Dodaj do ulubionych

britax b-dual adaptery i opinia

01.04.13, 07:59
witam bardzo proszę o informację na jakich adapterach montuję się gondolę quinny do wózka britax b-dual? -bo podobno pasuję. I czy ten wózek będzie dobry dla dzieci z 2 letnią różnicą wieku.
Obserwuj wątek
    • gomilu Re: britax b-dual adaptery i opinia 01.04.13, 14:03
      Użytkowałam ten wózek mam adaptery ale nie montowałam na nich gondoli żadnej używałam ich po to aby przesunąć siedzisko górne tak aby na dolnym było więcej miejsca. Wózek super szczególnie gdy młodsze dziecko jest malutkie dlatego ze siedzisko na dole rozkłada się na płasko. Jednak w miarę wzrostu dzieci jest coraz mniej poręczny czytaj ciężki w prowadzeniu i podbijaniu. Moje dziewczyny lubiły spać na spacerach dlatego wózek sprawdził się dużo lepiej niż np Phil , ale pod względem prowadzenia szczególnie gdy dzieci juz są większe - siędzące Phil jest lepszy dużo lepszy.
      • kolkasia Re: britax b-dual adaptery i opinia 01.04.13, 20:28
        a jaką masz róznice wieku miedzy dziecmi? co to za adapter, który przesuwał siedzisko w górę?
    • afroddytta Re: britax b-dual adaptery i opinia 01.04.13, 22:29
      Gondolę Quinny zamontujesz na adaptery pod fotelik maxi-cosi.
      Tutaj link do aukcji ze zdjęciami takiego zestawu allegro.pl/britax-b-dual-rok-po-roku-nowy-okazja-i2976408629.html
      • gomilu Re: britax b-dual adaptery i opinia 02.04.13, 18:02
        Mam dokładnie takie adaptery jak te na tych zdjęciach które załączyła afrodyta. Adaptery nie przesuwają siedziska w górę ale bardziej do przodu. Między moimy dziewczynami jest dokładnie 23 mce różnicy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka