maria.szymanowska
08.06.12, 14:40
Mam pytanie do dziewczyn, które znają sie na Emmach.
Szukam wózka na spacery po lesie z 4 miesieczna córka. W tej chwili używam P&T Vibe i jestem bardzo zadowolona - wozek łatwo sie prowadzi, jest wygodny i radzi sobie w trudnym terenie (głęboki piasek, mocno wystajace korzenie drzew na sciezkach). To co mi przeszkadza to fakt, ze córka siedzi tyłem do mnie. Dlatego pomyślałam, ze na te kilka miesięcy kupię sobie Emme. Żeby portfel na tym nie ucierpiał i mąż sie mocno nie wkurzył chce kupić używana Emme za ok 500pln. Czy za tyle pieniędzy jestem w stanie kupić coś sensownego? Znalazłam takie 2 oferty na tablicy, ale ponieważ nie znam sie na tych wózkach to nie mam pojęcia czy warto kupować. Możecie mi doradzić?
tablica.pl/oferta/bardzo-zadbany-wozek-emmaljunga-spacerowka-i-gondola-gratis-IDkNKf.html#404e66fb;r:2;s:
tablica.pl/oferta/wozek-emmaljunga-smart-duo-gondola-spacerowka-ID18J6f.html#404e66fb;r:2;s:
Znalazłam tez nowy wozek w atrakcyjnej cenie. Czy warto zainwestować trochę wiecej? Zależy mi na tym, żeby przy sprzedaży stracić jak najmniej (albo wcale).
tablica.pl/oferta/wozek-emmaljunga-nitro-city-nowy-czarny-z-rozowymi-wstawkami-polowa-ceny-sklepowej-naprawde-warto-ID1bx9X.html#404e66fb;r:2;s: