Tak sobie myślę, że skoro zostałam z jednym wózkiem z gondolą (podwójnego nie liczę, bo nie będę małej do ogródka na spanie wystawiać w wózku podwójnym!) to jednak nie będzie mi się chciało go praktycznie dzień w dzień pakować do samochodu aby mieć jako stelaż pod fotelik na jakieś załatwianie rzeczy po drodze. Wstępnie ten mój bbo z gondolą miał być bardziej samochodowy, ale niespodziewanie wyprzedałam się z drugiej gondoli, która miała być domowa i co teraz???
Tak sobie myślę, że mam w samochodzie na stałe CM i może adaptery do niego nabyć (jest szansa, że mi koleżanka pożyczy, ale jakoś się nie może zdecydować), ale nowe kosztują ponad 200 zł, czy jest sens? A może w tej cenie lepiej kupić używanego zappa (sam stelaż by wystarczył) plus adpatery? A może już lepiej zappa xtra w dobrej cenie upolować, to jakiś użytek z tego siedzonka byłby też?
No właśnie jaka cena to jest dobra cena za używanego (choć one dość nowe ogólnie) zappa xtra, jak myślicie? Nówki widzę po 620 zł plus jeszcze adaptery. Używki często są z adapterami.
Co myślicie???
(jeszcze mam na stanie gondolkę na adpatery maxi-cosi, ale w tej chwili nie mam na co jej zamontować tzn. mam, ale dwie gondole na ten sam stelaż nie rozwiązują problemu

)