Dodaj do ulubionych

Babyzen Recaro - pytania

10.02.13, 19:21
Nie wiem, czy zatrzymac bumbleride Indie, czy zakupic babyzen recaro. W sumie to teraz przydalby mi sie czesto bardzo maly po zlozeniu wozeczek, ale w miescie mnie male kolka typu parasolki czy bee denerwuja. Wiec moze ten recaro?
Nie mige go niestety nigdy na zywo zobaczyc. Wiecie moze, czy majac 165 cm wzrostu wygodnie jest go pchac ze "zlamana" choc o jedna pozycje w dol raczka?

Wszystkie info na jego temat mnie uciesza smile
Obserwuj wątek
    • wanielka Re: Babyzen Recaro - pytania 10.02.13, 19:37
      z tych dwóch zdecydowanie BI - super podbijanie, większe siedzisko i buda, lżejszy, bardzo dobrze się prowadzi, wręcz płynie i zupełnie go nie słychać big_grin

recaro jest dosyć wysoki i długi, więc przy 165 cm rączka musi być złamana, żeby nie sięgała biustu wink podbija sie fatalnie.
      • pinik Re: Babyzen Recaro - pytania 10.02.13, 19:42
        A to ty masz indie tez?

Kurcze, nawet z mocno zlamana raczka sie recaro zle podbija?
        • wanielka Re: Babyzen Recaro - pytania 10.02.13, 19:50
          miałam Indię bliźniaczą smile

tak, podbija się źle. mnie też to zaskoczyło.
          będę w tygodniu znowu w tym sklepie, to zrobię zdjęcia z maluchem jeżeli chcesz smile
          • pinik Re: Babyzen Recaro - pytania 10.02.13, 19:57

• pomilak1 Re: Babyzen Recaro - pytania 10.02.13, 20:17
              Już pisałam w wątku o indie że mi się źle podbijało pustego recaro, ale nie byłam na niego nastawiona, więc tak tylko pomacałam na szybkosmile Nie przestawiałam rączki, więc może jakbym złamała niżej to byłoby ok?
          • darusia2012 Re: Babyzen Recaro - pytania 10.02.13, 21:42
            Wanielka
            a gdzie ten sklep?
            • wanielka Re: Babyzen Recaro - pytania 10.02.13, 21:57
              Bociek, Zabrze, pl. Teatralny smile
              • darusia2012 Re: Babyzen Recaro - pytania 10.02.13, 23:04
                Dzięki, to nawet niedaleko ode mnie smile tzn. będę tam na tydzień i musiałabym cichcem pojechać do sklepu z wózkami coby mi mąż nie gderał wink
              • martulka_s wanielka 11.02.13, 15:31
                A nie wiesz może czy w Boćku mają Joolza? Bo będę przez chwilę w Zabrzu i musiałabym ostro męża namówić, żebyśmy wjechali do sklepu. Inne wózki też bym obejrzała, ale jeśli by Joolza mieli to już wizyta konieczna ; )
                • wanielka Re: wanielka 11.02.13, 20:38
                  Joolza niestety nie mają.
                  • martulka_s Re: wanielka 11.02.13, 21:06
                    Kurczę, szkoda ; / Liczyłam, że go zobaczę w końcu na żywo. Dzięki za odpowiedź : )
                    • mariolaer do martulka 11.02.13, 21:43
                      Joolza mają w Viki, też w Zabrzu, to niedaleko Boćka.
                      • martulka_s mariolaer 12.02.13, 10:36
                        Dzięki!!! Z nieba mi spadłaś kobieto ; ) Ja w tych rejonach tylko przejazdem a w mojej okolicy wózkowa posucha. Może się uda wpaść i pomacać co nieco.
                        • mariolaer Re: mariolaer 12.02.13, 11:15
                          Mają tam spory wybór m.in. baby joggery, britax, orbit baby, quinny no i joolz. Tam właśnie mojego joolza kupowałam.
    • sylki Re: Babyzen Recaro - pytania 11.02.13, 09:26
      aby sie upewnić, Pinik jeżeli mówisz o tym wózku ze zdjęcia, to on się nie podbija. Byłam w szoku, jeżeli źle ci się podbija Xplory i BJCM, to ten nie podbija się wcale i to na pusto, a co dopiero, gdy wsadzisz tam dziecko wink
      https://www.oclio.es/images/grandes/silla-de-paseo-recaro-img30426.jpg

--
      • chubabubba Re: Babyzen Recaro - pytania 11.02.13, 09:40
        Popieram Sylki w calej rozciaglosciwink ten wozek sie nie podbija. Jak sie na nim polozysz to moze Ci sie uda. Tez bylam na niego napalona, dobrze ze nie kupilam w ciemno jak reszte swoich wozkowsmile
        • sylki Re: Babyzen Recaro - pytania 11.02.13, 09:50
          w smyku megastore są smile
        • paula2306 Re: Babyzen Recaro - pytania 11.02.13, 20:59
          Może jego się podbija tak, jak to ostatnio pokazywał Zbyszek Urbański w DD TVN na Phil& Teds wink
          • sylki Re: Babyzen Recaro - pytania 11.02.13, 21:13
            zdecydowanie tak big_grin
    • lucyna_1980 Re: Babyzen Recaro - pytania 11.02.13, 09:52
      Z minusów to Babyzen ma bardzo niskie oparcie (chyba 45 cm o ile dobrze pamiętam) i nisko osadzoną budę.
      Tu masz zdjęcie 22 -miesięczniaka w tym wózku
      www.paroledemamans.com/blog/la-poussette-babyzen-by-recaro-au-banc-dessai/
    • marimag85 Re: Babyzen Recaro - pytania 12.02.13, 21:13
      Pinik, ja dziś przymierzyłam moje dziecko do Babyzena - 9 kg i 86 cm. I co? I nawet szkoda słów na komentarze. wink Nie wiem, naprawdę nie wiem!, skąd ta jego astronomiczna cena. Zapinanie pasów - koszmarne, podbijanie - ten wózek się NIE podbija, nawet na złamanej rączce, całą sobą musiałam się na nim oprzeć, żeby go podnieść na wysokość krawężnika. Przednie koło jest nieblokowane, a to przecież przydatna opcja na śniegu... Także naprawdę sobie go wybij z głowy. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka