sylki 28.03.12, 15:28 allegro.pl/mi-wheels-jedyny-caly-zestaw-dadatki-bugaboo-i2237092205.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dima1312 Re: Mi wheels jak bugaboo na allegro 28.03.12, 16:20 to chyba te wózki które będą w mamaija mają kosztować ponad 2tyś. akurat z tym różem lekko tandetnie ale stelaż fajny Odpowiedz Link
afroddytta Re: Mi wheels jak bugaboo na allegro 28.03.12, 16:25 Ale to ta sensowna podróbka, o której kiedyś pisałyście? Jak dobrze, ze różowy, bo bym licytowała , ciekawe na ilu się zakończy. Odpowiedz Link
sylki Re: Mi wheels jak bugaboo na allegro 28.03.12, 16:39 Tak to to, o czym pisała Mamadawidka Stelaż jest identyko jak Bboo, pasuje na niego tapicerka od oryginału Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mi wheels jak bugaboo na allegro 28.03.12, 22:03 Hehe moze powalcze o niego Oczywiscie tapicerki pojda do smieci Tak to jest ten Od orginalu sie tylko rozni tym ze ma na koleczkach minimalnie inny bieznik Jezdzi sie tak samo jak juz pisalam kiedys W simie w galerii jest tez obok joolza Tapicerki z bbo idelnie do niego pasuja I i na pasku ma napisane to co bbo tylko zamiast slowa bbo ma mihwrieles A tak to morda w morde cameleon I rozniez jako dawca czesci moze byc Wszystkie pasuja Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mi wheels jak bugaboo na allegro 28.03.12, 22:04 A i ps one nie sa w anglii drogie Kiedys mialam linka do nich Wiec dziewczyny nie szalejcie z cena A podrobka chyba najlepsza bbo jesli chodzi o jakosc Wykonania Az tapiceka od bbo niezaowazalna! Odpowiedz Link
afroddytta Re: Mi wheels jak bugaboo na allegro 28.03.12, 22:10 Ciekawe czy się u nas poznają A tak zupełnie przy okazji, nikt nie sprzedaje samej tapicerki bbo chłopięcej? Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Mi wheels jak bugaboo na allegro 28.03.12, 22:28 Tak, mialam na niego nawet ochote swego czasu, na ebayu byl sprzedawany, mial nawet filmik reklamowy i tam pokazane, ze tez wozek to w zasadzie bboo, dziala tak samo, tylko ma nazwe inna. Kosztowal malutko, caly zestaw chyba 250 funtow. Potem 350. Nowy zestaw bboo kosztuje z 800. Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Mi wheels jak bugaboo na allegro 28.03.12, 22:52 Podejrzewam, że po wymianie tylnych kół i paska i tapicerki można byłoby go sprzedać jako oryginał, a potem ktoś niestety nie świadomie zapłaci kupę kasy. Hehehe oczywiście to pesymistyczna wersja Odpowiedz Link
dima1312 Re: Mi wheels jak bugaboo na allegro 28.03.12, 23:03 kto wie czy w jednej fabryce nie robią... Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Mi wheels jak bugaboo na allegro 28.03.12, 23:21 Też tak mi się wydaje własnie że tak jest Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Mi wheels jak bugaboo na allegro 29.03.12, 11:16 mi się tam kolor tapicerki podoba może zalicytuję, baaaardzo lubiłam mojego bboo Odpowiedz Link
sylki Re: Mi wheels jak bugaboo na allegro 29.03.12, 11:22 haha no dla dziewczynki ładny, tylko ta buda jest paskudna, od razu kupiłabym nowy zestaw Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mi wheels jak bugaboo na allegro 29.03.12, 12:58 Hehe Aga Po kolkach to raczej i tak by nikt nie poznal Ale on nie ma na ramie nakleiki z data produkcjii i numerem seryjnym No ale jakby trafic na kogos kto sie nie zna Odpowiedz Link
dima1312 Re: Mi wheels jak bugaboo na allegro 29.03.12, 13:34 mając tapicerkę od bugaboo nikt nie zobaczy ciekawe czy na stelaż budy pasuje budka BB.? Odpowiedz Link