Dodaj do ulubionych

bertini x4-prosze o opinie

05.03.12, 09:23
witam,
interesuja mnie wszystkie opinie na temat tego wozeczka, jak sie prowadzi?
czy gondola jest duza? czy raczka jest dosc wysoko-wysocy rodzice? czy nie skrzypi itd, itp.
Obserwuj wątek
    • alf1312 odpusc sobie... 05.03.12, 16:28
      sprzedalam za 550zl caly komplet nowy Wozek jest tragiczny, na zdj ladnie wyglada ale w realu... jest wstretny. nie wiem czy gondola jest duza bo jej nawet nie otwieralam ale spacerowka to wolala o pomste do nieba syn mial wtedy 7mies i sie ledo zmiescil. wozek beznadziejnie sie prowadzi /po domu probowalam/ dobrze ze znalazlam odoby /po 3mies szukania/ ktore ode mnie go odkupily bo juz mialam go za darmo oddac do domu dziecka
      • evitek83 Re: odpusc sobie... 05.03.12, 16:58
        az tak tragicznie....? myslałam, ze to całkiem fajny wozeczek, zwrotny i niezłej jakosci-tyle, ze nie ogladałam go na zywo i nie jezdziłam nim...

Moze ktos jeszcze był lub jest posiadaczem tego wozeczka i mogłby cos napisac...
        • alf1312 Re: odpusc sobie... 05.03.12, 18:00
          Wiesz ze szczerego serca na prawde ci odradzam. To moje 2 dziecko wozkow przerobilam do tej pory 12 i gorszego nie mialam
          nie dziwi cie ze na allegro sprzedaja je za 650zl?? bo sa takie badziewne!!
          poza tym jedz do sklepu i dotknij material cos ala zamsz pieeekne plamy beda wink
          • alf1312 link 05.03.12, 18:03
            allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-bertini-x4-wyprzedaz-okazja-i2026074511.html
            zobacz tu bo widze ze one sie skonczyly ale jak juz bardzo chcesz to kup od tego sprzedawcy bo 650 lepiej przebolejesz niz 2500

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka