Dodaj do ulubionych

znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena :)

23.03.13, 16:48
grand tour

znacie jego wymiary? tzn rozstaw tylnych kół i wymiary siedziska?
Obserwuj wątek
    • chubabubba Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 16:54
      Magda ja mam, jak jutro malz mi przywiezie to ci pomierze. I w ogole mam na zbyciu czarno/champagnewink
      • magda79pn chubabubba 23.03.13, 17:07
        super !!! jak cena nie będzie kosmiczna, to jestem zainteresowana smile
        pomierz proszę, przede wszystkim te dwie rzeczy, czyli siedzisko i rozstaw tylnych kół smile

mój mail sowa796@wp.pl
    • sztucznamrowka Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 16:55
      Magda jesteś niesamowita! big_grin A ja myślałam, że tylko mi szybko nudzą się wózki he he he
      Ale teraz jak wzięłam się trochę za szycie, to myślenie o dodatkach i akcesoriach wózkowych bardzo zajmuje moją głowę wink
      Moim zdaniem to bardzo "tajemniczy" model Maclarena jeżeli chodzi o PL oczywiście, w żadnym sklepie nigdy go nie widziałam ani tym bardziej ofert używek.
      A dlaczego tak Ci się spodobał? Czym Cię ujął?
      • magda79pn Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 17:06
        odwracanym siedziskiem smile i tym że to maclaren big_grin ja lubię baaardzo maclareny big_grin

nipperem już się najeździłam smile
        • magda79pn Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 17:10
          aha, a mój synek przecież mały jeszcze jest, latem będzie miał dopiero roczek, a na zimę 1,5, więc muszę korzystać póki mozna big_grin
          • chubabubba Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 17:17
            Ja do kochamsmile kupilam zaraz po premierze w US( od razu 2 sztukismile)i jest on z nami juz 4 lata jako wozek wakacyjnysmile jet cudny, wspanialy i w ogole naj naj dlatego cene na tablicy dalam zaporowa bo nie moge sie z nim rozstac i wcake mi na tym nie zalezysmile poogladaj sobie zdjecia na tablicy a co do ceny to sie dogadamywink
            • magda79pn Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 17:27
              napisałam big_grin
            • sztucznamrowka Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 17:28
              Ja "cenę zaporową" dałam na Unlimita smile tongue_out
              • martuska1982 Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 18:22
                mnie się wydawało, ze na mojego buzza (papillon, czyli staruszek) też dałam cenę zaporową, a jednak na kilka godzin przed końcem aukcji poszedł. wink
                Cóż, po lekkim szoku przyszła rezygnacja i pogodzenie z losem. tongue_out
                • sztucznamrowka Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 20:17
                  papillon to jeden z ładniejszych kolorków w Quinny smile
                  • martuska1982 Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 20:33
                    no ale sama spacerówka za 550?
                    wprawdzie z kołem terenowym, ale jednak. Ja dałam specjalnie cenę wyższą, bo sprzedaż miała byc eksperymentalna. Jakby nie poszło to bym się cieszyła, no ale poszedł i niech komuś służy.Dzięku temu mogłam kupić xt.Żeby tylko maclaren do mnie dotarł to bym była happy. tongue_out
          • sztucznamrowka Re: znudził mi się nipper... teraz chcę maclarena 23.03.13, 17:29
            Tak, tak Magda korzystaj póki możesz he he he big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka