Dodaj do ulubionych

Alvi i mountain buggy uj

23.10.13, 20:53
Czy spiworek alvi outlast pasuje do mbuj? Chodzi mi głownie o pasy i czy sie nie zśuwa za bardzo?
Obserwuj wątek
    • kkitka Re: Alvi i mountain buggy uj 23.10.13, 21:11
      Pasuje, jest spory jak na śpiworek. Natomiast praktycznie jeszcze nie używałam, nie było tak zimno, więc nie wiem czy będzie się zsuwać, ale myślę że z powodu tego jaki jest obszerny to nie ma szans na zsuwanie.
    • sztucznamrowka Re: Alvi i mountain buggy uj 24.10.13, 09:21
      Ja mam śpiworek Alvi Teflon - ale one różnią się tylko materiałem...On ma taką gumkę z tyłu, którą zakłada się na oparcie - ja używałam go w Unlimicie, który ma odwracane siedzisko więc nie było problemu, do tego ma taką specjalną tkaninę, która uniemożliwia zsuwanie się z siedziska. Jak będę go używać w GT to mam zamiar doszyć troczki i będzie OK smile
      • monika_kas Re: Alvi i mountain buggy uj 24.10.13, 11:30
        Obszerny jest? Czytałam że ma długość jakieś 95cm a to chyba niewiele co? Jak duże dzieci się wam tam mieszczą? Czy cena 230zł za nowy outlast jest dobra?
        • kkitka Re: Alvi i mountain buggy uj 24.10.13, 15:15
          Bardzo dobra cena. Ja miałam na sprzedasz nowy granatowy i poszedł za 240. Niby ma 95 cm ale spokojnie i 3 latek wejdzie. Mierzylam go i wychodzi mi trochę więcej niż 95

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka