Kobiety mam prośbę ,pomożecie mi w zakupie wózka spacerowego???Muszę kupić coś na dniach bo zostałam bez wózka a bardzo mi potrzebny.
Może zacznę od tego że miałam już parę wózków

Pierwszy to zupełnie nie porozumienie ale byłam jeszcze zielona w tych sprawach-było to tako warrior,potem jakaś chińszczyzna spacerowa na którą namówiono mnie w sklepie,szybko się jej pozbyłam,potem x-lander xa-tu już lepiej choć nie powalił mnie,następnie nipper-kochałam go lecz z czasem po prostu był już za mały dla mojego "kluska" .Po nipperze BJ City Elite-był też super ale powali mnie gabarytowo-widać mnie za niego nie było

No i ostatni który sprzedałam to Mamas&Papas Ora.Hehe więc było ich trochę.
A więc zacznę od tego że potrzebuję spacerówki do około 700-800zł może być używana i nawet lepiej bo za tą cenę coś używanego byłoby w miarę chyba ok.Pozatym to będzie mój jedyny wózek.W zasadzie potrzebny na wyjazdy do sklepu-nie będzie jakoś mega eksploatowany no i czasami na spacer ,droga nie najlepsza.Synek ma już w styczniu skończone 2 lata,jest dość duży 91,5cm i 15 kg.Potrzebuję czegoś solidnego mimo że wózek już nie będzie tak potrzebny jak wcześniej (bo sam chce chodzić,jeździ już na biegówce) ale jak wypadnie gdzieś pojechać to nie chcę się męczyć z jakąś tandetą.Poza tym szukam coś z długim oparciem żeby dziecko miało wygodnie i głowa nie wystawała.Myślałam żeby coś na pompowanych kołach kupić bo amortyzacja dobra a na tym też mi zależy i na kiepską drogę ok ale z drugiej strony nie chcę cieżkiego i dużego wózka,wolałabym na piankowych ale tu już pewnie kiepsko z amortyzacją.Myślałam o maclarenie choć tych wózków nie znam i nie orientuję się za bardzo w tych modelach ale słyszałam że dobre.Oglądałam ostatnio 2 modele w sklepie i xlr fajny ale dość wysoki i oparcie wcale wysokością nie powala ,xt mniejszy-dla mnie poręczniejszy ale oparacie jeszcze krótsze. Pani wogóle xlr dla mojego dziecka i moich potrzeb odradzała sugerując się ceną że drogi i dla takiego dziecka już nie warto kupować ,poleciła mi chicco muliway który miał dłuższe oparcie o około 5cm i twierdziła że klienci chwalą i nie mają reklamacji na niego ale mnie jakoś nie przekonuje te coś

Jeśli przebrnęłyście przez ten mój post to bardzo dziękuję i proszę pomóżcie

Aha i przejżałam całego allegro z wózkami spacerowymi używanymi i w sumie nic ciekawego