martuska1982 28.11.13, 01:29 ej, to nie jest ten wózek, który jakis czas temu jedna z was kliknęła Kup Teraz na all i wyszła brzydka akcja? tablica.pl/oferta/urban-jungle-one-tree-hill-super-wozek-ID4i3Ql.html#5374564354 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gniesia007 Re: MB one tree hill 28.11.13, 12:13 Ja nie kojarze tego wózka ale widze, że juz nie ma ogłoszenia, tzn nieaktualne. Odpowiedz Link
kkitka Re: MB one tree hill 28.11.13, 13:23 Już nieaktualne. A to był ten kolor sand? Bo jeżeli tak to ja byłam tą nieszczęsną kupującą Odpowiedz Link
martuska1982 Re: MB one tree hill 28.11.13, 15:36 tak, to był ten sand.Kurna, szkoda ze zdjecia nie zapisałam. Odpowiedz Link
kkitka Re: MB one tree hill 28.11.13, 18:09 Ja jeszcze miałam gdzieś zapisaną na kompie stronę z allegro z tą felerną aukcją, ale nie mogę się dokopać. mam nadzieję, że nikt się nie pokusił. A pamiętasz jaka była cena na stronie? Odpowiedz Link
martuska1982 Re: MB one tree hill 28.11.13, 22:41 tak, było dokładnie 250zł. Stary mb w kolorze beżowym/kremowym, no takim jasnym.Nie jestem w stu procentach pewna czy to były te same zdjecie, ale jestem tego prawie pewna. W każdym razie od razu mi się z tamtym skojarzyło. Odpowiedz Link
kkitka Re: MB one tree hill 29.11.13, 12:31 to zjechała z ceny jak widzę dla mnie miała po 400 ale mam ochotę napisać do niej maila i zapytać czy nadal ludzi oszukuje, wrrrr nie trawię takich ludzi! Odpowiedz Link
lapandora Re: MB one tree hill 29.11.13, 21:22 Tak, nadal ludzi oszukuję. Nadal. Miło cię znów spotkać. Nadal szperasz po necie? stronach i kontaktach? nadal wypisujesz oszczerstwa i bzdury? nadal szykanujesz, szantażujesz i zatruwasz? Kupująca, z tych, co zalicytują i za chwile przesyłkę chca miec, wydzwaniaja, a na końcu wyszukują znajomych i opisują jak to zostały oszukane. Spotkamy się niedługo w Szczecinie. Byłam juz w twojej szkole. Wózek został sprzedany, z ODBIOREM OSOBISTYM. Odpowiedz Link
eve_81 Re: MB one tree hill 30.11.13, 12:03 W czym problem, by szybko wysłać, nie rozumiem Niestety za duzo oszustwa się szerzy i ja nie ufam już ludziom z automatu. Odpowiedz Link
kkitka Re: MB one tree hill 01.12.13, 17:05 Ej kobieto, widzę że nadal nie możesz przeżyć, że nie "zarobiłaś " na sprzedaży Współczuję Ci, że nadal miotasz się Gdybym wypisywała oszczerstwa i bzdury to przynajmniej miałabyś dowody i poszła z tym na policję, tak jak mi obiecywałaś, ale cóż wolisz bez potrzeby trzepać językiem.. I dobrze wiesz, że w po tym jak udało mi się po tygodniu z tobą skontaktować to twierdziłaś, że wózek wysłałaś pocztą, a jak przycisnęłam Cię do muru to nagle kasę mi przelałaś Szkoda tylko że wózek nie dotarł, bo wtedy rzeczywiście mogłabyś udać się na policję A do Szczecina zapraszam, pogadamy jak to fajnie udało Ci się sprzedać wózek z odbiorem osobistym Odpowiedz Link