agnieszkabe77 26.03.12, 14:00 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_1980 Re: Wózek wiklinowy 26.03.12, 15:41 A od czego jest folia przeciwdeszczowa? Ale fakt - o wiklinę trzeba dbać... Odpowiedz Link
didis Re: Wózek wiklinowy 26.03.12, 15:53 Pomysł fajny ale wykonanie już mi się nie podoba. Jakiś taki mało retro. Odpowiedz Link
afroddytta Re: Wózek wiklinowy 26.03.12, 16:30 Nie chcę być niemiła, ale czy Ty coś reklamujesz czy cały czas siedzisz na tej motokobiecie- wszystkie Twoje posty zawierają te same linki, niezależnie od forum Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Wózek wiklinowy 26.03.12, 16:52 dziewczyny decydujcie usuwamy watek czy tez nie bo mi i Sylki tez to smierdzi ale Pani pisze o wozku i nie reklamuje sklepu wiec same nie wiemy co robic Odpowiedz Link
sylki Re: Wózek wiklinowy 26.03.12, 16:57 Dokładnie, niby to nie reklama sklepu, tylko jakiegoś tam portalu. W sumie to tak jak z allegro, gdy linkujemy co chwilę jakiś wózek. No,ale tu, u tej forumki, to co 2 wątek to motokobiety Odpowiedz Link
afroddytta Re: Wózek wiklinowy 26.03.12, 17:00 Mi tam (na tych motokobietach) najbardziej podobał się CM zaproponowany jako wózek do joggingu A co do autorki, to moze się jeszcze wypowie, bo ona chyba zakłada wątki z linkami i na tym koniec, jeśli tak to bez sensu aby to wisiało. Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Wózek wiklinowy 26.03.12, 17:08 "Statystyka: Na podstawie uzyskanych od Użytkowników informacji i danych, a także Administrator na podstawie danych technicznych związanych z logowaniem się do serwisu i poruszaniem po nim, sporządzane są zbiorcze zestawienia statystyczne, które są ujawnianie podmiotom trzecim" Czyżby jakieś dofinansowanie?? Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Wózek wiklinowy 26.03.12, 17:15 A nie to nie będzie dofinansowanie tylko branie kasy za robienie reklamy - stad te statystyki... www.idmnet.pl/?nodeid=6 Chyba jasne co zrobić z tym użytkownikiem.. Odpowiedz Link