coco.roco 27.04.13, 18:34 Chodzi mi o ten kolor szary + żółty, czy któraś widziała go na żywo jak się prezentuje? Czy to jest taki żywy żółty czy przygaszony, coś w stylu tego zielonego, bądź niebieskiego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes_nyc Re: BJ GT Shadow/Bamboo 27.04.13, 19:10 nie ma tego koloru w PL byl kiedys ale tylko jedna sztuka wiec chyba ciezko bedzie z ocena koloru chyba ze ktoras z mam zagranicznych widziala na zywo Odpowiedz Link
coco.roco Re: BJ GT Shadow/Bamboo 27.04.13, 20:30 A ja znalazłam ten kolor w jednym z PL sklepów i jest on dostępny, dlatego się pytam o wrażenia na żywo, bo chyba podoba mi się on nawet bardziej od mojego ALL BLACKa. Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: BJ GT Shadow/Bamboo 27.04.13, 20:51 to dopytaj o gwarancje i sprawdz ja u importera bo rok temu byla 1 sztuka do zakupu i nie mysle zeby to byla ta sztuka a w pl nie bylo tego koloru dostepnego a wozka kupionego w innym kraju ET nie przyjmie do reklamacji chyba ze odpłatnie Odpowiedz Link
noushka Re: BJ GT Shadow/Bamboo 27.04.13, 21:28 to taki przygaszony, miodkowy zolty z leciutkim odcieniem zieleni Odpowiedz Link