Dodaj do ulubionych

Torba/Organizer Storksak SOS

17.12.13, 13:57
Kupiłam i się zdziwiłam. Pierwsza myśl, że sprzedam. Ale wiecie co... Ona/on (nie wiem czy to bardziej torba czy organizer, bo chyba ani to ani to smile) jest super jakości. Naprawdę fajna jest. Ale nie ma długiego paska. Nie ma też rzepów po bokach. Nie wiem co producent miał na myśli dodając jeden rzep do torby. Hmm... No i tak się zastanawiam co zrobić z tym fantem. Zdecydowałam że nie sprzedam, bo jakość do mnie przemawia. Ma dużo kieszonek, materiał ekstra. Jest podkładka do przewijania i mała "kosmetyczka" na karabińczyku do której można włożyć np. smoczek.

Wy mądre głowy jesteście. Podpowiedzcie... Co lepiej zrobić. Doszyć po bokach rzepy żeby można było przyczepiać do rączki... A może jakieś małe zaczepy przyszyć i do tego dłuższy pasek? Ja bym się oczywiście sama tego nie podjęła tylko krawcowej zaniosła. A może wymyślicie coś innego...

To jest taka torba

https://cdnd.lystit.com/photos/2013/09/19/storksak-black-sos-diaper-bag-product-1-13576552-587947680_large_flex.jpeg
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: Torba/Organizer Storksak SOS 17.12.13, 17:45
      weź jakąś smycz do kluczy czy coś, dają tego pełno wszędzie.Dwie takie smycze bierzesz, odcinasz te metalowe haczyki z blokadką, zawijasz na kupiony w pasmanterii rzep, zaczepiasz na rączce wózka, do torby dosyj jhakies metalowe kółka (ja mam takie co wisiały przy starych bojówkach, odprułam) i możesz zaczepiać torbę na wózku zawieszając te kółka na zaczepach ze smyczek. wink
      • monika_kas Re: Torba/Organizer Storksak SOS 17.12.13, 18:10
        Jesteś genialna smile mam już nawet taką smycz smile dzięki.
        • kar-ula Re: Torba/Organizer Storksak SOS 17.12.13, 21:26
          Oj, to dobrze, że jednak wzięłam Babymela. A mocno się zastanawiałam, nawet wątek na ten temat założyłam. Kusiły mnie rączki (bo byłam pewna, ze Babymel ich nie ma), ale trochę obawiałam się właśnie jakości - ten materiał wydawał sie na zdjeciu taki sztuczny. Fajnie, ze na żywo jest zupełnie inny smile Ale bym się wkurzała, ze nie mogę go sobie uczepić na wózku, bo byłam pewna, ze skoro organizer, no to dostosowany do wózka.
          • monika_kas Re: Torba/Organizer Storksak SOS 17.12.13, 22:30
            a ja się cieszę że kupiłam storksak. bardziej mi się wizualnie podobał od babymela. chociaż chyba babymela też sobie kupię. będę wtedy miała torby/organizery do każdego wózka. ten storkas ma fajny ten materiał, napewno nie jest tandetny. no właśnie jak organizer to powinien mieć uchwyty do wózka.... no i teoretycznie ma, ale jeden. bez sensu. ale coś doszyję i będzie rewelacja. smile
            • koala0405 Re: Torba/Organizer Storksak SOS 17.12.13, 22:38
              a ja jednak podjęłam decyzję i zostawię babymela.
              Nie jest ani za mały ani za duży i co najważniejsze nawet przy rozłożonym na płasko siedzisku nie przeszkadza. Ważne że ma uszy do przenoszenia.
            • karioka1985 Re: Torba/Organizer Storksak SOS 20.12.13, 11:02
              Monika, w wątku sprzeda makcesoria silke miała na sprzedaż uchwyty do torby, może jeszcze ma?
        • martuska1982 Re: Torba/Organizer Storksak SOS 17.12.13, 21:54
          o, dziękuję smile
          dawno to podejrzewałam, ale jakoś nikt nie chciał mi potwierdzić głośno wink
          A tak powaznie, to kupiłam sobie kiedyś w ciiuchlandzie fajną brązową torbę z pomarańczowym wzorem, taką pojemną naprawdę i kombinowałam z haczykami, zaczepami etc. i mi się wymyśliło własni etakie coś jak kiedyś sprzątając w szufladzie znalazłam zwitek starych nieużywanych smyczek różnych firm. wink
          Jełi chodzi o kółka to kombinowałam nawet, żeby jakieś kolczyki rozwalić wink ale trafiłam na leżące odłogiem stare przetarte bojówki upstrzone takimi półkółkami i sa jak znalazł.
          • szamiran81 Re: Torba/Organizer Storksak SOS 02.01.14, 10:31
            Bardzo ładna ta torba. Zastanawiam sie czy nie byłaby za mała dla mnie. Czy da sie do niej trochę zapakować? Jakieś ubranka na zmianę,pieluszki chusteczki itp? Nie chodzi mi o mega wielka torbę, raczej taka do lekarza, na krótkie wyjście trzymałabym ja w koszyku wózka.
            Zastanawiam sie jeszcze nad tą, ma haczyki i jest do powieszenia na ramię, haczyki bym mogła wykorzystać do swojej torebki i cena jeszcze w miarę. No ale nie jest taka ładnasad

torbydlamam.pl/product-pol-7472-LASSIG-Torba-dla-mamy-Casual-Buggy-Multimix-black.html
            --
            • afroddytta Re: Torba/Organizer Storksak SOS 02.01.14, 12:12
              Zobacz sobie tory lassig na pinkorblue.pl tam mają spore promocje. Ja mam tę i jestem bardzo zadowolona, ale jest ona spora www.pinkorblue.pl/Producenci/L%E2%80%9Essig/Obnizka-cen/LAESSIG-Torba-na-akcesoria-do-przewijania-Whizzy-Bag-Glam-navy.html
              Teraz zamówiłam sobie tę bo wydaję mi się mniejsza, taka poręczniejsza na co dzień www.pinkorblue.pl/Producenci/L%E2%80%9Essig/Obnizka-cen/LAESSIG-Torba-na-akcesoria-do-przewijania-Soft-Bag-Glam-Exclusive-kolor-granatowy.html

Od 100 zł mają wysyłkę gratis
              www.pinkorblue.pl/Producenci/L%E2%80%9Essig/Obnizka-cen/
              • szamiran81 Re: Torba/Organizer Storksak SOS 02.01.14, 13:48
                Dzięki za link do tej stronki, spory wybór maja. Ta większa torba mi sie podoba, czy ten kolor to czarny z czerwienia, czy raczej rozem lub fioletem? Wózek będzie czarny z czerwienia. Ta wersja czarno-biała tez fajnie na zdjęciu wyglada. Teraz sie zastanawiam miedzy tym modelem a tym z poprzedniego postu, wpadł mi w oko jeszcze plecaczek, chyba jest dość poręczny.

www.pinkorblue.pl/Producenci/Laessig/LAESSIG-Plecak-na-akcesoria-do-przewijania-Glam-Backpack-black.html
                • afroddytta Re: Torba/Organizer Storksak SOS 02.01.14, 22:41
                  Ta torba jest raczej taka buraczana/purpurowa, na pewno nie czerwona i dodatki są granatowe tzn. rączki i od wewnątrz i wszystkie dodatki (przewijak itd.)
            • monika_kas Re: Torba/Organizer Storksak SOS 02.01.14, 14:02
              trochę się da zapakować. myślę, że jakieś ubranko na zmianę, pampersa, chusteczki to się zmieści. to właśnie taka fajna pośrednia torba między organizerem a dużą torbą. gdyby jeszcze miała długi pasek to byłaby idealna na takie mniejsze wyjścia.

może popatrz na te torby co affro zaproponowała, też są fajne a ten sklep pink or blue ma fajne promocje. jak się zapiszesz na newslettera to ci przyślą kod na -20zł więc będzie jeszcze taniej smile
              • ichmama Re: Torba/Organizer Storksak SOS 02.01.14, 15:36
                A ja sobie taką do koszyka włożyłam:
                yooca-outlet.pl/product-pol-16110-GAIA-torba-praktyczna-dla-mamy.html
                Znacie??

jak mi mój wandererek przyjdzie, to myślę, że bedzie pasować.. aa i jeszcze osłonę na wózek:
                yooca-outlet.pl/product-pol-15801-GAIA-oslona-ortalionowa-na-wozek-400-12-120-kol-16007-Green-Scooter.html

Wogóle nie wiem co to za sklep i marki, ale nawet jak będzie szajs, to za taką cene warto sprawdzić.
                • koala0405 Re: Torba/Organizer Storksak SOS 02.01.14, 16:06
                  ja mam taką osłonkę do wózka w skuterki
                  pokazywarka.pl/qx957j/
                  a torba też fajna
                • afroddytta Re: Torba/Organizer Storksak SOS 02.01.14, 23:12
                  To daj znać jak tam z jakością i w ogóle z zamówieniem, bo faktycznie ceny mają niskie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka