Dodaj do ulubionych

Plecak dla mamy :)

14.11.13, 19:07
Temat "średnio wózkowy" wink tongue_out ale liczę, że coś doradzicie Dziewczyny smile
Potrzebuję dobrego i niedrogiego plecaka na akcesoria dziecięce - butelki, chusteczki i inne drobiazgi. Ważne też żeby mi się od niego plecy nie pociły.
Jak nie biorę wózka to muszę mieć 2 wolne ręce i plecak najbardziej mi pasuje.
Może coś polecicie?
Pojemność do 20l.
Obserwuj wątek
    • gniesia007 Re: Plecak dla mamy :) 14.11.13, 21:03
      Ja mam taki mały zwykły z decathlonu www.decathlon.pl/plecak-18-l-arpenaz-czarny-id_8207954.html, kupowałam go za niecale 30,- teraz widzę ze droższe są. Czy się poci przy nim to nie wiem, latem jak było mega gorąco to raczej każdy by się spocił, ale normalnie przy każdej pogodzie go noszę i jakos sie nic nie dzieje o dziwo.
      • sztucznamrowka Re: Plecak dla mamy :) 15.11.13, 11:27
        Dzięki gniesia007 smile Mi się spodobał taki :
        www.decathlon.pl/plecak-escape-22-xc-id_8243241.html
        Widziałam też taki "specjalny" dla mamy do przewijania marki Skip Hop ale ten drogi bo kosztuje prawie 300zł uncertain
        torbydlamam.pl/product-pol-7344-SKIP-HOP-Plecak-Via-Black-210100.html
        • sztucznamrowka Re: Plecak dla mamy :) 15.11.13, 11:47
          Taki mi się jeszcze spodobał:
          pl.skate-europe.com/details/101232-plecak-vans-otw-realm-22l.html
          w sklepie dla deskarzy big_grin
          • sztucznamrowka Re: Plecak dla mamy :) 15.11.13, 11:53
            Jeszcze taki jest fajny:
            pl.skate-europe.com/details/101968-plecak-starter.html
            Zależy mi na:
            po bokach kieszenie na butelki
            rączka do przenoszenia
            siateczka na plecach tzw. "air"
            2-3 przegrody na zamek
            kieszonki wewnętrzne na telefon, dokumenty
            cena do 150zł
            Może coś polecicie? może któraś używała??? Który byście wybrały? Ważne, żeby trochę posłużył - to zakup na parę sezonów wink
            • gniesia007 Re: Plecak dla mamy :) 15.11.13, 12:09
              Szczerze mowiąc nigdy się nie rozglądałam dla plecakiem typowym dla mamysmile
              Mam jeszcze taki ale to też raczej z takich zwykłych aba-sport.pl/product-pol-3664-Plecak-Balance-18L-PCU017-Outhorn-.html
              Ma na zewnatrz fajne kieszenie na klucze itp i dodatkowo od zewnatrz ta blokada na klamry zeby nikt się nam nie dobierał do plecaka. Ale takiego z kieszeniami zeby butelki na zewnątrz były to nie widziałam, pewnie w takich typowo na wyprawy górskie by były ale to też swoje kosztujesmile
              Chętnie się rozejże za takimismile
              • gniesia007 Re: Plecak dla mamy :) 15.11.13, 12:16
                Przy okazji szukania znalazłam dosyść fajną przecenę www.pinkorblue.pl/Pielegnacja-karmienie/Przewijanie/Torby-na-akcesoria-do-przewijania/LAESSIG-Plecak-na-akcesoria-do-przewijania-Glam-Backpack-choco.html?RefID=PSM_pl_Okazje
                • monika_kas Re: Plecak dla mamy :) 15.11.13, 12:39
                  O TEN MI SIĘ PODOBA smile)

gniesia007 napisała:

> Przy okazji szukania znalazłam dosyść fajną przecenę www.pinkorblue.pl/Pielegnacja-karmienie/Przewijanie/Torby-na-akcesoria-do-przewijania/LAESSIG-Plecak-na-akcesoria-do-przewijania-Glam-Backpack-choco.html?RefID=PSM_pl_Okazje
            • moni_ka30 Re: Plecak dla mamy :) 15.11.13, 12:16
              Ale on ma 30L to "wielkie bydle" jestsmile
              Ja od ponad roku uzywam praktycznie codziennie Deuter Nomi i bardzo zadowolona jestem. Nie ma wprawdzie dwoch kieszeni na zamek, ale w srodku jest dodatkowa kieszonka na gumie. Do uzytku codziennego wiekszego nie polecam. Moj syn ma Tatonke 22l i on jest zbyt duzy jak dla mnie.
              www.youtube.com/watch?v=vfjBkHUgYJw
              • jasiek4 Re: Plecak dla mamy :) 15.11.13, 13:35
                A jakim cudem wyszło Ci 30 litrów, z wymiarów i to zewnętrznych 36 x 17 x 37 masz 22,6 litra a przecież plecak nie jest prostokątny no i wymiary wewnętrzne mniejsze jak ma 20 litrów to max ...
                A torby Lassig są naprawdę fajne jakościowo, myślę że jeśli komuś podoba się ten konkretnie model to to jest super oferta za 110 złotych.
                • moni_ka30 Re: Plecak dla mamy :) 15.11.13, 14:03
                  sprawdz drzewko, 30l ma plecak Starter a nie torba Lassig.
                  • jasiek4 Re: Plecak dla mamy :) 15.11.13, 16:30
                    A to przepraszam,
                    A byłam pewna że dobrze spojrzałam wink
                    Ale ten Lassig i tak fajny taki niby dzieciowy ale nie przesadnie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka