caamomile 19.05.12, 22:19 Warto? Wózek dla prawie rocznej córy. Nie lubię typowych parasolek. A Nuna, Bjcm raczej odpadają, nie podobają mi się i nie wyglądają na wygodne. Fajnie by było jakby wózek miał duże siedisko a ten chyba ma? Będę wdzięczna za wskazówki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caamomile Re: Peg Perego Switch 19.05.12, 22:29 Myślę jeszcze o Teutoni Spirit S3, ale może to juz za duży wózek? Wygląda na wygodny.Jak myślicie? Mała będzie lada moment chodzić. Odpowiedz Link
clio1979 Re: Peg Perego Switch 20.05.12, 22:19 Tak Switch ma duże siedzisko, ale... - przez to rozstaw rączek jest szeroki i bardzo ciężko się go prowadzi, nie da się podbić - buda jest dość przewiewna Wogóle to go odradzam, mimo całej mojej wcześniejsze aprobaty do PP, ten model całkowicie mnie odrzucił. Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Peg Perego Switch 20.05.12, 23:45 Switch ma siedzisko dosc waskie w ramionkach, wezsze niz Pliko P3 czy Pramette. Dla mnie ten wozek byl doskonaly ale przeklinalam go za kazdym razem gdy na drodze stawal mi kraweznik. A to za duzo przeklinania. Niestety, ale jesli tylko podoba ci sie jakis inny wozek, to kup inny, a nie ten. To podbijanie potrafi niezle zepsuc spacer. Odpowiedz Link
samanta25 Re: Peg Perego Switch 21.05.12, 22:17 Ja odradzam ten wózek, sprzedałam go bardzo szybko ze względu na złe podbijanie, nisko umieszczony kosz, wąskie siedzisko. Wózek wydawał mi się mało stabilny tzn. prowadząc go miałam wrażenie że kolebie się na boki. Zdecydowanie bardziej polecam wózek z rączką w całości tak jak ma PP Aria Odpowiedz Link
caamomile Re: Peg Perego Switch 22.05.12, 09:52 Dzięki dziewczyny. Kupiłam niedawno Quinny Freestyla XL i mała nie zaakceptowała.Nigdy nie myślałam, że dziecko może aż tak protestować, że mu źle w wózku. Teraz muszę go opchnąć. Jeździmy Espiro, jest mega szeroki i wygodny. No i chyba poczekam i kupię coś mniejszego za jakiś czas. Odpuszczę Switcha. Odpowiedz Link