Dodaj do ulubionych

maclaren xlr

22.10.13, 16:25
dziewczyny! czym się różni wersja xlr z 2012 roku od tej z 2013r.?
chcę kupić używkę, ale edycja 2012. są jakieś wielkie różnice?
Obserwuj wątek
    • mamoholiczka Re: maclaren xlr 22.10.13, 18:03
      Z tego co czytałam oprócz innych kolorów w nowym XLR zmienili wkładkę pod główkę (nie trzeba wyjmować pasów, żeby ją zdjąć), ten wyciągany daszek z przodu już nie jest przeźroczysty tylko bodajże srebrny (porażka jak dla mnie), kosz na zakupy ma wbudowany zamek, więc łatwiej z niego coś wyjąć i okienko w budzie ma klapkę.

Brałabym używkę albo nowy na wyprzedaży z 2012 smile
    • maggieeee Re: maclaren xlr 22.10.13, 22:20
      Dzięki. Właśnie mam na oku fajna uzywkee z 2012 wink
    • maggieeee Re: maclaren xlr 24.10.13, 14:15
      hmmm.... ciąg dalszy problemu smile mam fajnego na oku, ale 2011 rok. prawie nówka jednak nie wiem czy model z tego roku nie jest jakiś ubogi. będę wdzięczna za dalsze info...
      różnice w bajerach (wielkość kosza itd.) nie są dla mnie ważne, ale konieczna dobra amortyzacja, ta sama wielkość siedziska w tym modelu
      • matyldamoja Re: maclaren xlr 24.10.13, 15:36
        ja mam z 2012 i na moje oko różni się tym że ma przedłużony daszek w kolorze białym ;-/ i kosz u mnie jest siateczkowy a w nowym jednolity materiał zapinany. wielkość siedziska ta sama, zmiana wizualnie jak dla mnie na gorsze.
    • pinik Re: maclaren xlr 24.10.13, 17:52
      Miedzy rocznikiem 2011, a 2012 to bedzie z koleji pewnie ta roznica, ze od 2012 mozna bylo rozlozyc oparcie jedna reka (wczesniej inny mechanizm obslugiwany dwoma rekoma). Dla mnie to duza poprawa. Powierzchnia do lezenia/siedzenia i amortyzacja to beda takie same. I nie wiem, czy 2011 mialy juz odblaski na kolach, czy szare kolpaki. Ale to detale.
      Jesli stan ok, to spoko bierz 2011. A jaki kolor?

My teraz mamy XLR'a granatowego z bladym rozowym (bardzo rzadko sie go na ulicy spotyka).
      • maggieeee Re: maclaren xlr 24.10.13, 20:04
        Dziekiwink
        Zamowilam go. Pinik:czarny/szampan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka