elmo34
04.06.13, 09:53
Dziewczyny chyba juz podjelam decyzje co do zakupu wozka dla dziecka, ktore urodzi sie w sierpniu. To bedzie Bugaboo Bee.
Teraz mam zagwozdke z gondola-dla B Bee gondola jest miekka, w wersji letniej leciutka z wlokien bambusowych uzywana kosztuje u mnie ok 60 €, dzisiaj pojawilo sie na portalu ogloszen wozkowych gondola Micralite Toro, ktora za pomoca adapterow Maxi cosi tez pasuje do Bee. Wiem, ze jedna z uzytkowniczek tego forum uzywala wozka w ten sposob z gondola Micralite. Kosztuje 70€ w oryginalnym opakowaniu
I teraz nie wiem sama-czy kupowac miekka gondole (nosidlo raczej) bugaboo Bee czy skusic sie na to micralite Toro. Obawiam sie, ze u nas (Francja) sierpien, wrzesien beda bardzo gorace, wiec nawet lekka gondola z Bee moze byc za cieplym kokonem, a taka Micralite troche wiecej przewiewu w sumie...? Z drugiej strony nie mam pojecia jak to bedzie wygladalo z tymi adapterami itd. No i kolor Micralite troche nie w moim guscie-zielony, a Bee moge dobrac do budki...
Prosze o pomoc uzytkowniczki Bee lub po prostu wozkomaniaczki bo musze sie na cos zdecydowac!