magda79pn 23.03.13, 16:48 grand tour znacie jego wymiary? tzn rozstaw tylnych kół i wymiary siedziska? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chubabubba Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 16:54 Magda ja mam, jak jutro malz mi przywiezie to ci pomierze. I w ogole mam na zbyciu czarno/champagne Odpowiedz Link
magda79pn chubabubba 23.03.13, 17:07 super !!! jak cena nie będzie kosmiczna, to jestem zainteresowana pomierz proszę, przede wszystkim te dwie rzeczy, czyli siedzisko i rozstaw tylnych kół mój mail sowa796@wp.pl Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 16:55 Magda jesteś niesamowita! A ja myślałam, że tylko mi szybko nudzą się wózki he he he Ale teraz jak wzięłam się trochę za szycie, to myślenie o dodatkach i akcesoriach wózkowych bardzo zajmuje moją głowę Moim zdaniem to bardzo "tajemniczy" model Maclarena jeżeli chodzi o PL oczywiście, w żadnym sklepie nigdy go nie widziałam ani tym bardziej ofert używek. A dlaczego tak Ci się spodobał? Czym Cię ujął? Odpowiedz Link
magda79pn Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 17:06 odwracanym siedziskiem i tym że to maclaren ja lubię baaardzo maclareny nipperem już się najeździłam Odpowiedz Link
magda79pn Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 17:10 aha, a mój synek przecież mały jeszcze jest, latem będzie miał dopiero roczek, a na zimę 1,5, więc muszę korzystać póki mozna Odpowiedz Link
chubabubba Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 17:17 Ja do kocham kupilam zaraz po premierze w US( od razu 2 sztuki)i jest on z nami juz 4 lata jako wozek wakacyjny jet cudny, wspanialy i w ogole naj naj dlatego cene na tablicy dalam zaporowa bo nie moge sie z nim rozstac i wcake mi na tym nie zalezy poogladaj sobie zdjecia na tablicy a co do ceny to sie dogadamy Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 17:28 Ja "cenę zaporową" dałam na Unlimita Odpowiedz Link
martuska1982 Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 18:22 mnie się wydawało, ze na mojego buzza (papillon, czyli staruszek) też dałam cenę zaporową, a jednak na kilka godzin przed końcem aukcji poszedł. Cóż, po lekkim szoku przyszła rezygnacja i pogodzenie z losem. Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 20:17 papillon to jeden z ładniejszych kolorków w Quinny Odpowiedz Link
martuska1982 Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 20:33 no ale sama spacerówka za 550? wprawdzie z kołem terenowym, ale jednak. Ja dałam specjalnie cenę wyższą, bo sprzedaż miała byc eksperymentalna. Jakby nie poszło to bym się cieszyła, no ale poszedł i niech komuś służy.Dzięku temu mogłam kupić xt.Żeby tylko maclaren do mnie dotarł to bym była happy. Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 17:29 Tak, tak Magda korzystaj póki możesz he he he Odpowiedz Link