Dodaj do ulubionych

pałąk do BJCElite

14.06.13, 22:16
Dziewczyny, czym sie różnią te pałąki na allegro? Ceny są od 60 do 130 zł. to raczej nie za ten sam towar. Niby wszystkie nowe i ze sklepów więc o co chodzi???
Obserwuj wątek
    • ibs79 Re: pałąk do BJCElite 15.06.13, 00:22
      Na moje oko te za 59 zł, są nie oryginalne, nie mają regulacji, tych za 89zł nie jestem pewna, ale chyba są ok. Reszta uzależniona chyba od prowizji sprzedającego.
      • j.u.s.t.i555 Re: pałąk do BJCElite 15.06.13, 17:54
        Obstawiam ze te palaki za 59pln nie sa oryginalne, tylko pasujace do wozka. Pprzyglafalam sie tym aukcjom kiedys i nigdzie nie bylo napisane ze to palak BJ tylko DO BJ a to juz nie to samo, choc pewnie sprzedajacy w ten sposob chce ugrac na niedoczytaniu..subtelna roznica smile
        Oryginalne palki do Elita to cena rzedu 100-120pln
    • afroddytta Re: pałąk do BJCElite 15.06.13, 20:43
      Porównaj sobie te zdjęcia i mocowanie pałąka.
      Oryginalny pałąk mocuje się nie do ramy tylko do tych uchwytów na pałąk
      https://www.wozkifoteliki.pl/images/baby_jogger/city_elite/1.jpg

te nieoryginalne mocowane są po prostu do ramy https://www.polskaanglia.pl/navi/baby_jogger/m-barierka_city_elite.jpg

To podstawowa różnica który chcesz zakupić czy oryginał czy pasujący po prostu.

Poza tym część ofert jest źle opisana przez sprzedawców i chyba się oni nie orientują do końca co sprzedają tzn. pałąk do City mini, GT, city Elite, Fit jest ten sam, natomiast do Versa i Selecta jest inny. Ostatnio pomagałam koleżance w zakupie pałąka bo nie była w stanie się dogadać ze sprzedającymi którzy upierali się, że pałąk jest do City Mini, Versy, Selcta jest ten sam. Trzeba dokładnie się dopytać, jak nie możesz kupić osobiście.
    • babyprams [...] 15.06.13, 22:34
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • e-kasia1 Re: pałąk do BJCElite 17.06.13, 21:04
      dzięki za odpowiedzi, pszukam więc pałąka BJ a nie pasującego do BJ
      Czy nie bedzie naduzyciem jesli poproszę na priv namiary na jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę oryginalnych pałąków (tych regulowanych góra i DÓŁ)?
      z góry dziekuje
      • afroddytta Re: pałąk do BJCElite 17.06.13, 21:11
        Moja koleżanka mieszka w Warszawie i kupowała w jedynysklep.pl z odbiorem osobistym.
        • e-kasia1 Re: pałąk do BJCElite 17.06.13, 21:24
          a możesz spytac kolezankę ilo stopniową regulację ma pałąk? Czytalam tu n forum ze są różne. Gdybyś wydębiła info nt np rocznika tego paląka czy czegokolwiek po czym mozna go zidentyfikowac byloby boskowink ALe tak na prawde juz info jaka jest regulacja bedzie okwink
          • afroddytta Re: pałąk do BJCElite 17.06.13, 21:32
            Mówiąc szczerze to nie wiem czy ona w końcu nie kupiła tacki uncertain
            A o regulacji pałąka to kiedyś dziewczyny pisały, spróbuj zerknąć w archiwum.
            • babyprams [...] 17.06.13, 21:45
              Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
      • ibs79 Re: pałąk do BJCElite 18.06.13, 10:31
        Apropo tego "W DÓŁ", to czy któraś z mam mogłaby wstawić zdjęcie z max opuszczonym pałąkiem? U mnie max jest tak jak na zdjęciu powyżej. Patrzyłam na pop. wątku, ale zdjęcia nie znalazłam. Z góry dziękuję.
        • e-kasia1 Re: pałąk do BJCElite 18.06.13, 20:37
          ja również będę wdzieczna za takie fotki; chce kupic palak, ale kurka nie bardzo mi sie usmiecha jak bedzie za wysokocrying jak w x-landerach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka