25.05.13, 22:28
W gazecie ........pokazała się reklama wózka Neon firmy Implast. Czy widzieliście go na żywo? Jakie są kolory? A może ktoś już zakupił taki ? Firma znana, ale o wózku nic nie wiem.
Obserwuj wątek
    • tereferefretka Re: Neon 26.05.13, 08:58
      znana no i nie oszukujmy się raczej z tej gorszej strony czyli modelu bolder-który miał tak felerną konstrukcję stelaża,że żal mówić. wystarczy użyć wyszukiwarki
      • mama1dawidka Re: Neon 26.05.13, 11:05
        Mi implast to z driverem sie kojarzy
        To bylo przy Dawidzie moim niespelnione marzenie
        Bo za drogi byl sad
    • pomilak1 Re: Neon 26.05.13, 11:33
      Nie widziałam jeszcze tej nowości.Wrzuć linka, bo kolorowych gazet dla mam nie czytam wink
      • kajtek-1 Re: Neon 05.06.13, 20:17
        >wózek pokazał się na stronie www.implast.com.pl/
        >wygląda nieźle,chciałabym zobaczyć go na żywo smile
        >ciekawe kiedy będzie można zobaczyć wszystkie kolory?
    • afroddytta Re: Neon 05.06.13, 20:27
      Cena 2 tyś zł to na pewno bym za nowość bez opinii nie dała, w tej cenie można mieć na prawdę super wózek używany, nawet na gwarancji, a dobrej i sprawdzonej firmy (plus za dwa lata jeszcze dalej go sprzedać za sensowną kwotę).
    • lucyna_1980 Re: Neon 05.06.13, 20:33
      Neon to tylko nazwa kolekcji kolorystycznej a tak to nic innego jak stary i znany z nienajlepszej strony model Bolder
      Wyszukaj sobie opinii bo było sporo o tym wózku
      • martuska1982 Re: Neon 05.06.13, 20:44
        nowa kolorystyka boldera ecoline.Wózek tragedia za niemałą kasę.Moja znajoma miała. wink
        Pchałam toto.Amortyzacje ma fajną i gondolę wysoko.Jedyne plusy.Cięzki jak czołg, wielki, spacerówka w wadze krowiej z wymiarami siedziska mikro.Budka to daszek nie prawdziwa budka, na głowie dziecka starszego niż 1,5roku.Oparcie krótkie.Koleżanka po roku zamieniła na pp pliko i żałuje, ze wydała ponad 1800 na boldera.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka