Dodaj do ulubionych

bumbleride flite

12.02.12, 19:08
Czy któraś z Was go miała? Może oglądała? Wydaje mi się, że mógłby być komfortowy, jak na parasolkęsmile Co myślicie?
Co Wam się rzuca w oczy, jako zaleta, a co wadą się jawi?
Obserwuj wątek
    • ironia-losu11 Re: bumbleride flite 12.02.12, 20:09
      He he, też mu się przyglądam smile Jak dla mnie minusem jest brak pałąka, nie jestem tez pewna wielkosci kosza - tak na oko wydaje się maly (ale to już zależy co kto lubi ). Ale ogólnie wyglada fajnie. Wrzucam tu linki do opinii o tym wózku:

techcrunch.com/2010/06/30/review-bumbleride-flite/
      babyproducts.about.com/od/travel/gr/Bumbleride-Flite-Stroller-Review.htm
      • samantha_uk Re: bumbleride flite 12.02.12, 20:11
        ogladalam osttio filmik o nim i on ma chyba ok 50cm oparcie i jest dosyc szerokosc chyba ok 33cm a palak da sie dokupic bo montowali ten z tacka do niego smile
        • samantha_uk Re: bumbleride flite 12.02.12, 20:15
          www.youtube.com/watch?v=qv36p0MFrIQ

to jest fajny filmik i dzieci w rożnym wieku sa pokazane w tym wozku i wymiary smile
    • ironia-losu11 Re: bumbleride flite 12.02.12, 20:15
      Aaa, no i te podwójne kółka - chyba bym wolała pojedyncze angry
      • saras-wati Re: bumbleride flite 12.02.12, 20:22
        Brak pałąka to dla mnie zaleta - moja mała skończyła dwa lata i wygodniej mi wsadzać bez, a poza tym ona lubi w domu sobie wejść i posiedzieć w wózku - z pałąkiem nie może...

Kółka...hmm...pojedyncze ładniejsze, ale chyba podwójne bardziej funkcjonalne?

Oj, nie wiem czy się nie skuszę? Marzy mi się Indie, ale to już chyba za późno...czy się mylę?
        • samantha_uk Re: bumbleride flite 12.02.12, 20:25
          Moja bedzie miala zaraz 2 lata i 9 m i jest z tych wysokich zrobie z nia fotki jak dojdzie wozek to zobaczysz jak wygladac bedzie w Indie smile
    • gaga-sie Re: bumbleride flite 12.02.12, 20:40
      Wygląda solidnie jak na parasolkę, dość obszerny, koła chyba nie takie małe. Kosz jak kosz-w parasolce nie mam wielkich oczekiwań. Dla mnie istotna byłaby wysokość rączek i faktyczna waga.
      • berciunia1 Re: bumbleride flite 12.02.12, 20:59
        wygląda super , taki inny ; ) jedno mnie tylko martwi - chyba źle się będzie podbijał- tylne koła mocowane na dziwnie wygiętej rurce- jak w peg perego venezia a tego pega właściwie nie dało się podbić
    • saras-wati Re: bumbleride flite 12.02.12, 21:05
      Dziękuję za cenne uwagi! Ten stelaż rzeczywiście wygląda dziwnie...Tylko jeśli go ściągać z USA, to chyba cena przestanie być atrakcyjnasad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka