mama.rocha 27.11.11, 23:05 Czytam to forum niemalże od a do zet. Dziś nostalgia mnie natchnęła patrząc na moje rosnące dziecko. Coraz więcej go wystaje od ziemi i czas szybko leci...A tyle wózków jest na świecie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: co wózkomaniaczki (z)robią jak dzieci im uros 27.11.11, 23:14 No jak co, robi nastepne, albo przerzuca się na inne hobby Odpowiedz Link
magda79pn Re: co wózkomaniaczki (z)robią jak dzieci im uros 27.11.11, 23:18 woziłam syna gdzieś do 3,5 roku we wózku, mimo iż on był chętny aby jeździć dłużej, stwierdziłam wtedy że koniec, niepełnosprawny nie jest i musi zacząć chodzić, czasem tylko zabieraliśmy wózek (volo) do galerii handlowej żeby nie marudził potem był okres że kupowałam rowery a teraz zaczynam tutaj znowu zaglądać Odpowiedz Link
jolanka-5 Re: co wózkomaniaczki (z)robią jak dzieci im uros 28.11.11, 00:05 Jak przejdzie projekt o wcześniejszej emeryturze dla matek to urodzę szóste dziecko i jak okres wózkowy zakończę to się zapiszę na uniwersytet trzeciego wieku A- i będę kupowała wózki wnukom Odpowiedz Link
saras-wati Re: co wózkomaniaczki (z)robią jak dzieci im uros 28.11.11, 07:12 zdecydowanie coś się znajdzie - pewnie każda z nas ma jakieś hobby obok wózków Dla mnie wózek to sprzęt niezbędny do funkcjonowania z dzieckiem do lat trzech. Skoro i tak używam, to dlaczego sobie nie urozmaicić spacerów nowymi wózkami Też mi się smutno robi, bo wiem, że został nam ostatni rok...potem może jakieś volo na do widzenia Więc już zabrałam się za nowe hobby, jakim jest nauka hiszpańskiego w swej latynoamerykańskiej odsłonie Odpowiedz Link
sylki Saras 28.11.11, 08:34 Jak nam dzieci wyrosna, zrobimy forum "Grupa wsparcia" i tam będziemy się na wzajem podtrzymywać na duchu. A tak serio, to właśnie zarzyczyłam sobiepod choinkę rakietę do sqasha, ciekawe czy mi Mikołaj przyniesie Odpowiedz Link
tygisek Re: Sylki 28.11.11, 08:41 ja tez napisalam list do Sw Mikolaja - z prosba o siodlo ujezdzeniowe cos tam zrobimy z ta nasza "mania" damy rade! Odpowiedz Link
chubus Re: co wózkomaniaczki (z)robią jak dzieci im uros 28.11.11, 09:05 Ja mam jeszcze dzieci w planach z tego co widze to moj M zaczyna miec tez parcie A potem przerzuce sie na cos innego, wozki bede podziwiala z daleka i czekala na wnuki A poza tym tyle dzieci sie rodzi dookola i robie za eksperta wsrod znajomych Odpowiedz Link
olus22 Re: co wózkomaniaczki (z)robią jak dzieci im uros 28.11.11, 10:41 Ja mam tylko dwoje i mam nadzieję że może jeszcze jedno przybędzie. A drugiego hobby już nie muszę szukać bo już mam to zakupoholizm. Uwielbiam kupować ciuchy i buty tylko nie wiem czy to już nie jest choroba. Odpowiedz Link
thea19 Re: co wózkomaniaczki (z)robią jak dzieci im uros 28.11.11, 10:47 prawdziwa wozkomaniaczka hobby nie porzuca - jak juz narodzi dosc dzieci to kupi sobie reborna - on nie rosnie i bedzie wozic az doczeka sie wnukow do wozenia. opcjonalnie zostanie niania lub zalozy sklep wozkowy, wypozyczalnie wozkow albo bedzie wozkowa testerka, pozniej juz prosta droga do wozkowego eksperta i bycia prezesem firmy wozkowej by nastepnie stworzyc nowa linie wozkow a to juz prosta droga do wlasnej wozkowej marki. ooo!!! wszystko w jednym zdaniu. Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: co wózkomaniaczki (z)robią jak dzieci im uros 28.11.11, 11:04 Ja chciałam napisać właśnie, że mimo iz dzieci wyrosną to ja nadal bedę powiązana z wózkami przez pracę i chcąc nie chcąc na bierząco będę... Ale to chyba tak nie przechodzi od razu jak się sprzedaje ostatni wózek.. zawsze na ulicy się za jakimś obejrzysz, do sklepu z wózkami zajrzysz i mimo braku egzemplarza do wózkowania a to dalej jest mania... może nie praktycznie ale teoretycznie można tkwić w tym dalej... Odpowiedz Link
saras-wati Re: co wózkomaniaczki (z)robią jak dzieci im uros 28.11.11, 12:00 ja mam dwie młodsza siostry, jedna na dniach rodzi pierwsze dziecko, więc pole do popisu będzie Odpowiedz Link