sylki 28.09.11, 08:29 W sumie póki co nawet mi nie żal, ale mamnadzieję, że Liwka to jakoś przeżyje, bo ona go uwielbiala wręcz. Sprzedalam golasa bez niczego, tak jak kupiłam Tak więc Saras miałaś racje, co do sprzedaży. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saras-wati Re: No to sprzedałam Bee moje 28.09.11, 09:01 no to świetnie, że moja sugestia się przydała! Kupisz sobie na wiosnę nowy lekki wózek A Liwka niedługo będzie się wozić wysoko Zobaczysz, że to siedzenie wysoko jest rewelacyjne - chyba w moim mylo jest jakoś zbliżone do najwyższej wysokości w xplory Mój ma siedzisko na wysokości ok. 65cm, a stokke jakoś od 55-70(Lucyna pisała w moim wątku, ale nie pamiętam dokładnie) Odpowiedz Link
walker85 Re: No to sprzedałam Bee moje 28.09.11, 09:02 Super, będziecie miały landrynkę i Mini, na jakiś czas wystarczy My czekamy ze zniecierpliwieniem na kuriera Taka ładna pogoda, że na pewno będziemy dzisiaj testować. Mam nadzieję, że dzisiaj zdążę, bo o 15 30 jadę na podyplomówkę. Nie mogę się doczekać Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: No to sprzedałam Bee moje 28.09.11, 09:08 A Ty w horoskopie coś miałaś, że dobry czas na wymianę wózków czy jak? hę? Farciaro - dwa kupiłaś, jeden sprzedałaś... Nie za dobrze Ci? Zagraj w totka jak masz taką dobrą passę A co z Teutonią? Odpowiedz Link
walker85 Re: No to sprzedałam Bee moje 28.09.11, 09:14 a Teutonia do mnie jedzie, już ma ją kurier a ja czekam Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: No to sprzedałam Bee moje 28.09.11, 09:24 No to ty jeszcze lapiej - dwa sprzedałaś, dwa kupiłaś Bomba!! Odpowiedz Link
walker85 Re: No to sprzedałam Bee moje 28.09.11, 09:31 Ostatnio mnie znowu dopadło A już myślałam, że rozsądek wziął górę, a gdzie tam... Odpowiedz Link
sylki Re: No to sprzedałam Bee moje 28.09.11, 09:34 tiaaaa rozsądek, też chciałam ostatecznie mieć jeden i BJCM 4 doskonale by się nadawał, ale nieee musiałam isc zobaczyc stokke, ech Odpowiedz Link
sylki Re: No to sprzedałam Bee moje 28.09.11, 09:32 szkoda tylko, że to nie sezon na bee, bo pósciłam go za 1650 z wysyłką, więc ogólnie dopłaciłam do wózków 200 zł Odpowiedz Link
walker85 Re: ups puściłam n/t 28.09.11, 09:38 Myślę, że jak za sam wózek i do tego przed zimą to nie jest źle Masz znowu coś nowego i jakiego ładnego. Czasem żałuję, że nie mam córki Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: No to sprzedałam Bee moje 28.09.11, 09:39 Ja na bank wiedziałam, ze ty kiedyś skończysz ze Stokkem na stanie ale nie różowym - hehehe Ale zeby nie było to tez wybierałam pomiedzy różem a fioletem bo dla dziewczynki oba śliczne, ale ze względów praktycznych wybrałam fiolet bo ciemniejszy. Ale ty lubisz prać... hehe Odpowiedz Link
sylki Re: No to sprzedałam Bee moje 28.09.11, 09:41 hehe, nie kochana nie lubie, bee mi sie szczególnie nie brudziło. Swietnie sie czysciło szmatką ta tapicerka. Ale może będę miała fiolet Odpowiedz Link
didis Re: No to sprzedałam Bee moje 28.09.11, 09:47 Cieszę się bardzo... ja też tak debatuję nad tą sprzedażą, Tobie tak szybko poszło, no ale ja chcę więcej... aj aj... może jednak też za tyle sprzedam Odpowiedz Link
sylki Re: No to sprzedałam Bee moje 28.09.11, 09:57 Masz nowy stelaż więc za 1700-1800zł może pójdzie, Swojego puściłam na allegro. Aha, oczywiscie miałam propozycje nie do odrzucenia, za 1400 zł hahaha albo całość z dodatkami za 1600 No okazja życia haha. W sumie się cieszę, ze poszedł golas, bo zamierzam kupić bee all black Z różową budą będzie wyglądał cudnie Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: No to sprzedałam Bee moje 28.09.11, 12:22 to wychodzi na to ze ja tylko taka sentymentalna jestem szkoda mi tych wozeczkow moich sprzedac mam chec na jeszcze jeden ale chyba tylko moc przetestowania wchodzi w gre Odpowiedz Link
cortinka Re: No to sprzedałam Bee moje 02.10.11, 00:52 Agnes, nie tylko Ty jesteś sentymentalna. U mnie Bee od czerwca stoi nieużywany, a Cameleon (uwaga!) od zeszłej jesieni... Ale jaka to radocha móc sobie na nie popatrzeć Odpowiedz Link