubiębig_grin
                            • sylki Didis 02.06.11, 09:51
                              To sprzedaj tongue_out (mi big_grin)
                              • didis Re: Didis 02.06.11, 10:45
                                nieee, sprzedam potem z całym zestawkiembig_grin
                  • agnes_nyc Re: Nowy organizer Bugaboo 16.06.11, 22:15
                    organizery juz na allegro ale jak dobrze widze to strasznie nisko sie go zaczepia - kompletnie mi sie juz nie podoba malo praktyczny

allegro.pl/nowosc-bugaboo-organizer-pierwszy-na-allegro-i1671733808.html
                    • didis Re: Nowy organizer Bugaboo 17.06.11, 08:45
                      Będę miała to ocenię, mi podoba się opcja, że mogę zaczepić na barierkęsmile
                      • agnes_nyc Re: Nowy organizer Bugaboo 17.06.11, 09:24
                        dla mnie jak zaczepisz na palak to dziecko ma malo widocznosc przynajmniej moje w cameleonie bo palak jest na wysokosci jej nosa i zawsze wstaje i tak jedziemy

zalozenie go na raczke - jak dla mnie malo wygodne - ja zawsze lapie raczke w roznych miejscach a tutaj zaczep prawie na calej raczce

przyczepiony z tylu w cameleonie tez kiepsko bo nisko

w bee -wyskokosc jest do przyjecia ale tylko przodem do kierunku jazdy siedzisko musi byc Moja Julka jezdzi przodem do mnie wiec organizer nie za bardzo przemyslany i nie za takie pieniadze. Jestem zadowolona z tego co mam i nie zamienie go na orygianlny nawet jesli bylby za 50 zl smile

didis wklej fotki koniecznie
                        • didis Re: Nowy organizer Bugaboo 17.06.11, 10:29
                          Zgadzam się z Tobą, ale dostanę go za darmo wiec nie narzekam - też nie kupiłabym z takimi błędami. Ten nasz jest zajebistybig_grin
                          • sylki Re: Nowy organizer Bugaboo 17.06.11, 10:39
                            Bo darowanemu koniowi w zęby sie nie zagląda wink

Też bym pewnie nie narzekała jakby ktoś mi chciał go dać big_grin

P.S
                            W poniedziałek przyjedzie kurier po mój stelaż od bee big_grin

didis napisała:

> Zgadzam się z Tobą, ale dostanę go za darmo wiec nie narzekam - też nie kupiłab
                            > ym z takimi błędami. Ten nasz jest zajebistybig_grin
                            • didis Re: Nowy organizer Bugaboo 17.06.11, 11:24
                              Dopiero teraz? A masz już nowy?
                              • sylki Re: Nowy organizer Bugaboo 17.06.11, 11:32
                                Nie mam, mieli stelaż ale bez kół, bo koła im nie te przysłali uncertain
                                Wczoraj dzwonił do mnie pan z serwisu umówiłam się z nim, że na poniedziałek wyśle mi kuriera po odbiór. Więc w następnym tyg mam miec stelaż.
    • lucyna_1980 NO I W KOŃCU GO MAM :) 28.06.11, 09:29
      Tak jak pisałam wczesniej dostałam go w ramach prezentu od 4kids za "problemy reklamacyjne".
      Powiem, że jak dla mnie super - pojemny,zawiesiłam go na oparciu, ale ma tyle opcji do zawieszenia, że gdzieś go tam zawsze da sie przyczepić. W srodku sa takie dodatkowe paski na rzepy i można pokombinować.
      Zawiesilam na oparciu - mi ta opcja bardzo odpowiada - mała jeździ przodem do świata więc mam go pod ręką.
      Jak dla mnie super sprawa - wszystkie spacerowe gadzety spakowane w podręcznym miejscu.
      I myślałam że będzie cały czarny a jest grafitowo-czarny
      • sylki Re: NO I W KOŃCU GO MAM :) 28.06.11, 10:09
        ok wisi na oparciu, a jak młoda zaśnie i oparcie dasz do pozycji leżącej?

P.S
        Stelaż odesłałam w poniedziałek (zeszły) do tej pory nowego nie mam uncertain
        Zaczyna mnie to drażnić, bo obiecali, że w minioną środę będę go mieć. Ja cierpliwy człowiek czasami jestem wink ale nie lubię gdy mi się coś obiecuje, a później zlewa
        • lucyna_1980 Re: NO I W KOŃCU GO MAM :) 28.06.11, 10:25
          tak wyglada w pozycji półleżącej:

https://img146.imageshack.us/img146/9418/dsc03083p.jpg

a tak w rozłożonej:

https://img36.imageshack.us/img36/575/dsc03079u.jpg
      • emily_valentine Re: NO I W KOŃCU GO MAM :) 28.06.11, 10:21
        A ja nie mam pomysłu, gdzie go powiesić na bee uncertain
        • lucyna_1980 Re: NO I W KOŃCU GO MAM :) 28.06.11, 10:27
          a jak jeździsz - przodem czy tyłem?
          • agnes_nyc Re: NO I W KOŃCU GO MAM :) 30.06.11, 13:09
            z tego co widac to kiepski dostep jest do niego przy pozycji lezacej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka