Dodaj do ulubionych

Poduszka do wózka la millou

15.06.13, 21:32
Dziewczyny, poszukuję jakiejś fajnej poduszki do wózka, ale dość płaskiej i nie takiej z falbankamismile, chciałam coś oryginalnego. Znalazłam poduszki La Millou, mam ich kocyk, no ale poduszki nie widziałam "na żywo". Czy któraś z was ma taką lub ją widziała albo po prostu napiszcie co o niej myślicie. Będę wdzięczna za wszystkie opinie.
Oto ona:
www.calydlamamy.pl/praktyczne-gadzety/1469-poduszka-do-wozka-la-millou-sleepy-pig-lesne-sowy-fuksja.html
Obserwuj wątek
    • sztucznamrowka Re: Poduszka do wózka la millou 16.06.13, 16:05
      Mnie osobiście poduszka w kształcie świnki się nie podoba tongue_out
      A podusie minky+bawełna to sama sobie szyję wink
      • paujab [...] 23.09.13, 20:22
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
        • kar-ula Re: Poduszka do wózka la millou 23.09.13, 20:56
          Paujab, jest specjalny wątek dla sprzedawców.
    • calineczka793 Re: Poduszka do wózka la millou 16.06.13, 21:15
      Nie zrozum mnie źle, ale w jakim celu chcesz kupić poduszkę do wózka?
    • stokrotka445 Re: Poduszka do wózka la millou 15.04.14, 20:25
      polecam poduszkę - koniczynkę marki Lela Blanc - genialny wynalazek smile www.google.pl/search?newwindow=1&biw=1366&bih=650&tbm=isch&sa=1&q=poduszka+koniczynka+lela&oq=poduszka+koniczynka+lela&gs_l=img.3...1755.2977.0.3203.5.5.0.0.0.0.212.669.1j3j1.5.0....0...1c.1.41.img..5.0.0.LpnRmMgH4kg
    • justynka_28 Re: Poduszka do wózka la millou 16.04.14, 14:37
      Straszna tandeta. Rozowa swinia w sowy?? WTF?!
      • annopol79 Re: Poduszka do wózka la millou 28.06.14, 00:54
        Ja mam bambusową z Maylili:
        maylily.pl/produkt/podusia-safari-rozowe
        Zjednej bambus, a z drugiej minky we wzorki. Ma poszewkę na suwak.
        • ta.nanou Re: Poduszka do wózka la millou 28.06.14, 16:41
          ja mam poduszke aniolka la millou. u nas sie sprawdza w spacerowce. albo w bujaczku lezaczku. w glebokim wozku nie uzywam poduszki.
          • saimirka Re: Poduszka do wózka la millou 02.07.14, 00:51
            Mam obie poduszki z La Millou i świnie i Angel Wings. Powiem Ci, ze tej pierwszej w ogóle nie używamy. Za to uwielbiam AW. Corcia ma 8 miesiecy i jeszcze śmiało jej główka sie mieści, podusia jest w użyciu od urodzenia. Swietnie zabezpiecza główkę przed "lataniem" na boki. Odkąd corcia siedzi, podusi używamy tylko do spania i tylko w wózku. Polecam wersje bambusowa na lato, na pewno główka bedzie sie mniej pocila przy wysokiej temperaturze.
            • droomvacantie Re: Poduszka do wózka la millou 02.07.14, 10:05

Ja tez mam obie i moja ma juz 2 lata i 3 miesiace i poduszka swinka w pieski to jest hit spi z nim tuli ma w wozku aucie w domu wszedzie z niasmile kazde dziecko cos tam masmile

saimirka napisała:

> Mam obie poduszki z La Millou i świnie i Angel Wings. Powiem Ci, ze tej pierwsz
              > ej w ogóle nie używamy. Za to uwielbiam AW. Corcia ma 8 miesiecy i jeszcze śmia
              > ło jej główka sie mieści, podusia jest w użyciu od urodzenia. Swietnie zabezpie
              > cza główkę przed "lataniem" na boki. Odkąd corcia siedzi, podusi używamy tylko
              > do spania i tylko w wózku. Polecam wersje bambusowa na lato, na pewno główka be
              > dzie sie mniej pocila przy wysokiej temperaturze.
    • maja2806 Re: Poduszka do wózka la millou 03.07.14, 12:20
      mam takie dwie sa świetne.mozna prac nic sie nie dzieje,ja jestem bardzo zadowolona
    • siven1987 Re: Poduszka do wózka la millou 03.07.14, 12:53
      My mamy z Biandalf.pl na środku jest płaska po bokach troche bardziej "nabita" głowa małemu nie latała na boki jak spał. Fajny materiał z minky z drugiej bawelenka. Nadal jej używamy.
      • joannna_84 Re: Poduszka do wózka la millou 25.01.15, 07:33
        Ja dostałam poduszkę biandalf do kompletu do kocyka lamillou i niestety ya poduszka biandalf jest bardzo słabej jakości użyty polar minky jest chiński o najniższej gramaturze uważajcie to podruba nie polecam
        • gleana Re: Poduszka do wózka la millou 26.01.15, 21:49
          A jak się sprawdzają te poduszki Angel Wings albo inne tego typu (znalazłam na all poduszki motylki) w spacerówkach? Trzyma to się jakoś czy co chwilę trzeba poprawiać? Dla większych dzieci też bedą ok?
          • hanna79 Re: Poduszka do wózka la millou 27.01.15, 12:38
            Moja koleżanka używała tę poduszeczkę Angel Wings z La Millou i była z niej bardzo zadowolona. Używała przy córeczce 6mies do ponad roku. Używała ją do kompletu z wkładką La Millou, do której się podusie mocuje, więc trzyma się super (gorzej z wkładką, bo jest miękka wink)
            A czy odpowiednia dla większych dzieci?? Hmmm według mnie to zależy od dziecka, córeczka koleżanki spokojna w wózku, lubiła być wożona, więc długo używała tej poduszki, ale np nie wyobrażam sobie, żeby mój synek w takim wieku na niej jeździł tongue_out Moim zdaniem jest świetna dla dzieciaczków nie do końca jeszcze siedzących, wożonych w spacerówkach, do fotelika sam. itp
            • gleana Re: Poduszka do wózka la millou 27.01.15, 13:58
              No właśnie, moja ma już 14 mies. i jak usypia lubi główkę oprzeć o boczki. W domu śpi w Pliko P3 więc problemu nie ma bo on właśnie ma boczki ale na spacerze w BJ mam wrażenie że szuka sobie miejsca. Teraz są śpiworki więc i tak jest przytulnie ale potem wkładka i tak sobie pomyślałam o takiej poduszce.
              • gabilu Re: Poduszka do wózka la millou 27.01.15, 14:12
                Ja mam taką poduszeczkę własnej roboty, doczepianą do wkładki jak la millou. Mój syn kiedy zaczął ją używać jak miał 17 mc. Byliśmy wtedy na wakacjach i uważam, że to całkiem fajny patent. Nasza poduszka jest flakowata. Te skrzydełka są tylko trochę wypchane, ale ta część po środku całkiem płaska. Te la millou są dużo grubsze. Teraz na spacery jej nie używamy bo jest śpiworek, ale jak czasem mu coś odbije i chce w domu spać w wózku to zawsze ją bierze. Ma prawie 2 lata i nie wydaje mi się żeby wyglądał głupio z tą podusią. Jak będę szyła wkładkę na wiosnę to też z takim gadżetem.
                • gleana Re: Poduszka do wózka la millou 27.01.15, 14:42
                  Ja mam wkładkę Skip Hop więc tam nigdzie takiej poduszki nie zaczepię, a kompletu La Millou nie chcę kupować bo drogie to sad .Tak patrzę teraz na allegro na te poduszki motylki i śliczne są ale wydają się takie puchate. Może się jednak skuszę na takiego motylka? Dobrze masz że takie cuda sama sobie szyjesz smile
                  • saimirka Re: Poduszka do wózka la millou 30.01.15, 22:58
                    Gleana mi sie wydaje ze Angel Wings dla 14 miesięczniaka bedzie za mała. My juz nie używamy jej od paru miesiecy wlasnie z tego względu. No chyba ze moja corcia (15m.) ma gigant głowę tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka