evitek83 05.03.12, 09:23 witam, interesuja mnie wszystkie opinie na temat tego wozeczka, jak sie prowadzi? czy gondola jest duza? czy raczka jest dosc wysoko-wysocy rodzice? czy nie skrzypi itd, itp. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alf1312 odpusc sobie... 05.03.12, 16:28 sprzedalam za 550zl caly komplet nowy Wozek jest tragiczny, na zdj ladnie wyglada ale w realu... jest wstretny. nie wiem czy gondola jest duza bo jej nawet nie otwieralam ale spacerowka to wolala o pomste do nieba syn mial wtedy 7mies i sie ledo zmiescil. wozek beznadziejnie sie prowadzi /po domu probowalam/ dobrze ze znalazlam odoby /po 3mies szukania/ ktore ode mnie go odkupily bo juz mialam go za darmo oddac do domu dziecka Odpowiedz Link
evitek83 Re: odpusc sobie... 05.03.12, 16:58 az tak tragicznie....? myslałam, ze to całkiem fajny wozeczek, zwrotny i niezłej jakosci-tyle, ze nie ogladałam go na zywo i nie jezdziłam nim... Moze ktos jeszcze był lub jest posiadaczem tego wozeczka i mogłby cos napisac... Odpowiedz Link
alf1312 Re: odpusc sobie... 05.03.12, 18:00 Wiesz ze szczerego serca na prawde ci odradzam. To moje 2 dziecko wozkow przerobilam do tej pory 12 i gorszego nie mialam nie dziwi cie ze na allegro sprzedaja je za 650zl?? bo sa takie badziewne!! poza tym jedz do sklepu i dotknij material cos ala zamsz pieeekne plamy beda Odpowiedz Link
alf1312 link 05.03.12, 18:03 allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-bertini-x4-wyprzedaz-okazja-i2026074511.html zobacz tu bo widze ze one sie skonczyly ale jak juz bardzo chcesz to kup od tego sprzedawcy bo 650 lepiej przebolejesz niz 2500 Odpowiedz Link