Dodaj do ulubionych

jane challenger, co sądzicie? carrera?

21.06.12, 10:54
są teraz na allegro po 499zł

co myślicie, warto go kupić? wygląda fajnie, jak carrera, w sumie nie wiem czym się różni...

czy ta łamana raczka się nie wyrobi? nie będzie mi się po czasie chwiała na wszystkie strony, jak zacznę wózek podbijać ???

kurcze, zastanawiam się tylko dlaczego ludzie je używane sprzedają, tzn używane 3 miesiące...

podoba mi się inglesina zippy, ale ona 1400zł kosztuje, a tyle nie dam za spacerówkę.
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: jane challenger, co sądzicie? carrera? 21.06.12, 17:23
      nie wypowiem się nt użytkowania, ale wg mnie łamana rączka się wyrobi i będzie miała lekki luz, dotychczas we wszystkich wózkach rączki nabierały lekkiego luzu nawet w stokke smile
      za 499zł bym kupiłasmile to nie jest gigantyczna kwota, a może akurat się u Was sprawdzi smile
      • mama1dawidka Re: jane challenger, co sądzicie? carrera? 21.06.12, 17:33

• magda79pn Re: jane challenger, co sądzicie? carrera? 21.06.12, 22:08
          eh, kupiłam za te 500zł, najwyżej będę żałować wink
          jutro ma być u mnie

co do zippy, to czytałam, że się lepiej podbija od p3, no ale cena jest nie do przeskoczenia sad
      • martuska1982 Re: jane challenger, co sądzicie? carrera? 21.06.12, 22:26
        Ja kupiłam używaną teutonię z łamaną rączką i nie ma najmniejszego luzu.
        • dima1312 Re: jane challenger, co sądzicie? carrera? 21.06.12, 22:41
          Magda ja miałam Carerę w zasadzie fajna była mlody malutki był wtedy prowadziło się ok tylko materiał bardzo szybko się przetarl na paląku kiepski taki
          • magda79pn przysłali :) 22.06.12, 23:25
            generalnie bardzo fajny jak za te pieniądze wink

jutro napiszę coś więcej
            • bishop5 Re: przysłali :) 23.06.12, 09:11
              napisz, napisz bo też się zastanawiam nad tym wózkiem.
              Napisz jaki kolor kupiłaś i w jakim wieku jest Twoje dziecko
              • sylki Re: przysłali :) 23.06.12, 10:09
                Też jestem ciekawa, a Magda ma noworodka wink
                • magda79pn Re: przysłali :) 23.06.12, 10:58
                  tak, mam noworodka, a wózek kupiłam jako drugi do Galerii, samochodu, na wakacje itp

mam kolor J02, czarny ze stalowo szarym, kupiłam go w czwartek około godz 15, a w piątek był około 12-tej był już u mnie, nie brałam za pośrednictwem all, tylko na stronie go sklepu który sprzedaje na all

podoba mi się jakość jego wykonania, jak za 500zł jest naprawdę zajebisty, bo generalnie 500zł, to teraz polski badziew kosztuje...
                  zobaczymy co się będzie z nim działo po dłuższym czasie użytkowania...

waży 9,2kg (nie ważyłam, ale taka waga była na liście przewozowym) więc coś jak pliko i inglesina zippy

wygląda bardzo masywnie, w realu dużo lepiej niż na zdjęciach smile

wszystkie koła są amortyzowane, nie wiem jak przy cięższym dziecku, ale pod moim 4kg "kurczaczkiem" się ona praktycznie nie ugina

siedzisko jest szerokie, ale płytkie i pałąk jest nisko osadzony (jak dziecko usiądzie to troszkę inaczej to wygląda, bo siedzisko się obniży)
                  nie mam teraz czasu żeby pomierzyć, ale oparcie jest wysokie i powierzchnia spania też wydaje mi się długa

chyba kupię sobie do niego gondolę smile

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3146735,2,2,100-8216.html
                  fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3146734,2,1,100-8215.html
                  • mama1dawidka Re: przysłali :) 23.06.12, 11:24
                    Wozek jak za 500 super
                    Wozek wozkiem a dzidzus przeslodki smile
                  • magda79pn Re: przysłali :) 23.06.12, 11:31
                    powierzchni spania 90cm
                    oparcie ma około 48cm
                    siedzenie ma około 23-24cm głębokości, ale pałąk zamontowany jest bliżej
                    • dima1312 Re: przysłali :) 23.06.12, 12:33
                      bardzo ładny ten wózek ale chłopczyk cudny!! kiedy urodziłaś? znowu pewno nie doczytałam gratuluję serdecznie!
                    • gaga-sie Re: przysłali :) 23.06.12, 12:39
                      Wózek wózkiem, ale kurczaczek mnie rozczuliłsmile Gratuluję!!!!
                      • pomilak1 Re: przysłali :) 23.06.12, 20:17
                        No wygląda supersmile o wiele lepiej się prezentuje niż na fotkach katalogowych. A dzidziuś słodziutki!
                        • magda79pn kupiłam gondolę 25.06.12, 08:39
                          wózek z gondolą wygląda całkiem wporzo wink trzęsie małym w tej gondoli tak samo, albo troszkę mniej niż w quinnym, tylko trochę gorzej się podbija niż ze spacerówką...
    • sztucznamrowka Re: jane challenger, co sądzicie? carrera? 27.06.12, 11:36
      Ja miałam wózek Jane Challenger. Używałam go dwa miesiące i NIE POLECAM!
      Z wyglądu wózeczek SUPER - ładny design, duża buda, świetna tapicerka, pełna rączka, składanie do niewielkich rozmiarów, ale...
      Ciężko się go prowadzi, średnio się podbija i średnią ma amortyzację. Na dodatek od składania ułamała się część w podłokietniku i wózek był w serwisie, potem zaczęła pękać rączka!
      Ogólnie wózek ładny ale jak na parasolkę ZA CIĘŻKI - zdecydowanie więcej waży niż to podają sprzedawcy na allegro.
      Mnie do kupna skusiła przede wszystkim cena, znana firma i wygląd ale się nie opłaciło - tylko nerwy miałam!
      Powiedziałam sobie koniec - sprzedajemy i pozbyłam się go!

• magda79pn Re: jane challenger, co sądzicie? carrera? 27.06.12, 16:48
        szkoda że dopiero teraz piszesz sad

ja mam go od 6 dni, jeżdżę nim codziennie, jedyna rzecz do której mogłabym się przyczepić, to po założeniu gondoli stelaż zaczął trzeszczeć , podbijanie z gondolą też nie najlepsze, natomiast samym wózkiem jako wózkiem jeździ mi się bardzo dobrze, jest bardzo skrętny i lekko się go prowadzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka