Dodaj do ulubionych

Do Agnes_nyc

03.02.13, 16:34
Mam pytanie do Ciebie smile Może orientujesz się ile kosztuje wysyłka z USA do PL ? Chciałabym zamówić wózek w USA ale zupełnie nie orientuję się jak z tymi wysyłkami czy do np podanej kwoty wysyłki na Ebayu ( wysyłka do UK ) trzeba doliczyć cło? Czy jeśli zamówiłabym wózek i poprosiła osobę prywatną o wysłanie mi go już do PL to też trzeba doliczyć cło no i może orientujesz się jaki mniej więcej jest koszt ( wózek MB Terrain ) interesuje mnie najtańsza morska wysyłka.
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: Do Agnes_nyc 03.02.13, 16:52
      w zaleznosci od wagi ale w granicach 100 zl min

najlepiej dogadac sie z osoba prywatna bo na e-bayu nie chca wyslac poprzez tansze firmy wysylkowe i wysylaja paczke z wartoscia prawdziwa zatem clo masz murowane
      • aga_1980_31 Re: Do Agnes_nyc 03.02.13, 17:08
        A powiedz mi znasz takie firmy? Czyli trzeba podać niższą wartość aby obejść cło tak? A jeśli cło jednak trzeba byłoby zapłacić jakie to są koszty od 440 dolarów? A waga wózka z kartonem pewnie ok 17-20kg
        • agnes_nyc Re: Do Agnes_nyc 03.02.13, 17:48
          napierw zapytaj czy wysla ci na inny adres niz masz podany na karcie - czasami nie chca wysylac

clo ok. 3 -5% na wozki + 23 % podatku od pelnej kwoty naliczaja clo czyli + przesylka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka