zona.102 28.11.13, 15:27 Nie wiem w ogole czy dobrze, ze zadaje tu takie pytanie ale zgubilam swoja kartę a bez tego nie przyjmą mi wózka w serwisie Czy jakas dobra duszyczka wysle mi skab karta+paragon? Podejrzewam, ze przy porządkach wyrzucilam ja do smieci... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beemm Re: Karta gwarancyjna GT 28.11.13, 19:01 Mi wyblakł paragon od teutonii i wystawili mi duplikat bez problemu w sklepie - po półtora roku. Nawet pytali, czy mam kartę, czy tez potrzebuje, także wyglada na to, ze nawet da sie w sklepach załatwić. To tak na wszelki wypadek jakby ktoś czasem miał problem. Odpowiedz Link
zona.102 Re: Karta gwarancyjna GT 28.11.13, 19:11 Gdybym tylko pamiętała gdzie go kupiłam... było to na allegro i danych sprzedawcy nie mam, no są na paragonie ale gdzie paragon? Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Karta gwarancyjna GT 28.11.13, 20:19 dlatego kupuje sie w sklepie bo zawsze slad zostanie a nie allegro zawsze prosze swoich klientow o zakup na stronie jak sie nawet cos dzieje po gwarancji to mam slad ze ten ktos kupil u mnie i chetnie wtedy mozna pomoc Odpowiedz Link
kedro-dasos Re: Karta gwarancyjna GT 28.11.13, 21:53 A po komentarzach nie dojdziesz u jakiego sprzedawcy kupiłaś? Odpowiedz Link