Dodaj do ulubionych

Śpiworek jak najdłuższy proszę:-)

14.12.13, 10:29
Dziewczyny pomóżcie ze śpiworkiem, szukam i szukam i juz nie mam sił, skąd wziąść taki szeroki i długi śpiworek dla młodej z którym nie będę się musiała wkurzać ze nie mogę zapiąćsmile
Myślałam, że jakoś przezimuje z Alvi ale jednak nie, jak dobrze młodą ułoże we wózku to spokojnie zapinam ale jak mi się nie uda to muszę ją przesuwać we wozku i wkurzam się coraz bardziej.
Mogę na niego przeznaczyc koło 400,- może być uzywany a może być nowy, tylko musi być dlugi minimum 110 po prostej i najlepiej w szerokości 45-50. Klapa w zimowym nie musi sie cala odpinać bo zimowego nie używam nigdy jako wkładki, ale musi się tak rozpiąć bym nie musiala jej przeciskac przez jakies łączenia i dziury typu combismile
Pomóżcie proszę, najlepiej z linkiem do śpiworkasmile
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 10:36
      Gnesia moj z all Ten w kropki jest dlugi
      Zmierze go
      Jak chcesz bo napewno on ma POW 100
      • gniesia007 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 10:39
        Dasz linkasmile to zerknę.
        • mama1dawidka Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 10:44
          Chyba nie zabardzo möge uncertain
          Wpisz prenatal spiwoeek juz IDE go mierzyc
          • gniesia007 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 10:50
            Aha
            No juz znalazłam, ale on jest czerwony czy różowy? Bo jak czerwony to nie bardzo mi pasuje, teraz mam fusiona czerwono czarnego, wolałabym jakiś uniwersalny kolorsmile młoda ma biało różową kurtkę więc śpiwór powinien być jakiś neutralny kolorystyczniesmile
            Podobaja mi się te elodie taki w zielone kwiaty mogłabym się na niego skusic ale on tez chyba jest krótki, jeśli któraś ma taki może mi podpowie jak on w długości wygląda?
            • mama1dawidka Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 11:04
              on tez jest z dluzszych
              ta to czerwony w kropki
              ja tez poluje na elodie Details ten w zielone kwiatki
              chociaz dzisiaj na ebayu za 30 euro sie konczy i nie wiem czy nie zapolowa bo szukam do joolza w koloze jeansowym
              bo one sa meega cieple
              ja mialam w czerwone kwitaki ale siostrze dalam bo mi marzy sie ten zeilony do wszystkich mi bedzie pasowal
            • agusia041 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 11:16
              Mam elodie tylko czarny, ten z futerkiem, ale one wszystkie mają identyczną długość. Wg producenta to 110 cm i faktycznie tyle wychodzi, ale po maksymalnym rozciągnięciu śpiworka, mierzony luźno, na płasko ma ok.105 cm smile
              • mama1dawidka Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 11:28
                a ten tez piekny agusia a nie myslalas moze o sprzedazy? suspicious
                • agusia041 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 11:40
                  mój mały ma niecałe dwa lata, na tą zimę śpiworek jeszcze zostaje z nami smile
            • hanna79 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 12:00
              gniesia, ja mam ten śpiworek ED w zielone wzorki (retro revolution), wożę w nim 11miesięczniaka w UJ i na razie ma zapas, ale trzylatka w nim nie widzę (Twoja córeczka spora jest, jeśli dobrze kojarzę)
    • monika_kas Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 11:15
      Gniesia luknij na limango od dzisiaj kaisery w promocji, a z kodem jeszcze -30zł. jest min. ten model Dowwny który kupowała Aga do swojego Terraina...
      • jasiek4 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 13:37
        Tylko że one tez maja po 105 cm a to chyba mało dla 3 latki.
        • jasiek4 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 13:57
          Pinki podaje że długość to 114 a szerokość ok 54. Któraś z dziewczyn go ma to może by się dała namówić na dokładne pomierzenie.
          www.pinkieshop.pl/spiworki-zimowe/
          • gniesia007 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 14:51
            Patrzalam właśnie na te pinkie ale one mi się wydają takie cienkie dość, tzn te ich zdjęcia tak naprawdę nie pokazują grubosci, no i w sumie nikt relacji nie zdal jak z utrzymaniem ciepla w nich, te kaisery qrcze 105 to ciut więcej niz outlast i nadal małosmile ten ED mowicie ze niby 110, one mi się najbardziej podobaja, bardziej niz te kaisery jeżeli miałabym ryzykowac, tylko jak kupię nojkę to pózniej w razie co będzie mi ciezko po tej cenie odsprzedac, chyba ze sobie zamowie i jak sie okaże za krotki to oddam z powrotem bo chyba tak tez możnasmile
            Dziewczyny ale to wszystko, nie ma więcej firm ktore robiłyby spiworki dla większych dzieci, no nie załamujcie mnie, takie doświadczone mamy napewno cos dla mnie znajdzieciebig_grin
    • monika_kas Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 15:14
      Gniesia a może ten wypasiony śpiworek który koala sobie ostatnio sprawiła? On taki czerwony był, nie pamiętam jakiej firmy. Drogi ale duży i mega ciepły. Zobacz go w tym wątku ze śpiworkami w mniejszych wózkach.. ona tam link do zdjęć wklejała.
      • darusia2012 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 15:27
        Tez o nim pomyslalam
        Skandynawskie firmy maja duze, bardzo cieple, ale i drogie spiworki.
        Super sa tez voksi, jeden jest na all, ale niezbyt ladny
      • koala0405 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 15:33
        Tak, on jest bardzo długi. Wczoraj odebrałam z pralni bo niby był czysty ale ja jakoś wolę sobie wyprać. Jest długi 99 cm i ma dodatkową część co daje łącznie 130 cm. Do tego jest bardzo ciepły bo puchowy choć nie jest zbyt gruby.
        pokazywarka.pl/s52t8o/
        www.google.pl/search?q=easygrow+nature&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=AmysUobSN9KGswb50IHQBA&sqi=2&ved=0CCoQsAQ&biw=1116&bih=513
        • martuska1982 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 15:48
          fajny on jest, a jak w szerokości?Z ciekawości pytam, ja nie szukam,ale wygląda jak ciepła kurtka tylko bez nogawek.
          • koala0405 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 17:51
            szerokość 52 cm to dużo czy mało?
            • gniesia007 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 18:06
              Chyba normalnie, outlast ma 50cm szerokości, większość ma chyba coś koło 45cm.
              Ale akurat ten Twój jest strasznie drogi i nikt go nie sprzedaje, więc wcale nie licze na jakieś okazjesmile
              • martuska1982 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 18:18
                moim zdaniem więcej niz mniej.Jak szukałam śpiworka jeszcze we wrześniu/październiku to czytajac wymiary na aukcjach zauwazyłam, że standard w tych tanich no name to 40cm, 45cm to juz w takich dużo, więc 52cm to sporo.
                • koala0405 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 18:32
                  Może nie widać tej szerokości przez to , że jest puszysty.
                  Ja jestem zadowolona. W sumie to bałam się go kupić na allegro bo był dość drogi a nie wiedziałam co dostanę. Pomimo, że był używany 1 m-c przez poprzednią właścicielkę to ślady używania nie były widoczne /dopatrzyłam się jednej małej plamki ale zeszła w praniu/.
                  • pomilak1 A Kaiser na limango? 14.12.13, 20:25
                    Korzystając z tego wątkutongue_out zapytam który kaiser z limango jest godny uwagi?
                    Nie mam pojęcia o tych śpiworkach, a muszę szybko coś kupić do GT bamboowink
                    Nie chcę przepinać tego fioletowego co mam od Magdy bo i tak nie pasuje to tych limonkowych wstawek w GT tongue_out Nie zależy mi, żeby był jakoś specjalnie gruby i ciepły, bo moja mała spędza b.mało czasu w wózkuwink
                    • monika_kas Re: A Kaiser na limango? 14.12.13, 20:45
                      Mi się podoba ten kaiser z żabą. Ale nie znam go. Nie mogę znaleźć żadnych opinii o nim.
                    • aga_1980_31 Re: A Kaiser na limango? 15.12.13, 10:17
                      Polecam dowwny mam i sobie chwalę jest lekki i ciepły i super się układa nie jest taki płaski smile
                      • pomilak1 Re: A Kaiser na limango? 15.12.13, 16:03
                        ech no fajny, ale prawie 300zł to dla mnie za dużo jak na jeden sezonuncertain
                  • monika_kas Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 20:30
                    Koala a mogłabyś napisać co to za firma?
                    • koala0405 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 21:09
                      easygrow - norweska firma , model nature
        • monika_kas Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 16:00
          Koala a możesz napisać gdzie go kupiłaś i ile kosztował? Jak nie tu to mi na gazetowy.
          • flower_v Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 21:38
            ja mam Pinkie, ale jezdzi w nim 10miesieczniak, zawsze cieplutki jak go wyjmuję z wózka wink
            ostatnio jechała moja 3 latka, ale tata ją zapakował do wózka, wiec nie wiem czy miała zapas jakiś jeszcze. musiałabym sprawdzić. moge Ci fotki zrobić.
            wg mnie ten Pinkie jest duzym śpiworkiem.
    • koala0405 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 21:31
      Gniesia a nie chcesz takiego?:
      allegro.pl/spiwor-7-a-m-enfant-blanket-212-evolution-usa-i3787725564.htmllub
      allegro.pl/spiwor-7-a-m-enfant-blanket-212-evolution-usa-i3732197694.html
    • koala0405 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 21:46
      ten jest też fajny ale dla was za krótki
      allegro.pl/ticket-to-heaven-spiwor-mumia-do-wozka-kaczy-puch-i3790327823.html
      • pomilak1 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 21:59
        O ten fajny, ale fioletowyuncertain Nie będzie mi pasował do GT tongue_out
        Koala widzę, że Ty się znasz na tych śpiworkachtongue_out Wklejaj tu linki godnych uwagi śpiworkówtongue_out Mogą być używkitongue_out byle by mi pasował do limonkowych wstawek w GT big_grin u mnie cena gra rolę maks 150złuncertain
        • gniesia007 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 22:09
          Pomilak to moze moj szary chcesz outlast?
          • pomilak1 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 22:53
            Możesz mi przesłać na gazetowy jakąś fotkę? no i cena mnie interesuje wink
            • gniesia007 Pomilak1 15.12.13, 10:57
              Odpisalamsmile
      • gniesia007 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 22:10
        Koala gdzie ty znajdujesz te spiworki ja na all siedze i zadnego z nich nie widziałam uncertain
        • koala0405 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 22:40
          ja zauważam najpierw inne, dziwne...śpiworki
          potem sprawdzam na zagranicznych stronach opinie o nich
      • koala0405 znowu ticket to heaven 30.12.13, 21:05
        znowu się pojawil na allegro
        allegro.pl/puchowy-spiworek-do-wozka-ticket-to-heaven-i3843982235.html
        • pomilak1 Re: znowu ticket to heaven 30.12.13, 21:22
          Kurcze szkoda, że taki blady różuncertain
          A to jest ten co Ty też masz?bo ja juz się pogubiłam w tych modelach - które to te b.dobre i drogie wink
          • koala0405 Re: znowu ticket to heaven 30.12.13, 21:29
            nie ja mam easygrow
            • darusia2012 Re: znowu ticket to heaven 30.12.13, 21:40
              Krótki ten ticket
    • zona.102 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 14.12.13, 23:12
      gniesia ja tez szukałam i szukałam a przedewszystkim szerokie na dole aby buty sie normalnie miescily i nie byly stopy scisniete.
      No i mam do Maclarena tez pikowany i jest mega super bo szeroki na dole, dlugi tak, ze wpadal mi pod koła i klapa sie sciaga ale Tobie to nie potrzebne.

Nie wiem ile on ma po zmierzeniu bo wozek w aucie no i w kazdym wozku pewnie inaczej bedzie siedzial bo siedzisko raz glebsze raz plytsze. Nie wiem jak wyglada a GT, pewnie bedzie juz za krotki bo siedzisko glebsze.
    • ewa-krystyna Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 15.12.13, 06:01
      Polecam spiwory norweskiej firmy Voksi, sa super,choc bardzo drogie. Mam Voksi Classic
      www.babyshop.com/classic-black-dot/p/49015
      i Urban www.babyshop.com/urban-red/p/57047
      Moge porobic zdjecia i wstawic jak chcecie. Sa to bardzo popularne spiworki w Skandynawii, godne polecenia. W Classic moj maly sypia w gondoli na dworzu podczas mrozow bez kortki w samym ubraniu domowym + czapka i rekawiczki- ale nosi welniane body i polspiochy jako jedna warstwe i na to ewentualnie jeszcze cos zwykle tez welniane.... ten spiwor jest z welnianym wypelnieniem i polecam z calym sercem ale nie nadaje sie do malego wozka,za to na sanki jak znalazl smile
      tutaj ( niestety po norwesku) jak sie go sklada:
      www.youtube.com/results?search_query=voksi
      Zas Urban to moj najnowszy nabytek do Nitro i Scooter'a S jak ten wreszcie do mnie dotrze; do samochodu; jest super rowniez smile jedna czesc jest z welny ( na niej dziecko siedzi w wozku) a przkrycia sa dwa na ekspres; jedno mniejsze ( moj roczniak jeszcze sie w nim miesci ) i drugie dluzsze ; mozna go uzywac do 5-6 roku zycia. Polecam smile malego woze w foteliku bez kombinezonu zimowego,wiec szukalam czegos wystarczajaco cieplego,zebym mogla malego szybko z wozka do samochodu a pozniej z samochodu do wozka przesadzic ,bez bawienia sie w ubieranie kurtek.... dodam ,ze mieszkam w Kanadzie, wiec mamy zimy jak w Polsce ale dluzsze smile wlasnie nawiedzil nas snieg ...... jest pieknie choc bardzo upierdliwie dla kierowcow.....
      Kupowalam tu : www.babyshop.com/footmuffs/s/685
      szybka i mila obsluga smile wysylaja tez do Polski...
      • darusia2012 Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 15.12.13, 09:40
        Jak wygląda sprawa wpasowania voksi classic do wózka? Ma otwory na pasy?
        • ewa-krystyna Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 15.12.13, 18:11
          tak sa otwory,ktore sama musisz sobie wyciac - tzn. sa obszyte na 5-cio punktowe pasy miejsca na otwory i w zaleznosci jakie ci sa potrzebne sama je wycinasz, nie wiem jak to lepiej opisac.... to jest lepsze, przynajmniej ja tak wole,bo ja nie uzywam 5-cio punktowych pasow tylko inne,ktore doczepiam w wozku,a sa dla nas duzo wygodniejsze... i tak potrzebuje tylko dwoch otworow,zeby przelozyc pasy; ten system pomaga w utrzymaniu ciepla,ktore inaczej by "uciekalo" przez dodatkowe otwory.
          tutaj jest Voksi Classic w gondoli i moj synek podczas drzemki:
          http://i597.photobucket.com/albums/tt52/Ewa-Krystyna/PB241054.jpg
          http://i597.photobucket.com/albums/tt52/Ewa-Krystyna/PB241053.jpg

porobie jeszcze fotki rozlozonego;
          na internecie jest duzo tutorials jak uszyc takie Voksi, jesli ktoras bylaby zainteresowana chetnie przekaze linki i wymiary smile dajcie znac tylko na ewa2007@hotmail.com
          • ewa-krystyna Re: Śpiworek jak najdłuższy proszę:-) 15.12.13, 18:20
            a taki uszylam dla lalki smile
            http://i597.photobucket.com/albums/tt52/Ewa-Krystyna/100_3155.jpg
            http://i597.photobucket.com/albums/tt52/Ewa-Krystyna/100_3158.jpg
            http://i597.photobucket.com/albums/tt52/Ewa-Krystyna/100_3157.jpg
            http://i597.photobucket.com/albums/tt52/Ewa-Krystyna/100_3156.jpg
            • pomilak1 ewa-krystyna 15.12.13, 20:18
              Czy to śpiworek tej polecanej przez Ciebie firmy?
              allegro.pl/spiwor-duzy-120cm-cieplutki-z-wkladem-koldry-i3801524105.html
              Kolor mi się średnio podoba, ale ważne żeby było ciepłowink Widzę zapięcie takie same i logo teżsmile
              ma ten śpiwór jakieś troczki?Opis dość chaotyczny no i zdjęcie jednouncertain
              • darusia2012 Pomilak 15.12.13, 20:24

To jest dokladnie ten spiwor. Jest na allegro od dawna. Myslę nad nim tylko zastanawiam się czy te troki mnie nie bedą wnerwiać. Nowy 1000 ten 55 zl
                • pomilak1 Re: Pomilak 15.12.13, 20:30
                  ja myślę, że ta Pani nie wie co sprzedajewink Zresztą przyznaję się, że jakby Ewa-krystyna nie napisała o tych śpiworach to nawet bym na niego nie spojrzała tongue_out ta sprzedająca ma jeszcze kaisera też w fajnej ceniewink reszta produktów hmmm średniawink Mam nadzieję, że te pozytywne komentarze to nie od kolegów i koleżanekwink
                  • darusia2012 Re: Pomilak 15.12.13, 20:35
                    Pani wie, bo znią pisalam
                    • darusia2012 Re: Pomilak 15.12.13, 20:38
                      Jak już zostal rozszyfrowany to go chyba kliknę wink
                      • pomilak1 Re: Pomilak 15.12.13, 20:42
                        hehe wiedziałam, że jak tu zapytam to zaraz go nie będzietongue_out Średnio mi kolorystycznie pasuje do GT (bym napisała,że w ogóle nie pasujewink No i nie wiem czy jest profilowany?czy ma jakieś troczki?czy się będzie trzymać na siedzisku?nie powiem cena dla mnie ok bo szukam czegoś do 100złwink
                        • pomilak1 Re: Pomilak 15.12.13, 20:43
                          kupiłaś?
                          • darusia2012 Re: Pomilak 15.12.13, 20:55
                            Nie ja go kupilam. Nie warto tutaj pisać o ciekawych ofertach jesli jest się zainteresowanym :-\
                            On jest jasnorózowy, taki wielki becik wink do twojego gt jak dla mnie nie pasowałby.
                            Juz kiedys wkleilam link do tej aukcji, ale nikt się nie zainteresowałwink
                            • martuska1982 Re: Pomilak 15.12.13, 20:58
                              i ja własnie dlatego go nie kupiłam, a już dawno szukając dużego ciepłego śpiwora widziałam go i mnie zainteresował. Wygląda jak becik troche, to fakt, ale i tak odrzuciłam go wyłącznie ze względu na kolor. wink
                        • ewa-krystyna Re: Pomilak 15.12.13, 23:50
                          Pomilak,warto go bylo kupic dla samego wkladu i uszyc powloke w kolorze jaki ci pasuje...
                          szkoda,ze przesylki ode mnie sa drogie,bo bym mogla poszyc te spiworki...
                          On nie jest profilowany, wlasnie ma wyglad jakby becika,ale jest super cieply smile mozna do niego dokupic letni wsad i uzywac go calorocznie,a dla niemowlaka do 12 kg mozna w srodek wlozyc specjalna deske i uzywac do gondoli lub spacerowki jako miekkiej gondolki smile na prawde jest super smile na sanki sie nadaje idealnie,bo mozna go pozawijac w rozne sposoby; wlasnie wrocilismy z 3 godzinnego spaceru + godzina w kafejce na podwieczorek i odpoczynek, maly jest ubrany w body welniane, polspiochy welniane; sweter welniany i spodenki welniane, rekawiczki i czapeczke ( powinien miec jeszcze szalik) i owiniety spal, w kafejce jak go wyjelam byl lekko zgrzany,czyli znowu ubralam go za cieplo,a jest -11C a odczuwalna -17C;
                          jak sie obudzi zrobie zdjecia rozlozonego lub raczej jutro,bo jest juz ciemno i wyjda brzydko ( nie mam dobrego oswietlenia w domu;mialam ten spiwor w Nitro i szczerze gdyby mozna bylo odpinac palak to bym go uzywala,ale bez odpinanego palaka jest zbyt ciasno,choc da rade smile dlatego kupilam Urbana smile ktory tez mi podszedl wlasnie do Nitro smile ccchcialam kupic Kaisera ale nie chcieli mi go przyslac do Kanady;
                          • ewa-krystyna Re: Pomilak 16.12.13, 02:03
                            to jeszcze na dobranoc zdjecie z dzisiejszego spaceru smile
                            http://i597.photobucket.com/albums/tt52/Ewa-Krystyna/PC151198.jpg
                            • sztucznamrowka Fajny wykrój śpiworka :) 16.12.13, 09:54
                              Bardzo podoba mi się wykrój tego śpiworka (tego dla lalki) oraz kształt tego Voksi.
                              Mi tam akurat troczki nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie smile
                              Mi 400zł na śpiworek by było szkoda wydać - wolę sobie uszyć wink Początkowo chciałam uszyć sobie coś na wzór Lodgera Bunkera ale ten mi się bardziej podoba.
                              Ten linkowany z all (jasny róż) to rzeczywiście kolor brzydki.
                              • sztucznamrowka Re: Fajny wykrój śpiworka :) 16.12.13, 10:00
                                Na all mają ocieplenia 200g, 300g i nawet 400g - to ostatnie jest mega ciepłe (jak 2 kocyki) ale i grube to wtedy troczki lepiej wszyć wink
                                Chyba po świętach się za to zabiorę tongue_out
                                • sztucznamrowka Re: Fajny wykrój śpiworka :) 16.12.13, 10:02
                                  Ewa-Krystyna - napisałabyś mi na maila wymiary tego śpiworka Voksi jak jest rozłożony na płasko? Bardzo Cię proszę smile Kontakt do mnie: krolowamadagaskaru@wp.pl Dzięki.
                                  A mogłabyś fotki mi przesłać lub tu wkleić?
                              • darusia2012 Re: Fajny wykrój śpiworka :) 16.12.13, 10:11
                                To ja się pochwalę, że przed chwilą kupiłam lodger bunker denim na limango. Jestem meeeega zadowolona, bo uwielbiam denim w każdej postaci, a ten spiworek jest po prostu piękny. No i cena dla mnie jeszcze w miarę.
                                Wczoraj mialam juz klikac tego dowwny, ale stwierdzialm, ze jeszcze poczekam do dzis. Warto bylo smile
                                A ten voksi, inny model jak najbardziej, a ten ... jakos do mojego gt nie za bardzo wink
                                • sztucznamrowka Re: Fajny wykrój śpiworka :) 16.12.13, 10:15
                                  Lodger Denim jest śliczny big_grin
                                  • koala0405 Re: Fajny wykrój śpiworka :) 16.12.13, 10:21
                                    potwierdzam ...jest śliczny.. mam go z poprzedniej kampanii lodgera
                                    • darusia2012 Re: Fajny wykrój śpiworka :) 16.12.13, 11:08
                                      Koala właśnie u ciebie go widziałam po raz pierwszy i zakochałam się smile
                                      • pomilak1 Re: Fajny wykrój śpiworka :) 16.12.13, 18:57
                                        Miałam lodgera w tamtym roku i to też do GT big_grin chciałabym coś innego terazwink
                            • pomilak1 Re: Pomilak 16.12.13, 18:56
                              No trudno to nie ja kilknęłamsmile kolor okropny, ale rzeczywiście można by było coś obszyćsmile
                              Następnym razem kliknę, a nie będę tu na forum pisać tongue_out
    • maja1406 Re: odnewalder 17.12.13, 14:14
      Zamówiłam śpiwór Odenwalder model Mucki. Jest świetny. Można go kupić także w rozmiarze XL i wtedy jest on naprawdę duży, ja mam L. Jakość rewelacyjna smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka