Dodaj do ulubionych

Zapp (xtra?) czy adaptery CM???

12.06.13, 18:19
Tak sobie myślę, że skoro zostałam z jednym wózkiem z gondolą (podwójnego nie liczę, bo nie będę małej do ogródka na spanie wystawiać w wózku podwójnym!) to jednak nie będzie mi się chciało go praktycznie dzień w dzień pakować do samochodu aby mieć jako stelaż pod fotelik na jakieś załatwianie rzeczy po drodze. Wstępnie ten mój bbo z gondolą miał być bardziej samochodowy, ale niespodziewanie wyprzedałam się z drugiej gondoli, która miała być domowa i co teraz???
Tak sobie myślę, że mam w samochodzie na stałe CM i może adaptery do niego nabyć (jest szansa, że mi koleżanka pożyczy, ale jakoś się nie może zdecydować), ale nowe kosztują ponad 200 zł, czy jest sens? A może w tej cenie lepiej kupić używanego zappa (sam stelaż by wystarczył) plus adpatery? A może już lepiej zappa xtra w dobrej cenie upolować, to jakiś użytek z tego siedzonka byłby też?
No właśnie jaka cena to jest dobra cena za używanego (choć one dość nowe ogólnie) zappa xtra, jak myślicie? Nówki widzę po 620 zł plus jeszcze adaptery. Używki często są z adapterami.
Co myślicie???
(jeszcze mam na stanie gondolkę na adpatery maxi-cosi, ale w tej chwili nie mam na co jej zamontować tzn. mam, ale dwie gondole na ten sam stelaż nie rozwiązują problemu uncertain)
Obserwuj wątek
    • tereferefretka Re: Zapp (xtra?) czy adaptery CM??? 12.06.13, 18:33
      z tego co sie orientuje w nówce adaptery są w komplecie,zawsze.
      • afroddytta Re: Zapp (xtra?) czy adaptery CM??? 12.06.13, 18:45
        Nówki w sumie kupować nie planuję tylko szacuję cenę wink
        A rozumiem, że są te same adaptery do zappa zwykłego i do zappa xtra?
        Ile jest sens dać za używkę xtra, jest kilka ofert i nie wiem czy warto? Myślicie, że z odsprzedażą za pół roku, rok nie byłoby problemu?
        A do jakiego wieku upchnę wygodnie malucha w siedzonku xtra?
        • zurekgirl Re: Zapp (xtra?) czy adaptery CM??? 12.06.13, 19:07
          Ja tak w ramach ciekawostki i nie na temat: widzialam wczoraj nowosc, wkladke wyplycajaca do zappa xtra i buzza, nie potrzeba juz gondoli podobno, bo dziecko lezy w niej plasko. W uk za jakies 35 funtow, wiec duzo taniej niz jakakolwiek nowa gondola. Ale to zupelna nowosc, jeszcze na ebayu nie ma wink
    • chubabubba Re: Zapp (xtra?) czy adaptery CM??? 12.06.13, 19:21
      Afro gdyby co to mam w garazu stelaz do zappa na zbyciu. Gratis dodam siedziesko za zapp extra lekko uszkodzonewink
      • afroddytta Re: Zapp (xtra?) czy adaptery CM??? 12.06.13, 20:19
        A jakieś konkrety cenowe tego stelaża podeślesz na gazetowego? A adaptery też masz pod fotelik?
        • chubabubba Re: Zapp (xtra?) czy adaptery CM??? 12.06.13, 20:52
          Na gazetowego nie idzieuncertain masz inny?
          • afroddytta Re: Zapp (xtra?) czy adaptery CM??? 12.06.13, 21:05
            Możesz pisać na afroddytta0@tlen.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka