Dodaj do ulubionych

Pinik mam pytanie

08.05.12, 07:49

--Bo chyba jedyna mialas te oba wozki
Ja w
Emmach zielona jestem nie krecily mnie nigdy a teraz zaczely
Napisz prosze w wolnym czasie
Chodzi mi o spacerowke
Emmaljnuga cerox albo scooter s?
To tesame wozki?
W pprownaniu do bugaboo bee plusa?
Czy mam racje ze ta emma lepiej pojedzie niz bee?
Co o tym sadzisz?
https://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv7385hljm4u.png
https://www.suwaczki.com/tickers/zem320mmgsul9ah5.png
Obserwuj wątek
    • pinik Re: Pinik mam pytanie 08.05.12, 22:50
      Hej,

bugaboo bee + mam nadal i mam emmaljunge ozone city (narazie w wersji z gondola, wiec jest identyczna, jak model nitro city).

Cerox to chodzi ci chyba o model ze skretnymi kolami, jesli go porownujesz ze scooterem S. To byl model cerox 360. Mial obrotowe kolka i przekladana raczke. Mialam - nie polecam. Jest szeroki, szerszy od nitro. A Scooter S jest jeszcze wezszy od nitro. Mysle, ze ta roznica wynika z wielkosci tylnich kolek. Sa troszke mniejsze niz w nitro city.

Emma scooter S to wg. mnie innej klasy troche wozek niz bee. Bee jest fajny, ale np. nie na kostke. Emma po niej spokojnie jedzie (dzis jezdzilam caly dzien emma ozone city przez Prage, gdzie chodniki nieraz podobne do polskich). Amortyzacja chyba tez lepsza. Ale to wiekszy, ciezszy wozek. Bee fajniejszy do samochodu, do CH. I ma obracane siedzonko.

Scooter nie rozklada sie na zupelnie plasko, ale dla dzieci, ktore i tak juz patrza tylko w przod, to raczej nie jest problemem.

Ktoras forumowiczka miala tego scooterka S. Chyba cos bylo o podnozku, ze cos mniejszy czy krotszy byl od klasycznego.

Ja zamierzam sobie ten wozek zakupic, jak mala nie bedzie juz chciala na mnie patrzec podczas jazdy (zamiast tego, ktory mam).
      • mama1dawidka Re: Pinik mam pytanie 09.05.12, 09:35
        Dzieki kochana za taki dlugi opis
        W sumie ten ozone to tet fajny
        Chyba dam se. Siana z ta emma sad
        Choc tak mi sie zaczela podobacsad
        Ale do sklepu i ch wlasnie bee jest idealny
        A na zakupy mam uj cameleona i easywalkera
        A teraz to nawet gesslein f2
        Ja lubie na codziej wieksze wozki
        Eh no
        Ale czlowkek by tym scooters albo ozone sie przejechal
        A moze gdies wypozyczajante wozki?
        • bindella Re: Pinik mam pytanie 10.05.12, 13:35
          wow! Masz 3 wozki?

mama1dawidka napisała:

> Dzieki kochana za taki dlugi opis
          > W sumie ten ozone to tet fajny
          > Chyba dam se. Siana z ta emma sad
          > Choc tak mi sie zaczela podobacsad
          > Ale do sklepu i ch wlasnie bee jest idealny
          > A na zakupy mam uj cameleona i easywalkera
          > A teraz to nawet gesslein f2
          > Ja lubie na codziej wieksze wozki
          > Eh no
          > Ale czlowkek by tym scooters albo ozone sie przejechal
          > A moze gdies wypozyczajante wozki?
          >
      • gaga-sie Re: Pinik mam pytanie 09.05.12, 12:54
        pinik napisała:

> Ktoras forumowiczka miala tego scooterka S. Chyba cos bylo o podnozku, ze cos m
        > niejszy czy krotszy byl od klasycznego.

Tempera_tura ma ten wózek, tutaj pisała o podnóżku forum.gazeta.pl/forum/w,101614,135137943,135172525,Re_Emma_Scooter_prosze_o_opinie.html

• bindella Re: Pinik mam pytanie 10.05.12, 13:33
      Pozwole sobie tez sie wypowiedziec, bo mam Emmaljunga Nitro. Zamierzam na nasteone lato dokupic Ozone. Wedlug mnie oba sa genialne. Podkreslam: zarak po Bugaboo!smile
      Wazne jest w jakim wieku jest Twoje dziecko, ale ja polcam definitywnie Scooter S: lekki, plynie, nie jedzie, super sie sklada, podbijanie jest bajka, fajny design. Nie mozna odkrecic palaka i nie mozna przelozyc siedziska w strone do mamy lub osoby pchajacej wozek, za to mozesz "ogladac" dziecko z gory, bo w daszku jest wszyste okienko. Cerox nie, bo kola przednie, jak zauwazylas nie sa skretne. Ale siedzisko wydaje sie byc jak w Nitro. Tez swietny, ale skretne kola sa absolutnym komfortem! Wiec szczerze polecam z tych dwoch Scooter S!
      • sylki Re: Pinik mam pytanie 10.05.12, 13:49
        Muszę ci zwrócić honor smile
        bo faktycznie piszesz wszędzie zaraz PO, oczywiście czytałam że to Bboo jest zaraz PO wink
        pomroczność mnie jakaś dopadła smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka