Dodaj do ulubionych

serwis BJ.:((((((((

20.07.11, 13:00
Musze się wyżalić-pękła mi rączka-w 2 miejscach-tzn ta gumowa osłona, no i napisąłam do nich-załązcając zdjęcie. A oni,że łaskawie mogą mi zabrać ten wózek (!) i że skleją tą gumę, bo to moja wina bo obracałam gumę na tej raczce....
oczywiście napisałam im co myślę o tym-jak miałabym obracać ciasnoprzylegająca gumę i po co??? Normalnie pchałam tylko wózeksmile wg mnie wadliwe jest samo rozwiązanie-to,ze guma jest taka perforowana i nie na całej powierzchni rączki.Przecież on też jakoś pracuje na tym metalu...
nie chcę oddawac wózka-mam co prawda ergo,ale wózek to wózek, bo pewnie z tydzień bym miała z głowy...a innego wózka nie mamuncertain ech....
Obserwuj wątek
    • jombusiowa Re: serwis BJ.:(((((((( 20.07.11, 13:05
      Kupiłabym sobie MB swifta, tylko skąd kurka wziąć kasęsmile
      No chyba,że wymyślę coś inszego-za mniejszą dopłatąwink
    • jombusiowa Re: serwis BJ.:(((((((( 20.07.11, 13:22
      Teraz mi odpisali,że mam wysłac wózek do sprzedawcy a on dopiero do nich... a wczesniej cos pisali,ze grzecznościowo mogą ode mnie zabrać ten wózek...
      Oczywiście pisałam im,że zależy mi na czasie i na tym,żeby wózek mieć....
      Nie no załamałam się:/I wkurzyłam...
    • gaga-sie Re: serwis BJ.:(((((((( 20.07.11, 14:08
      To niefajniesad Ja używam, co prawda sporadycznie mini, nic się z rączką nie dzieje, ale w czasie upału ta guma jest nieprzyjemna. W którym wątku dziewczyna pisała,że pękła jej guma na rączce ( widocznie to taka wada), przysłali jej zapinaną na zamek osłonkę. Być może coś takiego?www.strollers.com/Stroll-Air-HS333-X-XH1042.html. Ja nie zgodziłabym się na zaklejanie rączki, wózek jest na gwarancji i niech wymienią gumę. A nad tą osłonką z suwakiem sama się zastanawiałam.
    • gaga-sie Re: serwis BJ.:(((((((( 20.07.11, 14:11
      Jakiś błąd w linku się pojawił, spróbuj wygoooglać Stroll-Air Universal Stroller Handle Sleeve in Black - HS333 - X
      • sylki Re: serwis BJ.:(((((((( 20.07.11, 14:34
        dałaś po prostu kropkę na końcu po html i link nie działa poprawnie wink
        • gaga-sie Re: serwis BJ.:(((((((( 20.07.11, 18:15
          No tak, to moje zamiłowanie do porządkusmile Kropka na końcu musi byćsmile
    • jombusiowa Re: serwis BJ.:(((((((( 20.07.11, 15:09
      No takie coś na suwak jest fajne. Wg mnie źle jest robiona ta rączka po prostu...ale jakoś nie zaoferowali wymiany na coś takiegouncertain
      Tyle,ze im napisałam,że wg mnie ta wadliwość spowoduje konieczność innych napraw, a 4 i maja mi dac nowy wózeksmileWięc nie wiem czy im się to opłacawink
      Generalnie jakoś tak mam wrażenie,że niemiło mnie potraktowali a już spychanie sprawy ,że teraz do sprzedawcy itd, to już skandal, bo sprzedawca im tylko odeśle i działa tylko za pośrednika-więc niech nie czarują.
      A rozumiem,ze mają mi tak naprawić,że nic nie będzie widać no i że na naprawę też jest gwarancja-jak to normalnie.
      Musze się zastanowić co tu robic.
      • gaga-sie Re: serwis BJ.:(((((((( 20.07.11, 18:18
        No ja mam nadzieję,że te awarie będą sporadyczne, bo wózek fajny. Ale rączka im się nie udała,taka chamska guma, mnie wkurzała w czasie upału, lepiła się i brudziła ręce.
        • isabel_o Re: serwis BJ.:(((((((( 20.07.11, 18:48
          Ja nigdy nie lubiłam tej gumy w baby joggerach i zawsze od razu używałam do nich (BJ City Elite i Mini) takich nakładek na suwak firmy stroll-air... One pasują zarówno na pałąki (mam tą nakładakę na pałąku bugaboo cameleona) jak i na rączki (używam w mini i w concordzie):
          cgi.ebay.pl/NEW-STROLL-AIR-STROLLER-HANDLE-COVER-HANDLE-SLEEVE-24-/180557696666?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0a13ce9a
          Tylko, że w mini używam takiej samej ale krótszej ze względu na oryginalny organizer bj, który zabiera trochę powierzchni rączki... Ale bez tego organizera bj to można używać tej długiej nakładki wtedy ładnie cała rączka jest otulona...

• gaga-sie Re: serwis BJ.:(((((((( 20.07.11, 21:31
            Na ebayu kupiłaś te nakładki? Jeszcze nic stamtąd nie zamawiałam. Mam chrapkę na tą nakładkę....
            • kk7367 Re: serwis BJ.:(((((((( 20.07.11, 21:37
              Ja tez mam chrapkę i też nie zamawiałam. Pomocy poproszęsmile
              • agnes_nyc Ja zamawiam ta nakladke 20.07.11, 21:58
                bo smierdzi a ja nie znosze zapachu gumy

Iza jak zamawialas nie oclili tobie tej paczki bo nie wiem czy zamawiac do PL czy do USA

i rozumiem ze ty masz 24 '' na BJ ?
                • isabel_o Re: Ja zamawiam ta nakladke 20.07.11, 22:49
                  Nie oclili. Kupowalam od nich już wiele razy bo i dla znajomych i nigdy nie oclili. Przynosi to zwykly listonosz z poczty a najfajniejsze, że bardzo szybko od nich dochodza te wysylki , często w tydzien. Z tym, że trzeba miec paypal bo u nich platnosc jest natychmiastowa przy klikaniu na zakup. Ja mam ta mniejsza że wzgledu na organizer ale iest i jest troche za krotka. Ale dla mnie wazne, że zakrywa ta gume tam gdzie trzymam rece. Ta dluzsza bedzie pewnie lepiej lezec. Jak poczekacie do jutra to rano zdejme z palaka cameleona, zdejme organizer z mini i zobacze czy dobrze lezy na calosci i pstrykne fotke... W elicie ladnie się naciagala na cala raczke, w concordzie też super pasuje. A do mini tej dluzszej nie mierzylam wiec jutro się okaze, ale mysle że powinno być ok bo to się ladnie dopsowuje do ksztaltu... Pstrykne fotke też z ta krotsza.
                  • gaga-sie Re: Ja zamawiam ta nakladke 21.07.11, 00:12
                    Bardzo, bardzo prosimy o fotkismile
                    • agnes_nyc Re: Ja zamawiam ta nakladke 21.07.11, 06:40
                      Izabel bardzo prosze o fotki
                      • isabel_o FOTKI NAKŁADKI 21.07.11, 11:42
                        Krótsza nakładka:
                        http://img30.imageshack.us/img30/2729/img2011072100712.jpg

http://img97.imageshack.us/img97/1645/img2011072100713.jpg

A tutaj długa nakładka. Tyle, że moja jest już trochę rozciągnięta przez pałąk cameleona, więc idealnie tutaj nie przylega i się trochę marszczy... Nie wiem jakby było z nową.
                        http://img855.imageshack.us/img855/195/img2011072100714.jpg

• isabel_o Re: FOTKI NAKŁADKI 21.07.11, 11:44
                          Kurcze, dlaczego zdjęcia są poprzycinane z prawej strony? Też tak je widzicie? Jak je wrzucałam to były całe na podglądzie...
                          • isabel_o Re: FOTKI NAKŁADKI 21.07.11, 11:47
                            spróbuję jedną fotkę jako miniaturę wrzucić:
                            http://img855.imageshack.us/img855/195/img2011072100714.th.jpg

• gaga-sie Re: FOTKI NAKŁADKI 21.07.11, 12:09
                          Ta dłuższa ma 24 cale, a ta krótsza ile? Hmm, dłuższa chyba lepsza.
                        • dziustynka Re: FOTKI NAKŁADKI 21.07.11, 15:54
                          oh macie takie super gadżety, a się w gadżetomanii nie chwalicie!?! błąd! smile
          • agnes_nyc Re: serwis BJ.:(((((((( 20.07.11, 22:04
            juz doczytalam ty masz mniejszy smile
            • afroddytta do agnes 20.07.11, 22:21
              Agnes dopiero będziesz zamawiała tę nakładkę? Można ewentualnie się przyłączyć? Ile to by mnie kosztowało w sumie? (chodzi o citi mini)
              • agnes_nyc Re: do agnes 21.07.11, 06:46
                affrodyta

cena taka jak w linku co podala Izabel tylko dojdzie Tobie doatkowo przezylka odemnie ale jesli bedziesz zainteresowana to moge Tobie zamowic

wychodzi 68,06 + przesylka z usa 17 zl + przesylka na terenie polski okolo 4-5 zl

jeszcze czekam na odpowiedz pewnej osoby bo moze dostane za darmo ale jak nie to bede zamawiac dzis dam konkretna odpowiedz smile
                • aska1972 Re: do agnes 21.07.11, 09:30
                  Agnes,
                  ja też bym prosiła o zamówienie takiej gumy. No i jakby się dało coś zrobić w sprawie pałąka? smile
                  • kk7367 Re: do agnes 21.07.11, 09:44
                    Aga, ja też bym chciałasmile
                • calineczka793 Re: do agnes 21.07.11, 11:14
                  Aga ja też się chętnie przyłączę do zamówienia - ja proszę o 3, bo nie będę z wózków no stop przekładać, a w Swifcie też mnie rączka troszkę denerwujewink

Pozdrawiam!

D.
                  • agnes_nyc ok zamowie dla wszystkich tylko 21.07.11, 14:29
                    musicie jeszcze poczekac do jutra bo czekam na odpowiedz jak jej nie dostane w sobote zamawiam dla wszystkich smile

palaka moge ci zarezerwowac pisz na priv
                    • gatta28 Re: ok zamowie dla wszystkich tylko 21.07.11, 17:40
                      Miałam identyczną sytuację. Serwis zaproponował mi sklejenie tej gumy. Czyli wózek jedzie do nich, po czym wraca do mnie. Podziękowałam. sama sobie gumę skleić potrafię! Ale wkurzyłam się bardzo, tym bardziej jak przeczytałam wątek jednej z nas, która wózek reklamowała gdzie indziej ( kupowany za granicą) i reklamację uznali bez problemu a tutaj oczywiście schody i wpieranie, że pęknięcie gumy, to wina użytkownika.
                      Swoją drogą widzę, że ta pękająca rączka, ro prawie standard w BJ. Ja sobie skleiłam sama i wygląda jak nowa.
                      • afroddytta Re: ok zamowie dla wszystkich tylko 21.07.11, 18:53
                        A czym sklejałaś ???
                        • gatta28 Re: ok zamowie dla wszystkich tylko 21.07.11, 22:09
                          Nie pamiętam nazwy, ale na pewno było to coś w rodzaju "kropelki". Podpytać muszę męża, może on pamięta.
                    • duraczek Re: ok zamowie dla wszystkich tylko 21.07.11, 18:00
                      Ja też poproszę o dołączenie mnie do listy zainteresowanych zakupem osłonki na rączkę
    • gaga-sie Re: serwis BJ.:(((((((( 26.07.11, 00:05
      Znalazłam przypadkiem coś takiego na allegro allegro.pl/raczka-do-wozka-dzieciecego-otulina-wytrzymala-i1720480578.html. Ciekawe, czy na baby joggera pasowałaby ta otulinka. O ile można ją założyć.....
      • gaga-sie Re: serwis BJ.:(((((((( 26.07.11, 00:05
        allegro.pl/raczka-do-wozka-dzieciecego-otulina-wytrzymala-i1720480578.html
        • afroddytta Re: serwis BJ.:(((((((( 26.07.11, 10:30
          Też to widziałam, ale chyba nie bardzo rozumiem, bo mi się wydaję, że to dwa oddzielne kawałki łączone rurką, czyli jakby gotowa rączka i chyba założyć to jej się nie da...
          Jak wrócę z urlopu planuję w ramach lubianych przeze mnie zajęć robótkowych wykonać samodzielnie taką otulinę z pianki neoprenowej + suwak - zobaczymy czy coś z tego wyjdzie smile
          • agnes_nyc Re: serwis BJ.:(((((((( 26.07.11, 11:32
            to jest PCV wiec chyba nie wiele zmieni
    • francais-m do ISABEL_O 27.07.11, 13:19
      witaj!
      powiedz mi proszę gdzie i za ile kupiłaś taki organizer do baby joggera? bardzo by mi się przydał
      i czy to jest taki pokrowiec jaki ma ta dziewczyna z linku?
      www.youtube.com/watch?v=7tOLwkMk_Bo
      • agnes_nyc Re: do ISABEL_O 27.07.11, 18:17
        ten organizer ktory jest na filmie to jest w standardzie przy zakupie elitta przy raczce
        • francais-m Re: do ISABEL_O 29.07.11, 14:37
          a czy ten pokrowiec jest doszyty do wózka, czy po prostu jest jednym z oddzielnych akcesoriów, pasowałby do mini? można zakupić go oddzielnie? bardzo brakuje mi czegoś takiego przy rączce na napój/portfel/telefon
          • tygisek Re: do ISABEL_O 29.07.11, 15:44
            jest oryginalny organizer baby jogger do kupienia, ale niestety chyba nie w Polsce. No i nie jest "najszczesliwszy" z tego co wiem w uzytkowaniu, ale to nie moja opinia. Natomiast wiele z nas z powodzeniem uzywa takiego uniwersalnego organizera sunshine kids, moim zdaniem idelanie pasuje do mini wlasnie, ma dwa uchwyty na butelki/napoje, mala siateczkowa kieszonke zapinana na zamek i dosc spora przegrode pomiedzy butelkami, mi sie miesci tam nawet kocyk smile
            ale jest gdzie wlozyc i telefon i klucze i zabawke i nawet jakies pudelko z suchym prowiantem dla dzieci smile jest tani dosc i podreczny i mozna go wykorzystac do innych wozkow tez. Polecam smile
            • agnes_nyc Re: do ISABEL_O 29.07.11, 16:14
              tez polecam sunshine kids jest super ja uzywam do bj , bee+ cameleona
              • francais-m Re: do ISABEL_O 29.07.11, 22:48
                mówicie o tym? www.babyexpress.pl/sunshine-kids-organizer-do-wozka-z-termoizolacja,2,1,34,246.html
                • tygisek Re: do ISABEL_O 29.07.11, 22:55
                  dokladnie tak smile o tym mowimy z Agnes, on moze na zdjeciu nie wyglada zbyt ciekawie, ale naprawde jest fajny i zgrabny i poreczny, a do mini wedlug mnie pasuje wyjatkowo dobrzesmile
                • dziustynka Organizer Sunshinekids 29.07.11, 23:20
                  Też mam od przedwczoraj i polecam, chociaż brakuje mi jakiejś klapki zamykajacej te środkowa część.
                  • magdawiki75 Re: Organizer A'guuu 30.07.11, 17:44
                    Ja mam taki organizer i polecam, m.in. ze wzgledu na świetna kieszeń na chusteczki nawilżone
                    archiwumallegro.pl/aguuu_torba_organizer_do_wozka-1090765082.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka