tempera_tura 15.08.11, 19:00 Mamula się wyłamała i kupiła 2.0. Czy jest na forum ktoś kto czeka na ten wózek z takim utęsknieniem jak ja? Podobno mają już być w tym tygodniu ale to kolejny taki planowany tydzien. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dima1312 Re: Nowy Scooter S 15.08.11, 22:11 ja co prawda go nie zamierzam kupować ale z ciekawości podjade jutro do ich jedynego firmowego sklepu w Polsce czyli niedaleko mnie i zobaczę czy juz go mają widziałam tydzień temu ze przygotowali wystawę pod nowości z napisem najnowsza kolekcja Odpowiedz Link
tempera_tura Re: Nowy Scooter S 16.08.11, 10:26 Ooooo, jakbyś złozyła sprawozdanie to byłoby bardzo milo Odpowiedz Link
dima1312 Re: Nowy Scooter S 16.08.11, 20:14 nie bo nawet z auta nie wysiadłam zobaczyłam ze w sklepie puuusto! tylko na szybie wielkie napisy ze nowa kolekcja,ale często tamtędy przejeżdżam to będę widziała kiedy wystawią Odpowiedz Link
dima1312 Re: Nowy Scooter S 19.08.11, 21:07 dzisiaj znowu jechałam obok tego sklepu i były juz wystawione więc pewnie juz wszystkie są dostepne Odpowiedz Link
tempera_tura Re: Nowy Scooter S 20.08.11, 08:26 Dzięki wielkie z a info. Mam nadzieje że w Warszawie też już sa bo przeginają pałę, ciągle mówią że "w tym tygodniu" a kolejne mijają i nie ma..... Odpowiedz Link
mamula_to_ja Re: Nowy Scooter S 20.08.11, 10:03 Ja jednak się cieszę bo małe kółka skretne by się nie sprawdziły u mnie na działce. Tam pola, góry, doły. Ale ciekawa jestem I kiedy będziesz miała (bo kupujesz?) chętnie się przejdę na wspólny spacer Odpowiedz Link
tempera_tura Re: Nowy Scooter S 20.08.11, 12:03 No mam nadzieje ze kupuje ale moj syn juz zdazy się "odwózkować" jak tak dalej pojdzie... Może bedziesz jakoś przechodziła kało sklepu to wejdz i zapytaj, na moje maile juz przestali odpisywac Wspólny spacer z przyjemnoscia Odpowiedz Link