Dodaj do ulubionych

Cosatto duet Lite

09.03.12, 19:16
Moj synek pozegnal wozek majac 17 miesiecy kiedu urodzila sie siostrzyczka, po miesiacu stwierdzilam, ze jednak podwojny sie przyda i kupilam Vibe, wykonanie i wyglad super ale w praktyce ten wozek dla mnie byl porazka. Sprzedalam i jakos radzilam sobie bez ...

Az tu nagle moj synek 2 lata i 9 miesiacy chce jezdzic wozkiem i podsiada siostre a ja core musze nosic a lekka nie jest wiec suspicious wczoraj sprawilam sobie Cosatto Duet Lite.

Po jednym dniu poki co moge powiedziec, ze jak dla mnie super i mimo, ze nie jest to topowy wozek to jesli ktos szuka wozka dla noworodka i starszaka to polecam big_grin

- tylne siedzenie rozklada sie prawie na plasko, jest swietnie zabudowane i bardzo podoba mi sie rozwiazanie na przedluzenie siedziska tworzac tym samym duza przestrzen lezaca na np miekka gondolke czy cocon dla noworodka.
- siedzenie z przodu nie rozklada sie i jest przeznaczona dla dziecka od 6 miesiaca ale siedzisko szerokie i wygodne
- super skladanie w parasolke, zajmuje jak na wozek podwojny niewiele miejsca
- mimo, ze kazde z dzieci ma na prawde sporo miejsca to nie jest taki dlugi
- milym zaskoczeniem byly dla mnie male ale pompowane koleczka i to, ze jest stabilny i nie chwieje sie na boki, bardzo dobre wykonanie big_grin

Jesli ktos bylby zaintereszowany to moge wstawic zdjecia a takze odpowiem chetnie na pytania big_grin

Wczesniej szukajac wozka podwojnego kierowalam sie tylko tym by mozna bylo go uzywac jako pojedynczy takze, ale te wozki sa drogie i zaden nie przemowil do mnie w 100%
Duet Lite jest dosc tani i jako drugi wozek do pojedynczego to super rozwiazanie tongue_out

Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka