malenstwo2010 25.10.11, 13:53 Czym się różnią materiały w Mutsy Team, Cargo, Active. Który jest najbardziej przyjemny dla skóry dziecka. Sprzedaję emmaljungę Nitro City i chodzi za mną Mutsy. A tak poza tym to kupiłam też Mamas&Papas Tour w kolorze Purple i jest śliczny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama1dawidka Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 14:08 nie wiem czy dobrze pamietam ale active to takie jakby ze sztruksu prazkowane wszystkie sa na podobnym poziomie a emmy to raczej na mutsy bym nie zamienila.... Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 14:14 Znudziła mi się emma. Co w urban riderze złego że emmy byś na niego nie zamieniła? Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 14:17 mialam wszystkie modele mutsy i powiem tak cholernie sie je podbija maja waskie siedzisko a jaki kolor cie interesuje? bo chetnie bym sie na emmw zamienila a ta os skretna hmmmm w miejscu nie zakrecisz godny polecenie jest 4 rider ale to tez ciezko podbijajaca sie krowa z malym koszem Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 14:17 allegro.pl/emmaljunga-nitro-city-white-leatherette-i1896896919.html Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 14:19 co do koloru to brąz, fiolet może, carribean Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 14:21 yyyy ja mam oceana hehehe ale w zyciu bym nie zamienila zwrotnej emmy na mutsiaka Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 14:24 przeslij fotki jak masz czas na gazetowego ) Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 14:28 nie malenstwo2010 to bylo by nie fair bo moj mutsy wart jest 500-600 zl hehhe zeby sie wymienic to bym musiala dac senzza caly komplet speedi i mutsiaka hehehe ale i tak napisalam na pv Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 14:31 kolor bym chciała tylko zobaczyć i real fotki a tak poza tym to nic nie dostałam na priv Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 14:40 nic nie mam moj mail mama1dawidka@gazeta.pl Odpowiedz Link
nanna78 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 15:00 A ja bardzo lubię mojego mutsiaka! Mam Urban Ridera. Moja przyjaciółka po cięzkich dylermatach wózkowych wybralą również Mutsy UR i tez chwali. Teraz na spacery na plac zabaw albo do sklepu korzystamy z siedzonka "fun seat" i to nasz "chicior". Młoda je uwielbia - to fajnie połączenie rowerka - pchacza i wózka - mała ma wrażenie że kieruje a ja nie mam problemu z pchaniem rowerka. Dokupiłam też dodatkowy kosz - jest ogromny i praktyczny - bo ten standardowy to rzeczywiście malutki. No i w przeciwieństwie do np. mojego kochanego nippera Mutsy jest naprawdę ładny. Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 15:18 Oooo nieee nikt mi nie wmówi że UR jest super wózkiem , no nikt, jeszcze 4Rider ok, może i tak, ale UR never ever , zwłaszcza, że wiem jak lekko wózkiem można jeździć Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 15:33 Sylki kochana podpisuej sie rekami i nogami pod tym co podpisalam a fun siedzisko fajne ale nie a wszczegulnosci z emmy na mutsiaka a moze moutaina bys wyprobowala? albo popularne tu ostatnio stokke? albo bee? Odpowiedz Link
nanna78 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 19:16 ależ ja nikomu nic nie wmawiam poprostu lubię ten wózek i nie żałuję , ze go kupiłam. Po przyzwyczajeniu sie do skretnej tylnej osi jeździ mi sie nim łatwo i przyjemnie Dziecię me go lubi ja też. Wózek baaardzo porzadnie wykonany - ślady użytkowania widać w zasadzie tylko na kołpakach. Fajny bajer dla dziecka z tym siedziskiem fun seat, dodatkowy kosz rewelacyjnie się sprawdza, wózek wg mnie bardzo ładny - ja jestem zadowolona i tyle. Jeśli chodzi o materiały to nie widze specjalnej róznicy między team (miałam gondolę i fotelik z tego materiału) a active (mam spacerówkę active coffee 10) - oba to taki jakby grubo tkany ortalion (może active jest jakby z minimalnie grubszych nici) Cargo nie "macałam". Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 19:38 Ależ ja cię o wmawianie nie posądzam po prostu sama wiem jaki jest UR, a słowa użyłam może mało fortunnie. Siedzisko fun seat to fajny bajer fakt i tego nie zamierzam negować Co do tkanin, to kiedyś dziewczyny dość mocno nażekały na ich trwałość. Odpowiedz Link
nanna78 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 19:59 Materiały na moim wózku wygladają praktycznie jak nowe. Z gondoli i fotelika korzysta juz 2 dziecko i dalej prawie nie widac znaków użytkowania. Przypomniało mi się jeszcze , że moja przyjaciólka ma spacerówkę z serii "cargo" -na razie jest nowa , zapakowana i czeka aż młody wyrośnie z gondoli. Cargo jest tez takim jakby ortalionem, ale gładkim - nie ma na nim wyraźnego splotu jak na Active i Team (chyba najmniej podoba mi się ten materiał). Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 20:43 Speedi i muzsiak maja podobne materialy i rzadko kiedy sie niszcz Jedyne co czesto pekaja daszki Ten kto ma mutsy to bedzie sobie chwalic Ja majac x wozkoow majac skromne doswiadczenie Nie polecam mutsy.... Moja fascynacja tym wozkiem minela po pierwszym spacerze I naprawde nie wyobrazam sobie zmiany z emmy na urbana.... To wg mnie szalenstwo!! Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 20:46 no własnie widzisz nie każdy, mam dwie znajome, które reklamowały mutsy ze względu na materiał. Może teraz są lepsze, ale z te 3 lata temu, mogły się trafić jakies felerne egzemplarze Odpowiedz Link
walker85 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 16:30 Mutsy to był najgorszy wózek jaki miałam, a było ich już sporo. Nie polecam za żadne skarby świata, a miałam 4ridera. Kiepskie siedzisko, dziecko nie miało jak się wygodnie usadowić bo była dziura w siedzeniu między dołem a oparciem. Buda koszmar, przednie koło wibrowało mi po 4 miesiącach używania, oddany do naprawy wibrował dalej. Zapłaciłam za wózek ponad 3 tyś, sprzedałam po 5 miesiącach za 700 zł i jeszcze zawiozłam, żeby się nie rozmyślili Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 18:17 mountain mi się nie podoba, bee jest dla mnie zbyt parasolkowaty a takiego nie chcę zwłaszcza na zimę, chcę duże koła, stokke fajny ale tylko do podziwiania, poza tym wydaje mi się że jest mało wygodny. Jaki wózek typowo spacerowy byście mi doradziły (cena do 1800 zł) z siedziskiem przekładanym. I nie chcę już typowo skrętnych kół. Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 18:21 Cytat stokke fajny ale tylko do podziwiania, > poza tym wydaje mi się że jest mało wygodny. Uwielbiam tego typu opinie No po prostu uwielbiam Co ci się jeszcze wydaje? Chyba założę wątek odnośnie wydaje mi się Bo mnie się wydaje, że piszesz głupoty i tyle...aaa nie mnie się nie wydaje Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 18:24 Sylki, jeszcze niedawno nie chciałaś Stokke, a teraz go masz więc...? Po to się wątpi w coś żeby te zwątpienia rozwiewać... tylko że ja na razie nie chcę tego robić w przypadku Stokke. Zbyt wysoka cena żeby eksperymentować. Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 18:56 Akurat nie o samego stokke mi chodzi Stokke mi się nie podobał i tyle do momentu gdy nie zobaczyłam nowych modeli oraz na żywo to raz. Dwa nie piszę o wózkach ze są nie wygodne, złe itd gdy w życiu nie miałam z nimi do czynienia, bo to jest wprowadzanie innych w błąd. Ludzie nie zapamiętają twojego "wydaje mi się" a tylko "jest niewygodny" Więc tego typu opinii należy się wystrzegać, bo są po prostu bzdurne. Możesz napisać, ze ci się nie podoba, jest pokraczny, bo o gustach się nie dyskutuje, ale pisać o czymś, że mi się wydaje jest lekko nie na miejscu Czy wysoka cena Wyobraź sobie ze mój stokke był droższy od twojej emmy o niecałe 400 zł, gdzie ja na nim nie strace tyle co ty na emmie, bo nie wiem czy sprzedasz ją za te 1800 zł, choć oczywiście życzę ci jak najlepiej. Tak więc czy wysoka cena, sama sobie teraz przelicz ile straciłaś już na tych wszystkich wózkach, które miałaś (kurcze ja już się zgubiłam ile ) Ach i to nie miało być złośliwe, po prostu mam dość tego typu wydaje mi się bo to przynosi więcej szkody niż pożytku Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 20:48 ja nie miałam Stokke dlatego piszę że wydaje mi się, a jeżeli ktoś jest na tyle kompetentny to czyta ze zrozumieniem i kupując wózek czyta na pewno nie jedną opinię i ważniejsze jest dla niego zdanie osób które miały ten wózek a nie tych które tylko piszą swoje domniemania. Ile stracę to stracę, jak cena będzie dla mnie mało satysfakcjonująca to nie sprzedam emmy. Napisanie "wydaje mi się" nie uważam za "szkodę" i nie rozpatruje tego w takich kategoriach bo inaczej bałabym się cokolwiek napisać bo może jest ktoś kto zrozumie to inaczej. Sylki, zbyt emocjonalnie do tego podchodzisz, ciekawa jestem czy kupując Stokke nie miałaś żadnych obaw czy ten wózek Ci podpasuje, czy dziecku będzie w nim wygodnie itd. Nie zamierzam się w żaden sposób ograniczać w tym co piszę, nikogo nie obrażam, nie krzywdzę więc nic złego nie robię Emmę kupiłam sprzedając Joolza i Fusiona i jeszcze mi zostało trochę. A na tym 2 wózkach straciłam z 650 zł. Ale nie przeliczam tego w ten sposób bo inaczej miałabym jeden gówniany (najtańszy) wózek bo szkoda by mi było na droższy kasy. A tak mam piąty wózek dla tego dziecka i niczego nie żałuję. Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 20:56 Wyżej przeliczałaś więc albo przeliczasz albo nie, nie podchodzę emocjonalnie (wiedziałam ze to napiszesz) Po postu nie lubię gdy ktoś pisze coś o czym pojęcia nie ma Tak zastanawiałam się czy moje dziecko polubi,a le ze względu na to, że do bee miało dostęp, a nie czy jej będzie wygodnie. Wydajesz błędną opinię Dobrze, że nie żałujesz, ale piszesz, że nie przeliczasz, ale wyżej napisałaś, że na stokke nie wydasz jednak, bo zbyt dużo kosztuje, więc chyba jednak przeliczasz Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 21:05 Cytuję: "(...)sama sobie teraz przelicz ile straciłaś już na tych wszystkich wózkach, które miałaś (kurcze ja już się zgubiłam ile) " Przeliczyłam dla Twojej wiadomości Nie rozmyślam nad tym ile straciłam czy dużo czy mało. Tak czy inaczej za kwotę 3300 miałam 2 wózki a tak miałabym 1- Stokke albo może bym go nie miała bo nie wiem dokładnie ile ponad 3000 zł on kosztuje Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 21:07 Ja tam nie wiem, ale ja go za tyle co ty piszesz nie kupiłam Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 21:13 Ja wolę nowe wózki a cena nowego Stokke w wersji spacerowej to ok. 3289 (właśnie sprawdziłam) Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 21:14 malenstwo2010 napisała: > Ja wolę nowe wózki a cena nowego Stokke w wersji spacerowej to ok. 3289 (właśni > e sprawdziłam) na niemieckim e-bayu mozna kupic spacerowke za 2600-2800 Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 21:18 Ja mam nowego za 2600zl, z dowodem zakupu i gwarancją Trzeba szukać okazji i to już nie o samego stokke mi chodzi Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 20:34 sylki pamietasz tobie tez kiedys stokke sie tak o podobalo jak mialas Bee Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 20:44 haha, ale ja nie piję o samo stokke, bo niech nawet tak napisze o bee czy tez cameleonie, czy też teutoni i mogę tak wymieniać. Ja piję o pisanie, że wydaje mi się iż coś jest niewygodne, niestabilne itd Co do stokke, to dalej uważam, że porównywanie go do bee jest głupotą i nie tylko ja tak uważam Porównywać do stokke, to sobie można ale cameleona. Dalej twierdzę, że dziecku łatwiej jest wdrapać się na cameleona niż na stokke. Ale nie piszę do jasnej cholerci , że np recaro baby zen jest wózkiem jak mi się wydaje niewygodnym itp Odpowiedz Link
agnes_nyc Dziewczyny wyluzujcie 25.10.11, 20:59 kazdy ma prawo wydawac swoje opinie i domniemania na forum bo od tego ono jest Odpowiedz Link
sylki Re: Dziewczyny wyluzujcie 25.10.11, 21:02 Nie forum jest po to by wydawać rzetelne opinie, a nie bo się komuś coś wydaje. Później krążą takie opinie, że coś jest srakie i pierdziakie. Dobrze wiesz, że czepiam się wszystkich i się czepiać będę Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Dziewczyny wyluzujcie 25.10.11, 21:13 sylki napisała: > Nie forum jest po to by wydawać rzetelne opinie, a nie bo się komuś coś wydaje. > Później krążą takie opinie, że coś jest srakie i pierdziakie. > Dobrze wiesz, że czepiam się wszystkich i się czepiać będę Sylwia ale swoje przypuszczenia tez mozna wyrazac a czytajacy tez nie opiera sie na jednej opinii w dodatku osoby ktora nie posiada wozka i tutaj sie zgodze z dziewczynami Opieranie sie na opinii osoby ktora nie ma tego wozka bylaby glupota Odpowiedz Link
sylki Re: Dziewczyny wyluzujcie 25.10.11, 21:17 Tylko, że ludzie zapamiętują szczegóły w tym wypadku nie wygodny słowa wydaje mi się nie zapamiętają. Później są opinie ludzi nie mających zielonego pojęcia o danym wózku, bo im się wydaje i tak sobie te opinie krąża, tak własnie dłuugo było i w sumie jest z bugaboo Więc ja się nie zgodzę i wyraziłam swoją opinie. Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Dziewczyny wyluzujcie 25.10.11, 21:22 i masz do tego prawo wyrazac swoje opinie tak samo jak i dziewczyny nie uwazam zeby po takiej sugesti (bo to nie byla opinia) chetni na zakup stokke go nie kupili Odpowiedz Link
sylki Re: Dziewczyny wyluzujcie 25.10.11, 21:29 Nie o sam stokke mi chodzi, bo tak samo bym napisała gdyby chodziło o każdy inny wózek (za wyjątkiem tych z częstochowy ) Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Dziewczyny wyluzujcie 25.10.11, 21:22 Nie wiedziałam , że aż tak przejmujesz się tym co kto zapamiętuje czytając jakiekolwiek forum Ja idąc Twoim tokiem myślenia zapamiętam jedno: chciałam zasięgnąć informacji odnośnie tapicerek w Mutsy a Ty skwitowałaś, że wygłaszam głupoty bo napisałam że wydaje mi się że Stokke jest mało wygodny . Podsumowując: Jesteś czepialska? Odpowiedz Link
sylki Re: Dziewczyny wyluzujcie 25.10.11, 21:30 No widzisz, a ja wyczytałam zupełnie co innego Nie jestem czepialska, wydałam opinię tak samo jak ty, więc nie rozumiem w którym miejscu się czepiam? W tym, że napisałam iż wypisujesz głupoty? No przecież to prawda Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 21:00 No nie na to samo niestety Czy ty myslisz ze ja nie próbowałam ;p Poza tym nie po to kupuje stokke, żeby siedzisko było tak nisko jak w cameleonie, gdybym tak chciała, to powinnam kupić 2 raz cameleona A raz wlazałam dwa razy w tą samą rzekę czyli Jane slalom Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 21:24 Aha, w takim razie skoro nie można domniemywać to może lepiej pisać same recenzje wózków? Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 21:32 Domniemywać A w sumie czemu nie napiszesz opini, nie chce ci się czy łatwiej jest napisć że coś nam się jednak wydaje Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 21:37 Jak ja mogę wypisywać opinie nt. czegoś czego nie używałam? Przecież wtedy moja opinia nie miałaby żadnej wartości Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 21:44 Ależ mi teraz nie chodzi o to cholerne stokke, tylko ogólnie, przecież możesz wystawić czemuś opinie, miałaś tyle wózków i to całkiem fajnych . Dobrzy by było gdyby na górę np, trafił wątek odnośnie no Concorda tego nowszego czy też np emmy, jej normalnie nie pamiętam co miałaś Odpowiedz Link
mama1dawidka cisza! 25.10.11, 22:12 malenstwo kup sobie tego mutsiaka i po dwuch miesiacach napisz nam wrazenia z uzytkowania czy spelnil twoje wymagania i czy zadowolona z niego jestes Odpowiedz Link
sylki Re: cisza! 25.10.11, 22:17 A ja właśnie się zastanawiam czy nie usunąć całej tej pyskówki Pojechałam trochę za bardzo Za co przepraszam Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: cisza! 25.10.11, 22:22 Ja się tym nie przejęłam zbytnio więc luzik Oj Sylki, Sylki jeżeli nadal jesteś chętna to trzeba będzie się w końcu spotkać w tym Szcz. Odpowiedz Link
sylki Re: cisza! 25.10.11, 22:26 No pewnie, że jestem babo Ja tylko narwaniec taki głupi jestem i tyle Maila ci nawet skrobnęłam Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: cisza! 25.10.11, 22:20 Nie, nie kupię go bo przeczytałam kilka negatywnych opinii osób na jego temat i im za to dziękuję. W takim razie poradźcie coś innego w cenie do 1800 zł. Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 22:45 Nosz kurcze bo Wam kagańce pozakladam!!! I będzie świety spokój. Myslałam, że nie dobrnę do końca tego wątku - jakbym ematkę czytała Maleństwo - bierz tapicerkę Team albo Active bo najbardziej wytrzymała w sumie te dwie kolekcję różnia sie tym że Acive ma taka łatę na tyle budy a team ma napis Team Cargo jest bardziej matowa i szmaciasta na niej szybciej widać zuzycie. Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 22:50 No nie wezmę tego Mutsy już bo mnie nawet te Diablice wirtualnie znać nie będą chciały Jak takie mądre jesteście to co możecie mi doradzić Jak już pisałam cena do 1800 zł. Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 22:56 Ciężko ci doradzić skoro sprzedajesz emme, a dla wielu to ideał Ja bym wzięła cameleona, ale za tą cenę nowego nie dostaniesz. Celować trzeba wyżej albo tak samo klasowo, nogdy niżej, bo będziesz zła No ale cameleon ma małe przednie koła, a ty chcesz duże. No nie wiem Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 23:02 âle do cameleona idzei dokupic zimowe kola i wtedy sa 4 duze Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 23:04 są, a próbowałaś nimi jeździć? Gdzieś było o tych kołach i nie były to pochlebne opinie, więc sama nie wiem Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 22:59 A co ma mieć ten wózek? Jakie funcje, wagę itd... Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 23:04 Waga nie ma znaczenia, siedzisko przód-tył i teraz tak rozsądek mówi mi że chcę wszystkie 4 koła duże, może być skrętna oś (nie skrętne kółka) i tego do tej pory się trzymałam a z drugiej strony chcę ładny i designerski wózek i co za tym idzie pewnie przednie koła muszą być wtedy skrętne a siedzisko kubełkowe... Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 23:11 mima kobi Że my tyyyyyle kasy nie mamy na te wszystkie wózki Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 23:14 podoba mi się Mima Kobi Ja i tak już chyba na moim zadupiu jestem wariatką że tyle wózków miałam. hehe. Już nie wiem jak reagować na : "A ty znowu nowy wózek kupiłaś? " heheh Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 23:16 Mnie się nie pytają, na mnie patrzą jak na czubka Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 23:24 Takich ni ma 4 kola pompowane na skrętnej osi i do tego designerski.... to wyklucza się wzajemnie Najczęściej jak 4 pompowane równe koła to jakiś klasyk a nie future. Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 23:28 wiem wiem , dlatego wybór jest ciężki. Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 23:05 Ma mieć 4 pompowane koła, gdzieś maleństwo napisała konkretnie (chyba) Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 23:07 no i teraz zaprzeczę temu co pisałam ...spodobał mi się Concord Neo... Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 23:12 a własnie miałam o nim pisac, a Jane? Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 23:15 Rider mi się nawet podoba ale jedna babka u mnie w mieście już go ma więc będzie że zgapiłam za nią Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 23:18 No ja zgapiłam Stokke w sumie tylko ze kupiłam od razu nowy model hehe Tak sie patrzałam na nie i patrzałam, a jak zobaczyłam w Oleńce fiolet to na raty chciałam brać Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 23:20 Tylko że Szcz. jest duży a zresztą może i Jane bym kupiła. Muszę tą Oleńkę odwiedzić i te Stokki z bliska dokładnie pooglądać. A na jakiej ulicy jest ten sklep? Daleko od Centrum? Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 23:25 Wjeżdża się od MieszkaI (Molo) przy Biedronce Tam jest tyle wózków Od centrum samochodem blisko w sumie. A ja mieszkam na osiedlu, wiec jak na wiosce No ale na miście pełen lans haha Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 23:30 aaa i muszę jeszcze wkładkę od bugaboo sprzedać bo leży biedna bezużyteczna. Może ten Rider w końcu mógłby być...hmm... tylko dodatków do niego żadnych w sumie nie ma. No i pewnie śpiworek od forumowej Magdy nie będzie pasował, cio? Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 23:32 jejku, idę już spać bo noc z laptopem spędzę rozmyślając o wózkach. Chore... hehe Odpowiedz Link
sylki Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 25.10.11, 23:34 spiwór Magdy pasuje do stokke wiec mysle ze i do ridera by pasował Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 26.10.11, 08:50 kola zimowe do bboo to porazka moja kolezanka kupila w tamtym roku i klela mnie bo ja powiedzialam jej ze kupuje kola zimowe a ona chciala byc szybsza wiec ma jezdzic sie nie da wozkiem sie zle manewruje Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Mutsy- materiały (Team, Cargo... 26.10.11, 08:51 aha dobrze ze juz nie skaczecie do siebie bo juz bylam zla Odpowiedz Link