Dodaj do ulubionych

BJC Elite - pytanie.

05.04.12, 09:49
Mam pytanie do drogich użytkowniczek tego cuda.
Mieszkam pod miastem, na spacery z dzieckiem chodzę głównie leśnymi ścieżkami - czy Elite da radę? Zauroczyła mnie w tym wózku buda i duże koła - ale niestety nigdzie nie piszą czy ma on amortyzatory sad W tym momencie jeździmy jeszcze wózkiem głębokim ale najwyższa pora na przesiadkę.
A jeśli nie Elite to co ? Musi być w miarę małe po złożeniu - bo jak chce pojechać gdzieś dalej to tylko samochodem sad
Dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • dima1312 Re: BJC Elite - pytanie. 05.04.12, 10:54
      amortyzatory ma,to duży wózek zobacz sobie jego prezentacje na youtube jest pare filmików, da radę po lesie spokojnie to świetny wózek
      • telimena2012 Re: BJC Elite - pytanie. 05.04.12, 11:06
        Dzięki za odpowiedź. Oglądałam filmiki- ale nie ma nigdzie nagranego jak jedzie przez las i wertepy sad Ani tez nie zauważyłam, że ma amortyzatory, więc wolę się dopytać. Moja gondola xlander trzęsie na prawo i na lewo nooo i muszę dużo siły włożyć w prowadzeniesad Dla mnie buda wprost wymarzona.
        • dima1312 Re: BJC Elite - pytanie. 05.04.12, 12:39
          na tym jest pokazane to model 2012 www.youtube.com/watch?v=zxvgbHW32ds&feature=fvsr
    • srebrno-listka Re: BJC Elite - pytanie. 05.04.12, 17:51
      BJCE ma amortyzowane przednie koło, ale i tak jest miększy niz x-lander xa (miałam spacerówkę) i przyjemniej jedzie po wertepach. Po lasach z nim nie ganiam, ale po działkach już tak. Po x-landerze (jesli masz xa) to będzie miękki wózek. I da radę, ale nie w bardzo hardcorowym terenie. Myślę, że będziesz zadowolona z elite.
    • ironia-losu11 Re: BJC Elite - pytanie. 05.04.12, 20:15
      Telimena, ja w zeszlym roku kupiłam BJCE na wakacje właśnie pod kątem łażenia po kompletnie "wertepiasto-bezdrożnym" lesie - i wózek sprawdział sięn maxa. Jeździłam nim po mega wybojach, po miejscach bez żadnych dróżek, wjeżdżałam jakimiś dzikimi "wejściami" na spore wzgórza, super sobie radził w każdym takim terenie. Tylko na ogół blokowałam przednie koło do takiej jazdy, no bo wiadomo, że wtedy łatwiej znacznie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka