Dodaj do ulubionych

może podpowiecie chodzi o krzesełko

13.01.12, 17:30
wiem że forum wózkowe ale może pomożecie przy wyborze krzesełka. chciałabym trip trappa ale cena dla mnie zaporowa a używki też tanie nie są bo z całym baby set często ponad 100 euro idą. znalazłam podobne, nawiązujące ideą do stokka np takie allegro.pl/krzeselko-rosnace-do-karmienia-thomas-reer-i2033832552.html albo takie allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-danchair-baby-dan-do-15-lat-i2033211055.html lub takie allegro.pl/krzeselko-drewniane-do-karmienia-yasmin-reer-gmbh-i2033832971.html

te reer na ebay.de są po 45 euro i nie wiem na ktore sie zdecydować, może któraś z Was użytkowała takowe? na tace przy krzesełku mi nie zależy, obawiam się czy te danchair jego konstrukcja nie będzie blokowała przysunięcia krzesełka do stołu tzn. chodzi mi o to drewno na bokach, bo już reer jest tak "gołe" jak stokke w swojej konstrukcji
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: może podpowiecie chodzi o krzesełko 13.01.12, 17:50
      Aa moze stokke do kompletu??? suspicious
      ja mam peg perego primma pappa w sumie juz nie uzywam ale przy nastepnym napewno stokke bedzie
      • olus22 Re: może podpowiecie chodzi o krzesełko 13.01.12, 18:02
        Ja miałam chicco, bloom i inglesinę a teraz ma 2 stokke i nie zamienię ich już na żadne inne są warte swojej ceny i będą służyły bardzo długo.
        • coco_rosie Ollasja 13.01.12, 23:41
          Możesz mi powiedzieć, czy siedzisko da się zamontować na każdej wysokości? Chodzi mi o to, żeby pasowało do stołu o niestandardowej wysokości. Tzn stół ma 78 cm wysokości, odejmując grubość blatu ma 76, więc niby powinien pasować tyle, że stół ma pod blatem taką jakby ramę kryjącą mechanizm do rozkładania, wysokość do tej ramy to 65 cm. Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi wink
          I czy dla prawie 3 latka warto kupować oryginalną poduszkę?
          Dzięki
          • coco_rosie Olus22 13.01.12, 23:43
            Przepraszam, pomyliłam niki wink
            • olus22 Re: Olus22 14.01.12, 09:44
              Jeśli chodzi o małe dzieci to ma tylko jedną wysokość. Przy większym dziecku takim co już nie potrzebuje tych zabezpieczeń tzn. moja ma 19 m-cy i własnie wyjeliśmy to możesz sobie regulować, ja mam stół taki jak ty jeśli chodzi o wymiary. U mnie jednego używa 3 latka a drugiego dziecko w wieku 19 m-cy
              Poduszki nie są potrzebne ja mam jedne zestaw i ani jedna ani druga go nie używa.
              Zrobiłabym zdjęcia ale mogłabym je wstawić dopiero w poniedziałek bo w domu używam laptopa a nie mam kabla do aparatu.
              • coco_rosie Re: Olus22 14.01.12, 10:49
                Dzięki, jak Ci się uda wstaw zdjęcia albo mi wyślij na prive.
                Rozwiałaś moje wątpliwości wink
                W 4 kids jest promocja i dają ten zestaw baby z poduszką gratis, więc pewnie sama się przekonam, czy poduszka się przyda, czy nie wink
                • aga_1980_31 Re: Olus22 14.01.12, 18:11
                  Hauck jeszcze robi takie krzesełka podobne do TT
                  • magdashero Re: Olus22 14.01.12, 20:07
                    no wlasnie jak widac jest parę marek robiących podobne krzesełka i nie wiem nadal czy stawiać na orginał czy podrobe, bo pewnie u mnie skonczy sie na zakupie dwóch, na dwa trip trapp to na pewno kasy nie mam nawet na używkisad, chyba kupie to reer, najwyżej odeślę jak nie będzie mi pasować, kurcze mam dosyć wciskania małej zupki siedząc na podłodze i karmiąc ją w leżaczku, a właściwie próbując karmić;/
    • tereferefretka Re: może podpowiecie chodzi o krzesełko 14.01.12, 21:11
      ja mialam peg perego prima pappa, bylam z niego bardzo zadowolona, bo bylo wygodne, mloda w nim siedziala/lezala od 5mca(pochylane siedzisko),obskoczylam nim dwojke dzieci bez szwanku.

pewnie teraz moda, i parcie na stokke, ale pegi, to naprawde dobre krzeselka mocna stojace w cenie z tego co patrze na all. kwestia gustu. moj m mi wciskal dla mlodej jakies drewniane stokko-podobne ale pogonilam czem predzej, bo niewygodne dla takiego malego dziecka
    • abigail83 Re: może podpowiecie chodzi o krzesełko 14.01.12, 22:12
      Mam tripp trappa i bardzo sobie chwale,ale uwazam,ze dziecko 6,5 mies (patrze na suwaczek) jest na nie za male. Bedzie mu niewygodnie. Kup antilop-w cenie jednego baby set do TT masz 2 antilopy. Baby Dan itd to nie podrobki,to inne krzesla. Popatrz tez na Geuthnery. Na all bywaja uzywane Kettlery.
    • gaga-sie Re: może podpowiecie chodzi o krzesełko 26.01.12, 22:37
      A takie krzesełko ktoś zna? www.muppetshop.pl/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=60&category_id=30
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka