Dodaj do ulubionych

zamienić bee na fastfolda?

03.03.13, 16:47
coraz bardziej nakrecam się na micro tongue_out jak myślicie kupić a bee sprzedać?
młody w lipcu skończy 2 lata.
chodził mi jeszcze po glowie b-agile.Ale kupujace micro dostane go w fajnej cenie.Doradzcie?
z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • sweetmelongirl Re: zamienić bee na fastfolda? 03.03.13, 17:46
      sama bym chętnie kupiła micro jakbym miała też możliwość zakupu w dobrej cenie smile
    • agusia041 Re: zamienić bee na fastfolda? 03.03.13, 18:27
      Widziałam tego cudaka na żywo i powiem szczerze, jego widok po prostu mnie rozczarował, na zdjęciach jakoś lepiej wyglądał. Już nawet nie jestem pewna czy wogóle chcę go do testów.
      Pojeździłam trochę po sklepie, niewygodne dla mnie te rączki, źle mi się go prowadziło, buda to jakaś pomyłka. Może zyskałby przy bliższym poznaniu, ale pierwsze wrażenie raczej na minus sad

Bee na pewno bym na niego nie wymieniła, za to dokupiłabym micralite jako wózek bardziej terenowy. Jak weźmiesz go za pól ceny nic na nim przecież nie stracisz smile
    • pinik Re: zamienić bee na fastfolda? 03.03.13, 18:52
      Mam oba.

Zupelnie inny typ wozkow. Plusy i minusy bee znasz. Dla mnie jego wielki plus to przekladane siedzonko, ale nie wiem, czy z tego korzystasz.

Mnie sie fastfolda o wiele lepiej rozklada (z bee walcze, jak mam w nim spiworek i siedzonko do siebie, to ten wozek przy rozkladaniu doprowadza mnie do szalu).

Wielkim plusem fastfolda pozatym, sa jego kola. Tym wozkiem po wszystkim przejedziesz, a bee na kostce to dla mnie nie jest przyjemna jazda.

Do budki fastfolda mozna doczepic daszek teutonii i juz jest lepiej.

Moja mala lubi kubelki i wyglada na to, ze w mikrze jej sie bardzo dobrze siedzi (w obu pozycjach).

Zalezy na czym ci zalezy (piekne zdanie!). Jesli na jezdzie po kostce, lub w trudnym terenie to zmieniaj. Micra jest duzo dluzsza po zlozeniu, wyzsza, ale wezsza.

Dla mnie raczki tez niezbyt wygodne sa, dlatego dokupilam przedluzenia (powinny w przyszlym tygodniu dojsc).

Ogolnie lubie micre. Uwielbiam go zabierac, jak mam do pokonania schody. Bajecznie daje sie wciagac (bee za to nie).
      • blondynkapoznan Re: zamienić bee na fastfolda? 03.03.13, 20:47
        ja też sie zast nad tymi przedłużeniami.Jak dojdą to proszę o fotkę z nimi ok?
        ja jestem raczej zdecydowana na sprzedaż bee ost strasznie mnie ten wózek denerwuje.
        dwóch wózków nie potrzebuje.Druga sprawa szkoda mi miejsca na dwa wózki w domu.
        mam jeszcze parę dni testów i podejmę decyzje.
        dziękuje za rady.
    • pinik Re: zamienić bee na fastfolda? 03.03.13, 23:28
      Teraz mi sie przypomnialo, ze ty masz ta micre do testow. Jesli mozesz kupic za pol ceny, to kupuj i nie mysl wogole. Ja na miejscu kazdej dziewczyny, ktora go do testow dostala, bym go kupila. Zawsze mozna pozniej sprzedac i ta cene za niego sie dostanie, mysle.

A jesil cie bee od jakiegos czasu denerwuje, to do dziela smile
      • blondynkapoznan PINIK 04.03.13, 12:43
        a widziałaś na żywo ten org śpiworek? warto go kupić
        mamy mucki i średnio pasuje,
        • pinik Re: PINIK 04.03.13, 13:24
          Nie, nie widzialam. Ale ona jakis mi sie waski w ramionach wydaje. Ja uzywam w mikrze bunker lodger. Wlasnie go tam mam. Wyszlam z mala na moment na dwor, zasnela mi. Wjechalam mikra do domu i mala juz w niej dobre ponad dwie godziny spi. Az tak niewygodne nie moze byc to siedzonko smile
          • blondynkapoznan Re: PINIK 04.03.13, 14:21
            fajny jest kiedyś na limango były w dobrej cenie cena regularna 450zł dla mnie zbyt wysoka.To 3 razy tyle tamten org 1/3 ceny tego kosztuje tongue_out
            jestem ciekawa ma fastfold się spisze w samolocie? bo jeśli kupię to będzie Nasz jedyny wózek do wszystkiego.
            • pinik Re: PINIK 04.03.13, 17:19
              A dlaczego ma sie w samolocie nie spisac?
              • blondynkapoznan Re: PINIK 04.03.13, 20:52
                ten alla podnózek się dziwnie składa mam nadzieje ze go nie połamią tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka