Dodaj do ulubionych

Concord Fusion

25.08.11, 11:15
Witam,

Jestem aktualnie na etapie poszukiwań wózka rozglądam się czytam itd.
Mamą zostanę w na początku lutego wiem , że jeszcze dużo czasu ale powoli myślę o wózku.
Wczoraj oglądałam wózki JANE dziś wpadł mi w oko Concord. Chciałam się zapytać czy są tu jakieś mamy które użytkują/użytkowały ten model, albo inne mamy użytkujące.
A może doradzicie coś ciekawego? smile
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dima1312 Re: Concord Fusion 25.08.11, 11:24
      ja go miałam co prawda już go sprzedałam ale mogę go z czystym sumieniem polecić to baaardzo wygodny wozek ja miałam samą spacerowkę powierzchnia do spania chyba 108 cm. jest szeroki ze mój 4 latek siedział w nim po turecku prowadzi się bardzo lekko kosz bardzo duży buda naciąga się dosyć głęboko i w pałąku rewelacyjne okrycie ortalionowe na nogi jak deszcz padał nie nakładałam wcale folii wrazie czego podeślę ci zdjęcia
    • gosia_arma Re: Concord Fusion 25.08.11, 18:05
      Używam ten wózek od marca. Kupiłam tylko spacecrówkę dla rocznego malca i mogę go szczerze polecić. Wózek jest bardzo wygodny zarówno dla mnie do prowadzenia (zdarzyło mi sie wieść w nim moją 8 letnią córkę wypadek na spacerze i 23 kg wylądowały w wózku i ku mojemu zaskoczeniu wózek pchało sie lekko i bez problemów, a i młoda miała całkiem wygodnie) jak i dla synka który bardzo wygodnie w nim siedzi, śpi, bawi się.
      Byłam z wózkiem we Włoszech na nartach (mimo swoich gabarytów składa się do całkiem małych rozmiarów) i super sobie radził na sniegu.
      Uważam,że był to bardzo dobry wybór i polecam z czystym sumieniem.
      --
      • jagoda.log [...] 19.09.11, 10:03
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka