Dodaj do ulubionych

jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D

02.06.11, 17:16
Nie znalazłam starego wątku dotyczącego zdjęc wózków w bagażnikach aut, więc zakładam nowy: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy? jak macie zdjęcia wózków w bagażnikach samochodów to chętnie zrobię kolejne zestawienie lub uzupełnię to. smile
Obserwuj wątek
    • variuss Re: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D 02.06.11, 19:13
      oj szkoda ze nie mam zdjecie teutonii fun w bagazniku opla corsy- miescilal sie w 1 kawałku razem s siedziskiem i nie trzeba bylo demontowac kól ani półki
      do pandy fun tez by weszła
      aria tez na 100%

ale ze maclarena xrl upchnełas to jestem zaskoczona

moze mi sie uda w wekend zrobic pare fotek w czeluściach bagaznika skody superb, ale mimo ze czasem bagaznnik jest objetosciowo wiekszy to np ma wysoki prog załadunku i wąski otwór załadunku przez co wchodza tylko plaskie wózki.
      Podsumowując- jak miałam corse to teutonia fun wchodziła bez problemu, jak zmielilismy auto na wieksze i z wiekszym bagaznikiem to ciezko ja bylo wepchnać poprzez własnie to ze jest wysoki próg a fun nie sklada sie zbytnio płasko.
      • srebrno-listka Re: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D 02.06.11, 19:19
        O, a podesłałabyś mi zdjęcia na gazetowego? zrobiłabym kolejne takie zestawienie.
        A masz starego superba? Bo mamy oktę, ale po liftingu i tutaj nie tylko płaskie wózki wchodzą, wymienione w notce emmaljungi się mieszczą.
        Ale jestem zaskoczona, że jak wchodziło do corsy to byłabym pewna, że do skody wejdzie, a tu zonk.
        • variuss Re: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D 02.06.11, 20:04
          niestety nie mam juz teutonii sad
          na ten moment moge zrobic tylko fote z ariaa

mam wlasnie tego starszego superba, te nowsze maja bagaznik "lift" otwierany na 2 sposoby i pewnie nie ma tam tego problemu.
          problem byl nie tyle z miejscem na wozek , ile z jego wkładaniem - trzeb byLo wykonac ruchv"nurkujacy" a wyjecie wozka to juz była szarpanina.
          To samo mieli znajomi z upychaniem jedo bratatina do starszej wersjii opla astra- niby sie miesciła, ale wjac i wyjac to był dramat, wiec tak czy siak trzeba było rozpinac wozek na kawalki

soryy za brak polskich znaków, ale klawiatura mi szwankuje ( coś ją obsliniło)
          • srebrno-listka Re: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D 02.06.11, 21:30
            Tak samo miałam z emmą wkładaną do peugeota 306. Niby się mieści, ale aby włozyć, trzeba zdjąc koło z wózka.
            Zdjęcie arii tez poproszę smile
      • mama1dawidka Re: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D 02.06.11, 20:46
        a dla mnie bylo szokiem
        upchalam stokke do bagaznika corsy b tej malutkiej smile
        • orchidea19 Re: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D 02.06.11, 21:29
          Ooooo jakże ja się cieszę, że bjcm zmieści sie do Pandysmile

Bez problemu wchodzi Maclaren Quest - nawet wtedy, gdy w bagażniku mam 2 pudełka po butach i duży kocsmile
        • srebrno-listka Re: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D 02.06.11, 21:30
          A może uda Ci się zrobić zdjęcie big_grin?
          • orchidea19 Re: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D 02.06.11, 22:16
            pewnie, że zrobiębig_grin
            • srebrno-listka Re: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D 02.06.11, 22:22
              Super smile dzięki smile
              • orchidea19 Re: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D 03.06.11, 19:41
                Zrobiłamsmile
                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/uj/vg/px1f/zYQRkIqciTb0w5dBYB.jpg
                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/uj/vg/px1f/S7WtxWqNWbUibglx8B.jpg
                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/uj/vg/px1f/NpaOFvOM1D2z6SBhZB.jpg
                • srebrno-listka Re: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D 03.06.11, 21:07
                  Super smile moge je dobrzucić na bloga smile? za znaczę, że Ty je zrobiłaś smile
                  • orchidea19 Re: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D 03.06.11, 21:19
                    Pewniebig_grin
                    • srebrno-listka Re: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D 03.06.11, 22:01
                      dzięki smile
        • srebrno-listka mama1dawidk 02.06.11, 22:22
          jaby Ci się udało zrobić zdjęcie stokke w bagażniku corsy to byłabym wdzięczna big_grin
          • mama1dawidka Re: mama1dawidk 05.06.11, 20:12
            jutro zrobie fotke smile
            • srebrno-listka Re: mama1dawidk 06.06.11, 10:01
              Super smile
    • emma514 Re: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D 03.06.11, 09:46
      W podanym linku, na samym dole jest Maclaren Quest w bagażniku nowego Forda Fiesty:
      www.naobcasach.pl/a.3863.TEST__Nowy_Ford_Fiesta___dla_kobiet_na_calym_swiecie.html
      Nowy Stokke Xplory w Toyocie Yaris:
      stokkelovers.blogspot.com/2010/11/calling-all-stokke-xplory-owners.html
      Stary Stokke Xplory w Suzuki Ignis
      a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/222248_220811171263794_100000047373826_926585_2932472_n.jpg
      • srebrno-listka Re: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D 10.06.11, 22:48
        Fajne sa te linki, tylko nie do wykorzystania u mnie na blogu (prawa autorskie etc...) acz quest jako wózek, aby nie było łatwo??? wolne żarty... wink
    • emma514 Re: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D 03.06.11, 10:13
      I jeszcze Bugaboo Bee w samochodzie Ford Focus rocznik 2005;
      lh5.ggpht.com/_tarnD5hSWiI/TRb5fbUZgcI/AAAAAAAABbg/lUzjaTcty8M/bee%20in%20boot.JPG
      Bugaboo Bee + w Mini Cooper:
      www.mini2.com/galleries/showphoto.php/photo/64678/cat/all
    • mama1dawidka fotki stokke w corsie :P 10.06.11, 19:17
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ge/ji/grnd/OfDJFhH5blZxnYyi7B.jpghttps://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ge/ji/grnd/Ys3yKCElRJ2Fop8TgB.jpg
      a co do czesci to jeszcze nie dostalam sad
      p.s sorki za syf ale auto nie bylo sprzatane a fotki na szybko robilam
      • srebrno-listka Re: fotki stokke w corsie :P 10.06.11, 21:33
        Wielkie dzięki smile
        Mogę wrzucić je na bloga smile?
        • mama1dawidka Re: fotki stokke w corsie :P 10.06.11, 21:46
          jasne tylko prosze o dopisek made by mama1dawidka i prosze o link
          • mama1dawidka Re: fotki stokke w corsie :P 10.06.11, 22:20
            zobacz reszte moich fotek moze cos ci sie jeszcze sprzyda
          • srebrno-listka link :) 10.06.11, 22:49
            Stokke w Oplu corsie smile
    • monjan to ja mam prośbę 10.06.11, 22:00
      podobną
      jaki wózek wejdzie do bagażnika seicento???
      • koala0405 Re: to ja mam prośbę 10.06.11, 22:35
        Zdaje się, że bedzie trudno. Być może peg perego pliko mini bo po złożeniu jest krótki ale jeszcze nie próbowałam.
        W seicento woziłam mutsy transporter ale sam stelaż na tylnim siedzeniu.
      • srebrno-listka Re: to ja mam prośbę 10.06.11, 22:46
        Nikt z moich znajomych nie ma seicento, ale obstawiałabym że baby jogger city mini - ze zdjętymi tylnymi kołami wchodzi do renault modus (mam zdjęcia), a ten samochód ma bagażnik jak połowa bagażnika pandy...
      • ollasja Re: to ja mam prośbę 10.06.11, 22:50
        nie miałam co prawda seicento, ale swoje wózki upychałam swego czasu do Matiza wink
        W całości idealnie mieścił się mi pliko switch, BJ City Mini, a Urban Jungle i Jane Slalom wchodziły po zdemontowaniu kół smile To był naprawdę niezły widok taki Slalom w Matizie big_grin
        • srebrno-listka Re: to ja mam prośbę 10.06.11, 23:15
          nie wątpię smile chciałabym to zobaczyć big_grin
          • nikus4 Re: to ja mam prośbę 11.06.11, 08:13
            Mi bez problemu do seicento mieścil się chicco enjoy. Raz jechaliśmy ponad 800 km do rodziny na wesele. Zmieściło nam się oprócz chicco - łóżeczko turystyczne i dwie torby podróżne. Półka była na swoim miejscu, a na niej nic nie może leżeć podczas jazdy- Mąż ma taką zasadę.
            Za to za nic chicco nie chciał się zmieścic do pandy.
            • monjan Re: to ja mam prośbę 11.06.11, 11:10
              no to teraz trudnosc...chcialabym zeby wozek mogl miec adaptery do fotelika MC, dla niemowlaka
              problem polega na tym, ze bagaznik jest ktotki i wozki parasolki ok 100cm są za długie
              bjcm wchodzismile ale albo trzeba zdjac polke albo kola
              zapp oczywiscie jako stelaz pod fotelik

ciekawam, jak bee?

chyba kupie tego bjcmi...nie ma lepszej opcji na razie
              • mama1dawidka Re: to ja mam prośbę 11.06.11, 15:34
                no wlasnie zapp a potem zapp xtra wink
                i masz problem z głowy smile
    • hermajni Re: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D 03.11.14, 09:23
      Hej, wiecie czy do Pandy zmieści się BB Cameleon?
      • izi-76 Re: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D 03.11.14, 12:04
        Niestety nie, tzn da się ale musiałabyś zdemontować siedzisko wszystkie koła i go upchnąć, co jest strasznie upierdliwe. Na dodatek stelaż cama szybko się rysuje od składania więc odradzam. Ja do auta mam inny wózek. Jak chcesz to podaj adres pstrykne Ci fotki.
        • hermajni Re: jaki wózek wejdzie do Fiata Pandy :D 03.11.14, 13:03
          Hej, poproszę fotki, jeśli to nie problem - 05madeleine05@gmail.com. Jaki to wózek? Jak tak się przyglądam tej pandzie, to ma taki maleńki bagażnik, że niewiele tam wejdzie. Myślałam na początku o jakimś wózku 2w1 ale boję się, że w tym przypadku lepiej będzie kupić samą gondolę i później małą spacerówkę, która zmieści się do bagażnika.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka