annajustyna 15.08.13, 10:42 Jedno sie rozpadlo, drugie lekko zipie. Dokupilam nowe, maz mial je wymienic, zdjal zaslepke i ...Zero pomyslu, co dalej?! Dzieki za wszelkie sugestie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Jak wymienic kolka w PegPerego Si?! 15.08.13, 11:21 Ok, udalo sie silowo... Odpowiedz Link
aggasz82 Re: Jak wymienic kolka w PegPerego Si?! 11.11.14, 12:17 Przepraszam, że wyciągam stary temat ale bardzo potrzebuje informacji, gdzie kupić nowe tylne kółka do PegPerego Si? Z góry dziękuję za informację. Pozdrawiam Odpowiedz Link
xxcichyxx Re: Jak wymienic kolka w PegPerego Si?! 26.01.15, 22:20 Witam, Z uwagi że nikt nie napisał może teraz się uda. Poszukuje firmy która sprzedaje tylne kółka do tego modelu. Może ktoś ma do sprzedania?? Obecne kółka nadają sie tylko do wymiany bo są w opłakanym stanie. Może ktoś naprawiał je i podrzuci jakiś pomysł?? Odpowiedz Link
mierta Re: Jak wymienic kolka w PegPerego Si?! 13.03.15, 22:20 Witam, Nie mam niestety odpowiedzi, choć szukam w Internecie od godziny. Podpinam się pod wątek. Również poszukuję tylnych kólek do Peg Perego Si. Na jednym pianka jest już zdarta do plastiku. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Jak wymienic kolka w PegPerego Si?! 13.03.15, 22:48 O ile dobrze pamiętam to w serwisie któras forumka kiedyś zamawiała, więc jakiś serwis peg perego na pewno na terenie PL działa. Odpowiedz Link
kkitka Re: Jak wymienic kolka w PegPerego Si?! 14.03.15, 21:39 ja kupowałam w poznaniu, przedstawiciel peg perego w pl schyba tu : www.akord.poznan.pl/strona.php?page=kontakt kółka też wymieniałam, tak trzeba zaślepki wyciągnąć, ale już szczegółów niw pamiętam Odpowiedz Link